تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 242 از 372 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض گوارديولا بهترين مربي سال 2009 جهان

جام جم آنلاين: "جوزپ گوارديولا"‌ سرمربي جوان تيم بارسلونا اسپانيا به عنوان بهترين مربي سال 2009 ميلادي جهان انتخاب شد.

به گزارش ايرنا، کميته آمار و تاريخ فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا)‌ روز جمعه اسامي بهترين مربيان سال 2009 ميلادي را معرفي کرد که گوارديولا به دليل کسب شش مقام قهرماني همراه با تيم بارسلونا در سال 2009 در صدر ايستاد.

در اين رتبه بندي،‌ سر آلکس فرگوسن سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس، خوزه مورينيو سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا، خاوير سابلا سرمربي تيم ريورپلاته آرژانتين و ميرکا لوکسيو سرمربي تيم شاختار دونتسک روماني نيز در رده هاي دوم تا پنجم قرار دارند.
    آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال انگليس، گاس هيدينگ سرمربي تيم چلسي انگليس، لورنت رابرات بلانک سرمربي تيم بوردو فرانسه، جورج دانيل فوساتي از تيم گويتو اروگونه و فيلکس ماگات سرمربي تيم وولفسبورگ آلمان در مکان هاي ششم تا دهم فهرست برترين مربيان سال 2009 ميلادي ايستاده اند.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سال 2009 موفقیت های بسیاری رو داشت و به نظر من این حقش بود.
    ولی خوزه مورینیو در رتبه 3 معقولا نه نیست

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هیگواین واسه رئال مفید تره تا فابرگاس....کاش هیگواینو نفروشن

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورت همون 6 تاییاست دیگه ؟!

واقعا آفرینش رئال لازم بود،تا سوژه خنده برو بچ بارسا باشد...!
    صحبت رو تموم کردی واسه بارسا!ایول!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

من همون اول هم گفتم این شایعات روزنامه های اسپانیاییه. اینم حرف های رئیس:

ونگر به شایعات فابرگاس خندید
    پایگاه خبری GunnersTrust : باز هم سسک فابرگاس و باز هم شایعات علاقه مندی تیمهای مختلف و باز هم بارسلونا و رئال مادرید. در چند روز اخیر خبرهای مختلفی در مورد جدائی سسک وجود داشت اما آرسن ونگر تمام آنها را رد کرد و در جواب سوالی در همین زمینه که از او پرسیده شد ، اینگونه واکنش نشان داد.

" میبینم که میزان شوخ طبعی در سال 2010 را آزمایش میکنید !! خوشحال میشوم آن را با یک لبخند بزرگ پاسخ دهم !! نمیتوانم راجع به حدسیات کاری انجام دهم. تنها کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که حرف بزنیم ، حریف بزنیم و حرف بزنیم.

خیلی سخت با تمام بازیکنان کار میکنیم و همه انها تعهدی بلند مدت با باشگاه دارند. او تا 2015 در اختیار ماست. ما نقشه ای بلند مدت داریم تا یک تیم برنده باشیم و سسک نیز قسمتی از آن طرح است. "

آرسن ونگر تمام اتهامات در مورد نیاز مالی باشگاه و اینکه مجبور به فروش سسک هست را نیز رد کرد.

" همیشه چیزی که به ذهن شما می آید پول است. در این ورزش یک حق تقدم شماره یک داریم. میتوانیم اینگونه تفکر خود را حفظ کنیم زیرا ما مدیریت سالمی داریم و از نظر مالی نیازمند نیستیم.

همیشه برای این باشگاه جنگیده ام تا در وضع مالی قدرتمندی قرار داشته باشند زیرا احساس میکنم تصمیمی که میگیریم ، اول از همه فوتبال باشگاه باید از آن بهره ببرد. "

منابع : arsenal.ir | gunnerstrust.ir | arsenal.com
    Last edited by VBYOFSKI; 08-01-2010 at 23:34.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حیف منچستر که یه بارسلونایی بیاد توش...آخه کی میتونه جانشین سر الکس بشه؟؟؟هیشکیه هیشکی.....
    هرچند که با تمام وجود از بارسا متنفرم ولی فکر میکنم بهترین گزینه برای جانشینی سر الکس کبیر همین پپ باشه . فکر نمیکنید سر الکس دیگه کمی برای این کار پیر شده ؟ ( هرچند که یه شیر همیشه شیره حتی اگه...)

