دوست گلم این امتیاز دهی ویندوز دارای ارزشی برای مشخص کردن کیفیت یا حتی قدرت نیست بهتره ار بنچمارک های دیگه استفاده کنید و یا سایت هایی که بنچمارک می کنند!!
دوست گلم این امتیاز دهی ویندوز دارای ارزشی برای مشخص کردن کیفیت یا حتی قدرت نیست بهتره ار بنچمارک های دیگه استفاده کنید و یا سایت هایی که بنچمارک می کنند!!
بابا این آپدیت که دیگه بحثی نداره معلومه که اگه کاربره حرفه ای باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیز.....
چند تاشو که مهمتره میگم:
اینو که دیگه میدونید با آپدیته بایوس کامل عملکرد فرق میکنه مثله عملکرده بسیار بهتره فن و واقعی شدن دمای سیستم و اضافه شدنه تنظیماته مهمه اضافی در بایوس...
اضافه شدن کیفیت HIFI DVD 16000mHz به کیفیت های صوتی کارت صدا...
افزایشه اندکه سرعته لود فینگر پرینت موقعه WELLCOME ویندوز...
گزارشه افزایشه FPS بعضی بازی ها با آپدیت درایور Radeon تا 17 Frame که افزایشه کنترله نرم افزار بر گرافیک رو میرسونه که ابن آخری رو خودم تست نکردم
بقیشم خودتون پیدا کنید....
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
با کوچکترین سرچی میتونستید پیدا کنید داداش تا حالا 4 بار قرار داده شده که این فقط به منظوره شلوغ نشدنه تاپیکه ولی به هر حال بفرما:
![]()
شرمنده داداش نبودم بیا یه گپی بزنیم شاید مشکله شما هم حل شد.
به نظره من این مشکل نرم افزاریه و از اونجایی که گفتی دوباره نصب کردی و نشد بهتره درایور جدید رو با کده sp53463 Validity Fingerprint Sensor Driver دانلود کنی با حجمه 31.281KB و نصب کنی اگه شد که هیچی اگه نشد بیا بگو تا به اتفاق یه فکره دیگه براش بکنیم...
شما لطف کن و یه عکس از قسمته زیر بزار شاید فهمیدیم اشکال از کجاست.
این سوالات رو هم لطفا جواب بده:
از وقتی خریدی این جوری بوده منظورم اینه وین عوض کردی؟
موقعه WELLCOME دو ثانیه چشمک میزنه یا نه (اگه بزنه ایراد نرم افزاریه)؟
چرا داداش مطمئن باش کار میکنه فقط یکم قلق داره:
هم باید بیشتر از بقیه حالات رویه تاچ فشار بیاری هم انگشتات جایه دقیقی باشن....
دقیقا مثله فیلمه آموزشیه خودش عمل کن و فقط توی تنطیماتش تیکه این دو تا رو بذار:
Enable ChiaralRotate
Enable PivotRotate
[QUOTE=yas44co;6473604]بابا این آپدیت که دیگه بحثی نداره معلومه که اگه کاربره حرفه ای باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیز.....
چند تاشو که مهمتره میگم:
اینو که دیگه میدونید با آپدیته بایوس کامل عملکرد فرق میکنه مثله عملکرده بسیار بهتره فن و واقعی شدن دمای سیستم و اضافه شدنه تنظیماته مهمه اضافی در بایوس...
اضافه شدن کیفیت HIFI DVD 16000mHz به کیفیت های صوتی کارت صدا...
افزایشه اندکه سرعته لود فینگر پرینت موقعه WELLCOME ویندوز...
گزارشه افزایشه FPS بعضی بازی ها با آپدیت درایور Radeon تا 17 Frame که افزایشه کنترله نرم افزار بر گرافیک رو میرسونه که ابن آخری رو خودم تست نکردم
بقیشم خودتون پیدا کنید....
کاربر حرفه ای شبت بخیر.
حالا که از خواب پاشدی یه چند تا پست بخون بعد بنویس.
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
سلام دوست عزیز. من یک سوال داشتم در مورد کارت گرافیک.
لپ تاپ من xps L502 است که فکر میکنم آشنایی داشته باشید. چون اوایل در این تاپیک مورد بحث قرار گرفته بود.
سوال من اینه که لپ تاپ من گرافیکش GT540 است که گرافیک معمولیش intel3000 است. اونجور که اطلاع دارم لپ تاپ های شما هم به همین صورت است و intel 3000 دارد(در کنار 6770).
حال سوال من این است که در ریتینگ ویندوز که میگیرم desktop performance 5.7 است و 3D gaming 6.7 که تفکر خودم این بود که در حالت تست desktop گرافیک اینتل در حال کار است و در حالت تست 3بعدی رو 540 سوییچ میشود.
ولی حال در ریتینگ شما میبینم که جفتش یکی است. دلیل چیست؟ ممنون میشم راهناییم کنید.
Last edited by aminbadiee; 18-09-2011 at 23:33.
سلام ممنون که جواب دادین در مورد اون برنامه بله دانلود کردم و نصب کردم ولی جواب نداد!
2. در مورد عکس یه علامت تعجب کنار انگشته هست!
3.در مورد اون مورد خرید بله از همون اول این طوری بود
4. در مورد اون سوال که دو ثانیه چشمک می زنه! نه! نمی زنه!
5. چه باحال جواب دادم!!![]()
سلام به دوستان و عزیزان دل
من بین این دوتا مدل گیر کردم اگه میشه یه مشاوره خوب به من بدن .ممنون میشم
asus n55sf
hp dv6-6199
Last edited by rafigh124; 20-09-2011 at 20:17.
سلام دوستان من چنتا مشکل دارم hp 6177
1-چرا با میانبور ctrl+alt+کلید های چپ و راست صفحه دسکتاپ نمی چرخه ؟
2- چرا تو نمره های ویندوز به desktop performance نمره 5.9 داده ولی به 3d نمره 6.9 داده؟
3-کلا گرافیک سوئیچ داره سری 6000 میدونم داره ولی 6100 سوئیچ نداره درسته؟
4- اگه میشه طریقه کار با مولتی تاچ هم بگین ممنون می شم
فقط تورو خدا جواب بدین بد تو مخم رفته
واسه چه کاری می خوای؟
مهندسی؟
بازی؟
.....؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)