سخنی از ......![]()
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره
مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر
یا حال شما خوب نیست یا حال من!!!!!!!!!!! اینجا جاشه؟!!!!!!!!
میدونم جاش نیست ولی اگه کسی اطلاع نداره چرا که نه .........بهم بگه ممنون میشم
در تاپیک هدفون و هدست، دوستانی هستند که اطلاعات خوبی دارند و جواب میدهند.
خوب منم امروز زنگ زدم گفتم دان استریمم رو 4 مگ کنن شاید سرعت دانلود بیشتر شد ولی فایده نداشت دانلود همون 265 هست
این نتایجی هم که اسپید تست میده همش فیکه چون سرعت تغییر نمیکنه و فقط اول تست یه حالت توربو مانند پیش میاد که باعث میشه اسپید تست سرعتو بیشتر نشون بده
اینم تست 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین دان استریم همون 2600 هست
دوستان کسی از وضعیت پاس ماناماد اطلاع داره؟
فکر کنم فقط مناطقی که فیبر نوری هستن رو پوشش میده.
گفته بودن برج 11 منطقمون (فاز2 پاداد) رو پوشش میدن. 1 ام زنگ زدم گفتن 10-12 روز دیگه...
دقیقا مثل مخابراطه؟
دقیقا خود مخابراته. پاس ماناماد نماینده مخابراته و اینترنته مخابرات رو میده. فقط روی فیبر نوری
یعنی اوضاعی داریم با این پشتیبانی
امروز صبح حدود ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم پهنای باندو بزارید روی 4 مگ بعد یارو بعد از کلی جر و بحث قبول کرد
بعد منم حدود یک ساعت با اینترنت کلنجار رفتم دیدم دقیقا مثل همون 2600 میمونه و سرعت دانلود فرقی نداره فقط نویز خط وحشتناک شده
خلاصه حدود ساعت 8 دوباره زنگ زدم دیدم همون یارو قبلیه گفتم پهنای باندو بزارید رو همون 2600 بعد طرف شاکی شد گفت شما میخای برای ما تعیین تکلایف کنیبعد هم کلی حرف مفت زد منم که دیدم داره خیلی تند میره هرچی لایقش بود بارش کردم بعدهم دعوا بالا گرفت که یارو گفت من پهنای باندت رو میزارم رو 1 مگ قفلش هم میکنم که کسی نتونه تغییرش بده منم گفتم باشه فقط یه طوری قفلش کن که عمرا کسی نتونه بازش کنه
بعد هم قطع کردم
خلاصه حدود یک ساعت سرعتم شده بود 120 که خیلی سخت گذشت اینم تست الان ازقبل هم بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این ادمای بی اعصاب رو از کجا پیدا میکنن میزارن پشت تلفن طرف اپسیلونی شعور نداشت
من که هر وقت زنگ زدم جدای از اینکه اکثرا از نظر فنی شعور ندارن ولی آدمای محترمی بودن
مثل دیروز که یه دختری بود خیلی عصبانی بودم، چون کل روز خطم قطع بود ولی معذزت خواهی کرد و گفت شمارتون رو یادداشت کردم و میدم خطتون رو درست کنن، واقعا هم درست شد دیشب حدود 3.5 گیگ گرفت
فقط یه چیزی توی کنترل پنل کاربری تاریخ شروع و پایان رو نوشته 16م من 16م ثبت نام کردم و از 24م وصل شد همینطوری حساب میکنن یا بگم درستش کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)