تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 510 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

در مورد ریس ها یه مشکلش از نظر من این بود که زیادی به هم شبیه هستن! یعنی قابلیت های خیلی خاص و متفاوتی توشون نبود که انتخاب بینشون رو جذاب کنه! یعنی کمیت بود ولی کیفیت نه!
    فرض کنید اومدن و یه امار جهانی گرفتن از بین کسایی که این بازی رو تموم کردن اون موقع به نظرتون این "سلیقه ها" میتونه باعث شه تعادل در انتخاب بین همه ریس ها برقرار شه؟ نه! مثلا ارگونیان که زیر اب نفس میکشه یا اون یکی که ظاهرا تاجر خوبی بود (بخاطر چند پوینت اضافه در اسپیچ...) اسمش یادم نیست میتونن بیشتر از چند تک درصد رای بیارن؟؟ این رو البته جواب بدید میخوام بدونم نظرتون و تجربتون چی میگه و یه سوال از این مدل survey ها مثل همین پراکندگی نژاد ها چیزی داریم؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یکی پیدا کردم... Giant میاده رو می گم... پیشنهاد دادم ، کثافت حلقه دستش داشت ، گفت نامزد دارم : دی
    ممنون

آره... اینها هم یک سری پایان های کلیشه ای بازی بود که واقعا روی اعصاب بودند. ولی خب روند هالیوودی به قول معروف طی می کردند. 500 تا هم میدی که سود نمی کنید! از اون به بعد 500 تا به پول اولیه اضافه میشه...
    وجود اژدها یک جورایی اجباری بود... چون بازی تموم نمی شد باید اژدها ها بودند تا فریاد های جدیدتری بشه یاد گرفت...

ادرسشو بده برم کد بزنم زنم شد

من یکبارم اشاره کردم نباید کوست های اصلی بازی رو بشه همون ۲ ساعت اول بازی تموم کرد.یک گیمر میتونه خیلی راحت بدون اینکه حتی لولش خیلی بالا بره و خیلی تلاش کنه تو بازی ۲ سالعت پس از خرید بازی بازی رو تموم کنه حالا دیگه اگر رمز جون هم بزنه دیگه هیچی.

من اشاره کردم باید یک سری اتفاقات و رییس شدن ها قبل از اینکه برسیم به کوست اخر اجباری میشد به مثال طرف حتما مجبور شه ماموریت ها کالج رو بره یکم لول جادوش بیشتر شه بعد بره جنگ الدوین میتونستند خیلی کوست هارو ضروری کنند تا اخرین کوست بازی مرگ الدوین باشه بعد از اون بریم کوست های misc رو انجام بدیم.

3. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال. توی این کویست چطوری باید خودمو به اون درخت برسونم اخه دور و برشو ریشه گرفته نمیتونم ازشون عبور کنم؟

5. این کاربر از soliman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال. توی این کویست چطوری باید خودمو به اون درخت برسونم اخه دور و برشو ریشه گرفته نمیتونم ازشون عبور کنم؟
    تا اونجا که یادمه قبلش یه چاقو بهت میداد که با اون به ریشه ها ضربه میزنی و راه باز میشه

7. 3 کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام دوستان.

اسمش neebattle هست فکر کنم ضربه بزن به ریشه ها میرن کنار

9. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

این بازی رو برای XBOX360 بگیرم بهتره یا PC ؟ البته سیستم معمولی هست و همچنین شنیدم نسخه PC باگ زیاد داره.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا نگفتید، خوب و بدش چه جوریاس؟ ایمپریال ها خوبن ا نه؟
    یه سوال اساسی. چه جوری می تونم وسیله های بیشتری حمل کنم؟ الان 300 تا بیشتر نمی تونم. به اضافه ی اونایی که همراهمن.
    ولی یادمه یه بار که داشت لود می کرد نوشته بود می تونید به یه شکلی لوازم بیشتری حمل کنید. فقط سریع لودش تموم شد نرسیدم بخونم.
    تو فال اوت قدرتمون رو زیاد می کردیم حل بودا. این یکی یه همچین چیزی من ندیدم...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

یه سوال اساسی. چه جوری می تونم وسیله های بیشتری حمل کنم؟ الان 300 تا بیشتر نمی تونم. به اضافه ی اونایی که همراهمن.
    ولی یادمه یه بار که داشت لود می کرد نوشته بود می تونید به یه شکلی لوازم بیشتری حمل کنید. فقط سریع لودش تموم شد نرسیدم بخونم.
    تو فال اوت قدرتمون رو زیاد می کردیم حل بودا. این یکی یه همچین چیزی من ندیدم...
    اگه Stamina رو بالا ببریدمیتونید وزن بیشتری رو حمل کنید.یه perk هم توی قسمت pick pocket هست که اگه بگیریش میتونی 100(گرم/کیلو/پوند.....)بیشتر حمل کنی.یه Standing stone هم هست که اگه فعالش کنی 100(گرم/کیلو/پوند.....)بیشتر میتونی حمل کنی.

13. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

این بازی رو برای XBOX360 بگیرم بهتره یا PC ؟ البته سیستم معمولی هست و همچنین شنیدم نسخه PC باگ زیاد داره.
    به نظرم نسخه ی ایکس باکس بهتره چون باگ کمتری داره، از نظر گرافیک هم که فکر نمیکنم تفاوت چندانی با هم داشته باشن

15. این کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahgozar1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا یکی به ما کمک کنه
    تو یه قسمتی هستم که دو تا علامت ظاهر شده بعد از زدن اون اژدها با کمک پارتوناکس نمیدونم کیه
    2 تا علامت اومده نوشته talk to general tulius و talk to ulfric strmcloac با هر 2 تا صحبت کردم مثل اینکه یه چیز در مورد جنگ و ... میگن هر کار میکنم علاکت رو سرشون نمیره
    باید چیکار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •