تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 280 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه نکته‌ی جالب توجه، مصاحبه‌های بازیکنای اخراجیه ...
    یه حرفای عجیب غریبی می‌زنن آدم شاخ در میاره !!

اولادی برگشته گفته سر من بین تیمای دیگه دعواست ! اوساسونا قرارداد شجاعی مصدوم رو تمدید می‌کنه تا بهش روحیه بده، اون وقت پرسپولیس این جوری ...

یا شیث، که برگشته گفته خط خوردن من از پرسپولیس برام یه معمای بزرگه !!

کاظمیان هم دو صفحه مصاحبه کرده و آمار و ارقام مختلف آورده که عملکرد خودش رو خوب جلوه بده ... مصاحبه‌اش خنده داره !!‌ عین این بچه‌ها می‌مونه، به هر وسیله‌ای که شده می‌خواد خودش رو توجیه کنه ...
    اینا فقط کافیه فیلمای بازیها یا بهتره بگیم فجایعی که به بار آوردن رو ببینن تا دلایل این اخراج تاریخی دستشون بیاد
    واقعا تاریخ پرسپولیس چنین خونه تکونی رو به یاد نداره
    16 بازیکن از لیست یک تیم و یک سرمربی اخراج شدن

حالا دوستانی که به دنیزلی ایراد میگرفتن فکر میکنم بتونن قضاوت بهتری داشته باشن
    یه مربی با تیمی به مرحله دوم آسیا صعود کرد و استقلال رو برد که حدود 70 درصد تیمش رو نمیخواسته و بهش اعتقادی نداشته

16 بازیکن
    در نوع خودش یه رنسانسه
    شاید فقط منچستر یونایتد بود که در یک سال اینقدر تغییرات در تیمش ایجاد شد اونم به خاطر سقوط هواپیما و کشته شدن بازیکناشون

امیدوارم پرسپولیس سیاهترین فصل تاریخ خودش رو پشت سر گذاشته باشه

در کنار چشم داشتن به ستاره های لیگ ای کاش حداقل 6 بازیکن جوون از لیگ یک یا جاهای دیگه به خدمت بگیریم
    ای کاش دنیزلی یه سر به معدن الماس خوزستان میزد
    تا با کمترین هزینه به بهترین بازیکنا میرسید

2. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

در مورد دلیل رفتن آودوکیچ، این جور که تو اخبار خوندم، دنیزلی می‌خواسته حفظش کنه، اما ظاهراً توافقش با مس خیلی جدی بوده و مجبور شدن از لیست کنار بذارنش ...

هر چند که در این زمینه من رویانیان رو مقصر می‌دونم که زودتر برای حفظ آسمیر اقدام نکرد ...
    منم اون خبر رو خوندم ولي يه جورايي به نظرم درست نمياد. ميتونستن اسمشو براي تاييد شده ها بدن ولي بگن خودش نخواست و رفت يه تيم ديگه
    به نظرم نميشه گفت تقصير كي بوده. شايد منتظر تاييد آودكيچ توسط دنيزلي بوده كه ديگه دير شده بوده يا شايدم واقعا دنيزلي نميخواستتش

خيلي جالبه كه از 3تا دروازه بان فصل پيشمون هيچكدوم اسمشون نيست حتي براي ذخيره!

اين اولادي هم كلا چرت و پرت زياد ميگه. يكي نيست بهش بگه تو همون بازيايي كه مصدوم هم نبودي چه حركت مثبتي كردي؟! تنها حركت مثبتت سر بازي استقلال بود كه اخراج شدي و باعث شدي پرسپوليس ببره
    تو اينايي كه تاييد نشدن بيشتر با همين نخواستن اولادي و شيث رضايي حال كردم

الآن تقريبا تو همه نقاط بايد بازيكن بگيريم ولي مهمتر از همشون اينه كه تيم ديگه هافبك دفاعي نداره! بايد سريع به فكر خريد 2 تا هافبك دفاعي باشن

چقدر بايد بازيكن بخرنا. احتمالا طي چند روز آينده گل ريزون راه ميندازن كه پول جمع كنن
    Last edited by MCSE MAN; 29-05-2012 at 19:21.

4. 10 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان یکی زحمت میکشه اسامی بازی کنانی که 100% واسامی بازیکنانی که به احتمال زیاد به پرسپولیس می پیوندند رو بنویسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یا شیث، که برگشته گفته خط خوردن من از پرسپولیس برام یه معمای بزرگه !! ...
    شیث فقط میخواست عوام‌فریبی کنه!
      محتوای مخفی: رضایی: یک روز دوباره به پرسپولیس برمی‌گردم! 
    مرجع خبری پرسپولیس: مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اعتراضی ندارم اما غیبتم در لیست دنیزلی معمایی در زندگی فوتبالی من است. شیث رضایی که در لیست مازاد تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفته اظهار داشت: خط خوردنم از لیست مصطفی دنیزلی معمای زندگی من است. وی افزود: برای پرسپولیس، رویانیان و مصطفی دنیزلی در سال جدید آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خنده را به لب هواداران پرسپولیس بیاورند. این موضوع برای من سخت بود اما با آن کنار آمدم. رضایی در پاسخ به سؤالی که آیا فکر می‌کردی در لیست دنیزلی جایی نداشته باشی گفت: اعتراضی ندارم اما این یک معما در زندگی فوتبالی من است. 6 بازی در آسیا خوب بودم اما یک روز متعلق به من نبود و اشتباهاتی داشتم. به نظر دنیزلی احترام می‌گذارم و اصلا ناراحت نیستم. امیدوارم روزهای خوب پرسپولیس را شاهد باشم. فقط از خدا می‌خواهم بازیکن جدیدی که می‌خواهد به پرسپولیس اضافه شود در اولین جلسه‌اش با مدیر عامل باشگاه از مبلغ قرار داد نپرسد و دنبال پول نباشد و عشق پیراهن پرسپولیس را داشته باشد. در طول مدتی که در پرسپولیس بودم مدیران تیم می‌توانند شهادت بدهند هیچ وقت درباره پول حرف نزدم. در زمان حبیب کاشانی پس از یک دقیقه و 30 ثانیه با او برای قرمز پوش شدن به توافق رسیدم. وی یادآور شد: در حال حاضر در تعطیلات هستم و عجله‌ای برای انتخاب تیم آینده‌ام ندارم. باید ببینم که در آینده چه اتفاقی می‌افتد، اصلا دوست ندارم درباره لیست دنیزلی با او صحبت کنم. لیست او برای من قابل احترام است چون دنیزلی را به عنوان یک مربی حرفه‌ای همیشه دوست دارم. رضایی در پایان تاکید کرد: پرسپولیس در قلب من جا دارد و من از صمیم قلب و تمام وجود برای موفقیت این تیم دعا می‌کنم. امیدوارم تیم محبوبم فصل آینده قهرمانی‌های شیرنی در فوتبال ایران کسب کرده و به آسیا برود. به نظر من برای پرسپولیس مهم نیست که چه کسی در این تیم باشد. اینقدر عشق و علاقه و جسارت دارم که دوباره یک روز به این تیم برگردم. این بازیکن فصل گذشته و در پی محرومیت پس از بازی برابر داماش گیلان برای پرسپولیس به میدان نرفت و تا پایان فصل تنها در 6 بازی آسیایی این تیم حضور داشت.
    Last edited by Alinho; 30-05-2012 at 00:20.

7. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان یکی زحمت میکشه اسامی بازی کنانی که 100% واسامی بازیکنانی که به احتمال زیاد به پرسپولیس می پیوندند رو بنویسه
    تا بازیکنها توی هیئت فوتبال قراردادشون رو ثبت نکنن هیچ چیز قطعی نیست
    حتی از همین لیست 10 نفری هم نتونیم همه شون رو نگه دارم
    اسمهایی که فعلا توی خبرگذاری ها هست و احتمال داره تعدادیششون برای بالا بردن مبلغ قرارداد دارن با اسم پرسپولیس بازی میکنن اینها هستند
    گردان-قاضی-خلعتبری-انصاری فرد-جلال حسینی- بنگر- ماهینی- خلیل آزاد-ادینهو- فونیکه سی
    جالبه اگر باز هم بتونیم این بازیکن ها را جذب کنیم فقط توی بعضی پستها تراکم بازیکن ایجاد میکنیم و باز هم نقطه ضعف اصلیمون یعنی هافبک دفاعی همچنان دچار مشکل خواهد ماند
    Last edited by aluminum; 29-05-2012 at 23:05.

9. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

6بازی در آسیا خوب بودم اما یک روز متعلق به من نبود وا شتباهاتی داشتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله آقای رضایی فقط یک بازی روزشون نبود و بد بودن!!!!!!!
    Last edited by *IN*; 29-05-2012 at 22:39.

11. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داشتم لیست مازاد میخوندم و همینطور که میرفتم جلو دلم داشت خنک میشد که دیدم اسم نورمحمدی تو لیست نیست حالم گرفته شد. آخه چرا باید بمونه ؟ کم ضرر زده به تیم تو این چند فصل؟خدا کنه یه پیشنهادی براش بیاد !!!خودش بره!!
    یسری از بازیکناهم دیگه دورانشون تو این تیم به سر رسیده بود و خوا ناخواه باید میرفتن مثل بادامکی هاشمیان و...
    فقط باتوجه به لغو قانون منع دروازبانای خارجی دلیل عدم تمدید با آودكيچ برای همه هوادارا جای سواله امیدوارم این یه موردو تجدید نظر بکنن.

13. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

جالب اينجاست كه از خريدهاي شاهكار استيلي فقط كريمي جز 10 نفره

15. 3 کاربر از amirjamshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

وقتی که آب سر بالا می رود ، فارس دلسوز ملت می شود!

مرجع خبری پرسپولیس : خبرگزاری فارس در ادامه کینه ورزی های خود علیه مردمی ترین تیم کشور امروز تحلیلی روی خروجی قرار داده و از هزینه های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انتقاد کرده است.

این خبرگزاری با دست گذاشتن روی این نکته که رویانیان رئیس ستاد حمل و نقل سوخت کشور است، خرج های صورت گرفته در باشگاه پرسپولیس را از جیب سهمیه بنزین ملت قلمداد کرده است!

کاری نداریم به اینکه چرا این خبرگزاری تنها نگران خرج باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات است و هیچ اعتراضی نسبت به خریدهای میلیاردی سپاهان اصفهان و مس کرمان نشان نمی دهد ، چراکه بحث آن از حوصله خارج است.

اما قصد داشتیم طی تحلیلی مفصل به چرایی مطرح شدن این مساله در این مقطع از فصل و تشریح جزئیات درآمدزایی باشگاه پرسپولیس طی ماه های گذشته بپردازیم که از آن صرف نظر کرده و به مطرح کردن چند سوال کوتاه در قبال اعتراض خبرگزاری فارس بسنده می کنیم:

1- پول صنعت مس کشور سهمیه ملت نیست؟

2- فولاد خوزستان متعلق به ملت ایران نیست؟ پول فولاد مبارکه اصفهان برای ملت نیست؟

3- پول حامی مالی تراکتورسازی ، بانک انصار متعلق به ملتِ عضو سپاه پاسداران نیست؟!

4- اعضای کارخانه ذوب آهن اصفهان جزئی از ملت نیست؟!

5- پول صنعت نفت تهران با میانگین 500 تماشاگر در لیگ سهم ملت نیست؟!

6- پول بستن استقلال کهکشانی لیگ قبل از کدام بخش از سهمیه ملت تامین شد؟

ای کاش خبرگزاری فارس همیشه به فکر ملت بود!

حسن مهدوی/ انتهای گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس

17. 6 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-03-10

19. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •