سلام
فاعل اصلی معلوم نیست؛ یک سیستم یا محیط. هر چی هست همون با بقیه سیستمها در همکاری متقابل هست.
سلام
فاعل اصلی معلوم نیست؛ یک سیستم یا محیط. هر چی هست همون با بقیه سیستمها در همکاری متقابل هست.
منم متوجه نمیشم/نمیفهمم (که چرا اینجا اومده...)... این یارو باید درآمدش حداقلش ۲۰۰ هزار دلار در سال باشه...
//
آره، یکم دیگه که بگذره با بالا رفتن هزینههای مشاورهای املاک توی تورم ما فقیر بیچارهها (در حالت خاضعانه! مثلا ما تو فارسی میگیم با مستغفها نمیپری!) رو هم از شهر بیرون میکنن!
//
مطمئن نیستم سعی داره با این واژهها چه فرهنگی از سیاهپوستهای پولدار رو نشون بده، ولی فکر نکنم بشه ترجمهاش کرد...
نمیشه با همون اصطلاحهای فارسی جایگزینش کنی؟ ضرورتی هم نداره که عینا همون رو به کار ببری...
خوب توکن ببین، چوگان خیلی سادهاس... باید خیلی راحت توپ رو با چوبت توی دروازهی حریف بفرستی...
//
این هم به همون صورت... اون حرکتی که سرش میزنی رو بنویس...
میبینی توکن، باید حواست جمع باشه... من خیلی راحت تونستم تو رو با این حرکت (از پشت ضربه زدن یا هل دادن) به زمین بزنم...
//
این قطعا شب آموزنده/وارستهای بوده... (منظور همون تفکیک نکردن و... هست...)...
این شب باعث روشنگری/روشنبینی (خیلیها) شده...
//
شاید هنوز هم بهت امیدی باشه...
آخر این اپیزود که کایل به کارتمن ۴ تا میاندازه خیلی باحاله!
ممنون میشم راهنمایی کنید :
for the Space Shuttle launch vehicle
shown in the margin, we may be more interested in determining the thrust produced than we are in
the information obtained by following the highly complex, irregular path of the exhaust plume from
the rocket engine nozzle
اون قسمت اول که هایلایت شدرو خودم اینطوری ترجمه کردم :
وسیله پرتاب شاتل فضایی
درسه ؟
قسمت دوم هم ایده ای به ذهنم نمیرسه ،بیشتر به خاطر Following....
سلام
می شه جمله زیر رو معنی کنید؟
Increasing confidence and satisfaction. What does the system do to give the user confidence that the correct action is being taken?
خیر. ظاهرا به سیستم برمیگرده. سیستم هایی که توی پرانتز ذکر شده جزیی از محیط هستند.
سلام
لطفا متن زیر را به انگلیسی ترجمه کنید.
در نهایت شما چه راه حلی برای مشکل من پیشنهاد می کنید؟ اگر مشکل مطابقت نداشتن آی پی من با آدرسم هست که باید بگم از سرویس v.p.n استفاده می کنم. چون سایت شما و تمام سایت های مشابه در ایران مسدود شده اند.
لطفا راه حلی پیشنهاد بدید که قادر به انجام آن باشم.
با سپاس.
Finally, what is your suggested solution, If there is an IP adrdress mismatch problem, it is because I use V.P.N service and I use It just becuse your website is blocked in Iran. please offer a feasible solution
Last edited by sajjad1973; 30-11-2012 at 10:45.
اولی درسته
اطلاعات کسب شده بواسطه ی مسیر پیچیده و نامرتب دود خروجی
افزایش اطمینان و رضایت. عملکرد سیستم چیست تا به کاربر اطمینانی بدهد که عمل صحیح را انتخاب کند؟
دوستان معنی این عبارت چی میشه؟
Also, you can figure out which device turned your computer off last by going to the command prompt and typing in these commands:
همچنین میتوانید با رفتن به بخش command prompt ( برنامه داس تحت ویندوز) و تایپ این دستورات بفهمید که کدوم برنامه ( وسیله) اخرین بار رایانه شما رو خاموش کرده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)