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ویرایش شد.
    حذف شود.
    Last edited by VBYOFSKI; 08-01-2010 at 23:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ویرایش شد.
    حذف شود.
    Last edited by VBYOFSKI; 08-01-2010 at 23:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض ونگر به شایعات پیرامون فابرگاس میخندد | ویرا در منچستر سیتی | رد دو گزینه دیگر از سوی آرسن ونگر | سول در آرسنال؟

من همون اول هم گفتم این شایعات روزنامه های اسپانیاییه. اینم حرف های رئیس:

ونگر به شایعات فابرگاس خندید

پایگاه خبری GunnersTrust : باز هم سسک فابرگاس و باز هم شایعات علاقه مندی تیمهای مختلف و باز هم بارسلونا و رئال مادرید. در چند روز اخیر خبرهای مختلفی در مورد جدائی سسک وجود داشت اما آرسن ونگر تمام آنها را رد کرد و در جواب سوالی در همین زمینه که از او پرسیده شد ، اینگونه واکنش نشان داد.

" میبینم که میزان شوخ طبعی در سال 2010 را آزمایش میکنید !! خوشحال میشوم آن را با یک لبخند بزرگ پاسخ دهم !! نمیتوانم راجع به حدسیات کاری انجام دهم. تنها کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که حرف بزنیم ، حریف بزنیم و حرف بزنیم.

خیلی سخت با تمام بازیکنان کار میکنیم و همه انها تعهدی بلند مدت با باشگاه دارند. او تا 2015 در اختیار ماست. ما نقشه ای بلند مدت داریم تا یک تیم برنده باشیم و سسک نیز قسمتی از آن طرح است. "

آرسن ونگر تمام اتهامات در مورد نیاز مالی باشگاه و اینکه مجبور به فروش سسک هست را نیز رد کرد.

" همیشه چیزی که به ذهن شما می آید پول است. در این ورزش یک حق تقدم شماره یک داریم. میتوانیم اینگونه تفکر خود را حفظ کنیم زیرا ما مدیریت سالمی داریم و از نظر مالی نیازمند نیستیم.

همیشه برای این باشگاه جنگیده ام تا در وضع مالی قدرتمندی قرار داشته باشند زیرا احساس میکنم تصمیمی که میگیریم ، اول از همه فوتبال باشگاه باید از آن بهره ببرد. "

منابع : arsenal.ir | gunnerstrust.ir | arsenal.com
    Last edited by VBYOFSKI; 08-01-2010 at 23:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آرسن ونگر اعتقاد دارد هم پت ویرا و هم باشگاه منچستر سیتی انتخاب درستی انجام داده اند.

پایگاه خبری GunnersTrust : سر انجام بعد از حرف و حدیثهای فراوان ، پت ویرا ، کاپیتان اسبق توپچی ها با قراردادی 6 ماهه به باشگاه منچستر سیتی پیوست. آرسن ونگر باور دارد پت نیاز به بازی کردن داشت و رفتن به منچستر سیتی انتخا درستی برای او بود.

" قبلا هم گفته ام که پاتریک نیاز دارد تا بازی کند. در آن سن بسیار دشوار است که اگر بازی نکنید ، باز هم در بهترین شرایط خود باقی بمانید. او کاپیتان تیم ملی فرانسه است و چندین بار در فرانسه این سوال را مطرح کردم و همه گفتند او احتیاج دارد تا باشگاه خود را تغییر دهد تا بازی کند. بنابراین او میتواند برای جایگاه خود رقابت کند.

از نظر من او انتخاب درستی انجام داده است. سیتی هم انتخاب درستی انجام داده و بنابراین آن یک پیوند بسیار خوب است."

آرسن ونگر در سال 96 ویرا را به لندن آورد و در طول 9 سال پت همراه با آرسنال 7 جام را فتح کرد. تابستان گذشته صحبتهایی مبنی بر بازگشت او به لندن وجود داشت.

" بله راجع به آن فکر کرده ام. اما در اینجا بازیکنانی مانند الکس سونگ این وظیفه را انجام میدهند. خواستم به آنها یک شانس بدهم. آن مهم بود که هیچ کس دیگری جلوی آنها قرار نداشته باشد. "

منابع: arsenal.com | gunnerstrust.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •