تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 242 از 337 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بابا یکی به ما بگه چرا تو شبکه ما روی یوزر ها بعضی از سایت ها باز نمی شه
    هیچ تنظماتی هم دستکاری نشده رو سیستم هم دیپ فریز نسبه قبلاً این جوری نبود تازگی اینجوری شده
    یک هفته است یک سوال پرسیدیم ها

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام.

1. باید Tester بگیری و یک سرشو بزنی تو پریز شبکه که توی اتاقاست و یک سرشو بزنی به این طرف و ببینی هر کدوم که سیگنال داد یعنی اون کابلیه که بهش Tester وصل کردی.

2. برای اضافه کردن سوییچ هم ، وقتی سوییچ گرفتی ، دو تا سوییچ ها رو با پورت 1000 شون به هم وصل کن و بقیه سیستمها رو بزن به بقیه پورتهای هر سوییچی که خواستی.

سوییچ هم پیشنهاد من D-Link هست که 28 پورتش با 4 پورت 1000 حدود 330 تومنه. البته مدل های دیگه ای هم هست که میتونی بری بازار و چک کنی.

پس از اینکه کابل ها رو به سوییچ وصل کردی ، فقط کافیه سوییچ رو بزنی به برق و کمی صبر کنی.
    پورت 1000 میشه کدوم ؟

سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد !

330 تومن هم خیلی زیاده !

70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن !

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام دوستان
    دانشگاه ما اشتراک IEEE رو خریده!
    یعنی وقتی با سیستمی در دانشگاه به اینترنت وصل شیم می تونیم از مقالات استفاده کنیم
    برای این که بتونیم از این اشتراک در منزل هم استفاده کنیم راهی وجود داره؟
    می ش با تغییر آی پی این کار رو انجام بدیم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13 چطور IP static رو به دست بیاورم

با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
    دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
    میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
    ممنون میشم جوابم رو بدید

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی سوییچ رو که نگاه کنی ، رنگ پورتهای 1000 با بقیه فرق داره. البته اگر سوییچت پورت 1000 داشته باشه!

منظور از پورت 1000 پورتیه که سرعت انتقالش 1000 مگابیت بر ثانیه هست. معمولا سوییچ ها تعدادی پورت با سرعت 100 مگابیت دارن و دو تا هم پورت 1000 مگابیت.

330 تومن هم خیلی زیاده !

70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن !
    برو مغازه ببین سوییچ اون قیمتی چی دارن. من قیمتها دستم نیس.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
    دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
    میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    سلام.

شما به اینترنت که وصل شی ، با همون IP Static ه هست. بنابراین ، وثتی وصل شدی به اینترنت برو به سایت زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و ببین IP شما چنده.

درضمن، برفرض که شما IP رو داشته باشی ، فکر نمیکنم هر کسی اجازه ی دیدن دوربینها رو داشته باشه و برای یوزرهای خاصی تعریف شده...

به هر جال یه چک بکنین ببینین چی میشه.

6. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم کاربرد wirelles router ها چیه ؟؟؟و چه تفاوتی با مودمهای adsl وایرلس دارن؟؟
    چون من بعضی جاها دیدم به جای اینکه از مودم وایرلس استفاده کنن .از یه مودم معمولی استفاده میکنن و بعدش برای wlan یه روتر وایرلس به اون مودم وصل میکنن!!
    Last edited by P.30.MAN; 08-09-2011 at 17:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

یه سوال :

یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !

چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !

وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !

البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !

کسی میدونه مشکل چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال :

یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !

چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !

وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !

البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !

کسی میدونه مشکل چیه ؟
    سلام.

کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.

10. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام.

کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.
    کارت شبکه ش آنبورده !

سیستم هم قدیمی نیست !

بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت شبکه ش آنبورده !

سیستم هم قدیمی نیست !

بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟
    مشکل از وسایل ارتباطی میتونه باشه که میگی مشکلی نداره.

من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...

13. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •