بابا یکی به ما بگه چرا تو شبکه ما روی یوزر ها بعضی از سایت ها باز نمی شه
هیچ تنظماتی هم دستکاری نشده رو سیستم هم دیپ فریز نسبه قبلاً این جوری نبود تازگی اینجوری شده
یک هفته است یک سوال پرسیدیم ها
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
بابا یکی به ما بگه چرا تو شبکه ما روی یوزر ها بعضی از سایت ها باز نمی شه
هیچ تنظماتی هم دستکاری نشده رو سیستم هم دیپ فریز نسبه قبلاً این جوری نبود تازگی اینجوری شده
یک هفته است یک سوال پرسیدیم ها
پورت 1000 میشه کدوم ؟
سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد !
330 تومن هم خیلی زیاده !
70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن !![]()
سلام دوستان
دانشگاه ما اشتراک IEEE رو خریده!
یعنی وقتی با سیستمی در دانشگاه به اینترنت وصل شیم می تونیم از مقالات استفاده کنیم
برای این که بتونیم از این اشتراک در منزل هم استفاده کنیم راهی وجود داره؟
می ش با تغییر آی پی این کار رو انجام بدیم؟؟
با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید![]()
روی سوییچ رو که نگاه کنی ، رنگ پورتهای 1000 با بقیه فرق داره. البته اگر سوییچت پورت 1000 داشته باشه!
منظور از پورت 1000 پورتیه که سرعت انتقالش 1000 مگابیت بر ثانیه هست. معمولا سوییچ ها تعدادی پورت با سرعت 100 مگابیت دارن و دو تا هم پورت 1000 مگابیت.
برو مغازه ببین سوییچ اون قیمتی چی دارن. من قیمتها دستم نیس.330 تومن هم خیلی زیاده !
70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن !![]()
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
سلام.
شما به اینترنت که وصل شی ، با همون IP Static ه هست. بنابراین ، وثتی وصل شدی به اینترنت برو به سایت زیر:
و ببین IP شما چنده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن، برفرض که شما IP رو داشته باشی ، فکر نمیکنم هر کسی اجازه ی دیدن دوربینها رو داشته باشه و برای یوزرهای خاصی تعریف شده...
به هر جال یه چک بکنین ببینین چی میشه.
سلام.
میخواستم بدونم کاربرد wirelles router ها چیه ؟؟؟و چه تفاوتی با مودمهای adsl وایرلس دارن؟؟
چون من بعضی جاها دیدم به جای اینکه از مودم وایرلس استفاده کنن .از یه مودم معمولی استفاده میکنن و بعدش برای wlan یه روتر وایرلس به اون مودم وصل میکنن!!
Last edited by P.30.MAN; 08-09-2011 at 17:00.
یه سوال :
یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !
چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !
وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !
البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام.
کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.
کارت شبکه ش آنبورده !
سیستم هم قدیمی نیست !
بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !
دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟
مشکل از وسایل ارتباطی میتونه باشه که میگی مشکلی نداره.
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)