شهریه دانشگاه شبانه چجوریاس؟
شهریه دانشگاه شبانه چجوریاس؟
بچه ها توروخدا هر کی میدونه کمک کنه................................
با رتبه ی 3700 منطقه 1 رشته تجربی چی میتونم قبول شم ؟؟؟شیمی محض یا تغذیه یا دامپزشکی میتونم...شهرستان ؟؟؟؟؟چه رشته ی های دیگه ای خوبه ..تورو خدا هر کی میدونه منو کمک کنه که دارم داغون میشم ...
شانس من با رتبه ی 6500 منطقه ی 2 برای مهندسی شیمی و مواد و صنایع در شهر های تهران و اصفهان و تبریز و شیراز چقدره؟
یزد هستم.
تورو خدا جواب بدید.
صبر کنید فردا پس فردا گزینه 2 نرم افزار میزاره خود سنجش هم میزاره البته امیدوارم مثل یال قبل مال سنجش پولی نباشه
[QUOTE=mohandes e ekhraji;6332927]عزیزم شما شاهد هستید....
کلا 2400 نفر از بچه های شاهد مجاز شدن که شما 2100 بودید..اینکه چه دانشگاهی میارید رو نمیدونم و نمی تونم با منطقه ها شما رو مقایسه کنم..اما یه مشاور می تونه کمکتون کنه...
شهريه ثابت و متغير رشته هاي تحصيلي دوره نوبت دوم (شبانه) گروه آموزشي غيرپزشكي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي براي ورودي سال 1390 به استناد
1381 دفتر هي أت هاي امنا و هي أت مميزه مركزي و شوراي مركزي دانشگاه ها و همچنين با توجه به تصميمات متخذه /1/ 15 مورخ 21 / تصويب نامه شماره 5379
83 شوراي معاونين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تعيين گرديده كه در پيوست شماره 3 درج شده است. /2/ در جلسه مورخ 16
1390 ) تا پايان تحصيل آنان ثابت بوده و تغيير نخواهد كرد و شهريه متغير در هر سال تحصيلي به ميزان /7/1) تبصره: شهريه ثابت براي ورودي هاي سال 1390
ده درصد نسبت به مبلغ سال قبل افزايش مي يابد.
- پذيرفته شدگان ملزم به رعايت تعهدات مالي در قبال دانشگاه مربوطه خواهند بود.
- كارمندان در صورت نداشتن مرخصي استحقاقي در موارد لزوم بايد مرخصي بدون حقوق دريافت نمايند.
بچه ها خواهشا کمک کنید
من 3 تا سوال دارم!
یکی اینکه من میخوام برم پیام نور ولی یادم نمیاد که سال قبلی اونجای اخر و توی دفترچه اول تیک زدم یا نه و بعدش اینکه من کارت برای شرکت در ازمون دانشگاه پیام نور گرفتم و الانم مجازم ولی از کجا معلوم که بتونم برم یعنی برای کسانی هم که کارت نگرفتن مینویسه مجاز؟!!
من برای پیام نور چجور باید انتخاب رشته کنم فرق داره با ملی؟
تورو خدا ج بدین؟
با 5500 منطقه 1 شیراز اصفهان تهران چه رشته ای میارم؟
دوستان 20 صفحه از سوال من گذشت و کسی جوابی به ما نداد....
لطفا یه راهنمایی هم به من بکنید....
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)