خوب حرف منم همینه.میگم مگه این تبلت ورودی SD داره؟ ورودیش فقط Micro SD e دیگه؟ من که نگفتم فرقی داره.منظورم کاربردی تر بودن Sd بود.مثل لپ تاپ![]()
خوب حرف منم همینه.میگم مگه این تبلت ورودی SD داره؟ ورودیش فقط Micro SD e دیگه؟ من که نگفتم فرقی داره.منظورم کاربردی تر بودن Sd بود.مثل لپ تاپ![]()
بچه ها لطفا یکی نرو در مورد تبلت ای لنوو بگه،در حد لپ تاپ هاش کیفیت داره؟
الان ۲تا مدل خوش قیمت داره
S2109
A2107
کسی تجربه استفاده داره؟ گارانتیشم مال سازگاره
خدایی کمکم کنید میخوام کادو بدم اما نمیدونم کیفیت ساخت و تاچش چطوره؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
نه عزیز ورودی sd نداره , فقط هم میکرو داره . وقتی شما میگی کاربردی تر یعنی منطورتون اینه که یه فرقی بینشون هست دیگه !!!که صحت نداره !! منظورتون رو نفهمیدم گفتید (عین لپتاپ ! ).
به نظر من ارزش نداره تبلت های این شرکت رو بگیرید چون این شرکت عین شرکت Htc زیاد اهمیت نمیده به ساخت تبلت هاش ! و اصلا ساپورت نرم افزاری خوبی نداره ! و تبلت هایی که تا الان شرکت lenovo زده اصلا نسبت یه قیمتش در ایران نمیارزه !!! مثلا 1 تومن تبلت داره اما در مقابل تبلت در برند
دیگر با هیمن قیمت از هر نظر کم میاره !
آقا من یه لبتاپ سفارش دادم asus zenbook i7 سیزده اینچ .پس این از این کارهای اتوکد تمام اما یه تلبت تا بودجه ی 3 تمن میخوام برای یکی از آشناها برای کارهای زیر:
آموزش
پخش فیلم فول اچ دی
موزیک
وبگردی
اتصال سیمکارت برقراری تماس
نوشتن اسناد و یا ویرایش
ویرایش عکس
حافظه ی خوب
سرعت بالا
ممنون
دوست عزیز خوشحالم بهترین تصمیم رو گرفتی مبارکت باشه .
عزیز اصلا نگفتی چه تبلتی میخوای با چه سیستم عاملی ! ؟
با سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم این تبلتها میشه روشون حساب کرد برای خرید با تشکر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تبلت ها از نظر سخت افزاری خیلی ضعیفن ! میل شماست اما نسبت به کیفیتش و سخت افزارش اصلا نمیارزه با این قیمت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلت asus memopad به نظرم به صرفه تر هست با این قیمتش نسبت به تبلت هایی که معرفی کردید و از همه نظر قوی تر هست نسبت به اونا . عزیز شما صفحه نمایش بزرگ اگه واستون مهمه برید بالای 1 تومن پولتونو جمع کنید بعد تصمیم به خرید بگیرید !
به نظر من همین asus memopad بهترین انتخاب شما میتونه باشه !
ممنونم
ای وای
تبلت 9 اینچ به بالا
سیستم عامل قوی
والا میترسم بگم ios بعد میگرم میدم دست این فامیلم تو نرم افزاراش اذیت میشه بعد دلخور میشه اپل خریدنمونم کوفتمون میشه دیگه
سیستم حالا ios یا اندروید.اندروید هم که آدم فکر میکنه نرم افزارارو از این ور اون ور دزدیده
من تا حالا اصلا محصولات اپل استفاده نکردم تموم شد رفت سرچ هم کردم واسه نرم افزاراش تو فضای فارسی .چیز جالبی ندیدم. پس نیاز به آگاهی دارم در این زمینه![]()
متوجه نشدم منظورتون اینه که زود خراب میشه یا مثلا بدرد کارای سنگین مثل گیم نمیخوره؟
من فقط کارم وب گردی و دیکشنری و نهایتن فیلم نگاه کردن هست و اصلا اهل بازی و کارای دیگه نیستم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)