تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 430 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

سلام دوستان و تبریک به اونایی که گوشی رو خریدن من که هنوز موندم چون این شهر عقب موندمون هنوز نیاورده و سخته هی برم تهران. راستی تا 1 ماه صبر کنم ارزونتر میشه آرک اس یا نه؟ البته اگه از شانس من تموم نشه
    سایتی هست که قیمتهاش به روز باشه و نزدیک به تهران که به اونجا سربزنم؟ تشکر
    بین آرک اس خیلی بیاد پایین تا 500 490 ! بعدش دیگه خیلی کم کم میاد پایین میشه به قیمت x10 اشاره کرد بعد سه سال .
    باز از نظر من 20 تومن بالا پایین زیاد فرقی نداره ! مهم کامل و سالم بودنه .

2. 2 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

یک سری مطلب به نظرم رسید بگم که شاید به کار دوستان بیاد :
    1- امروز با 100% شارژ باتری از صبح ساعت 9 تا 8 شب با گوشی کار کردم و که شامل ( 30sms + 15zang + گیم + فیلم + دانلود +....) الان 55 % شارژ داره . و بسیار راضیم
    2- برنامه battery booster و cpu tiner و advanced task killer رو حتماً نصب کنید . screen tim out گوشی رو روی 15 از طریق گوشی یا 6 از طریق برنامه بزارید از لحاظ مصرف باتری و لاک شدن خیلی به کار میاد .
    3- مهم ترین عامل مصرف باتری که تست کردم من نوع سیم کارت و آنتن دهی . ایران سل در جاده های خارج شهر ( تهران منظورم که محل کارم هست ) به طور وحشتناکی باتری مصرف میکنه اما برای محیط شهری خیلی خوب عمل میکنه . ثابت چه داخل و چه خارج شهر مصرفش کمی بالاست ولی بیرون شهرش از ایران سل کمتر و داخل شهرش از ایران سل بیشتر .
    4- از طریق برنامه نصب شده رو گوشی که گفتم نور صفحه رو روی 40 % بزارید . طبق تست من برای همه محیط ها مناسب بود ( آفتاب شدید ، نور کم ، ماشین ، مترو ،..)
    5- پیش فرض ویبره گوشی که فعال در حالت بیصداست به حفظ باتری واقعآً کمک میکنه .
    6- برای دوستان آماتور مثل خودم برنامه هارو از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    این آدرس ها بگیرید نصب کنید و میتونید جای اندروید مارکت استفاده کنید .

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

با نصب کاستوم کرنل روی Arc ، نئو و حتی فکر کنم Pro (شاید رو بقیه 2011 های سونی هم بشه ، ولی از آرک و نئو مطمئنم فقط) ، میشه OTG رو راه انداخت...

کــــاملا غلط
    باید سخت افزار گوشی ساپورتشو داشته باشه...
    گوشی های xperia 2011 همهگی اینو ساپرت میکنن . طبق گفته سایت سونی .

4. 2 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

الان یک فامیلامون آیفون 4 داشت اومده بود براش فیلم و آهنگ بریزم .

فقط صفحه نمایش آرک اندازه کل آیفون بود اینجا آرک خیلی مقتدرانه بود.

بعد این آیفون ، آیفون که می گفتن این بود ! خداییش اینترفیس آرک نسبت به آیفون مثل یک گوشی با تم زیبا به یک گوشی بدون تم بود.

تاچش هم به اندازه آرک خوب نبود . مثلا تو صفحات وب هر چه قدر صفحه را اسکرول می کردی پایین می رفت مثل آرک نبود که کلی از صفحه را پایین بره

و محدودیت های بی خودی آیفون مثلا به کامپیوتر که وصل می کردی فقط عکس هاش را نشون میداد و حتی نمی شد توش کپی کرد در حالی که من گوشیم را که وصل می کنم مموری کارت را کامل میشناسه و می نویسه xperia arc

یا مثلا بلوتوث هم نمی گرفت چون اگه اشتباه نکنم در حالت عادی فقط از آیفون بلوتوث میگیره .

خلاصه ما خواستیم از اینترنت دانلود کنیم ولی روی لینک دانلود که کلیک می کردی چیزی برای دانلود نمی آمد ! آهنگ را هم برنامه Q اجرا می کرد ولی در این مورد من حداقل هر کاری کردم نتونستم آهنگ را سیو کنم ( شاید روشش را من نمی دونستم )

اولا در این که آیفون اصلی بود شک ندارم چون itunes و کلی برنامه و بازی توش بود . wifi و این ها هم داشت. پس نگید گوشیش چینی بود.

( فقط این دیگه واقعا آرکه ، گوشی چینی نیستا ! نگید قابل مقایسه نیست )

اما یک نکته دیگه هم برام خیلی جالب بود.

می گفت گوشی را فقط به خاطر کلاسش گرفته و اکثرا باهاش زنگ می زنه و sms می فرسته با این حال چنان از گوشی تعریف می کرد می گفت تو آمریکا درساشون را می ریزن تو این گوشی و می رن مدرسه . می گفت این برنامه و اون برنامه را داره
    این جا بود که فهمیدم استیو جابز خدابیامرز یک چیزی رو این گوشی هاش گذاشته که هر کی فقط بخردش کاملا جذبش میشه. واقعا که موضوع عجیبیه !
    Last edited by far2009; 24-10-2011 at 22:23.

6. 4 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

من الان برنامه iris رو ریختم به طور فوق العادهای جالبه و خوب جواب میده ( البته به زبان eng )
    حتماً نصب کنید . "اگر اسم اپلیکیشن به نظرتان آشنا می‌آید باید بگوییم که اشتباه نمیکنید! این اسم همان siri است ولی باید آن را از سر دیگرش بخوانید.

پس از معرفی اپلیکیشن siri توسط اپل که به عنوان یک دستیار شخصی در تلفن شما فرمان های صوتی‌ را اطاعت می کند و در بسیاری از کارها با اطلاعات خوب و قدرت جستجویش به کمک تان می آید، آندروید دوستان هم بیکار ننشسته و برنامه ای مشابه را برای سیستم عامل محبوب خود تولید کرده اند. اپل در سال ۲۰۱۰ با خرید شرکت siri کار بر روی این پروژه را شروع کرد. اما فکر می کنید مدت زمان تولید آیریس چقدر بوده است؟

جالب است بدانید که نسخه اولیه iRis تنها طی هشت ساعت نوشته و عرضه شده است. سازندگان این برنامه، آیریس را مخفف عبارت Intelligent Rival Imitator of Siri یا «رقیب هوشمند کپی شده از سیری» دانسته اند. iris با قدرت گرفتن از سیستم Voice Action، که به صورت پیش فرض در بسیاری از گوشی های آندرویدی قرار دارد، کار کرده و فضایی مشابه قابلیت های siri را در اختیار شما قرار می دهد. "
    منبع :
    کد:
    برنامه :
    کد:
    Last edited by cool20063; 24-10-2011 at 21:21.

8. 4 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثل Siri سوالای مسخره بپرسی هم جواب میده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

مثل Siri سوالای مسخره بپرسی هم جواب میده؟؟؟
    بله جواب میده
    من تا الان اس ام اس و زنگ زدن را تست کردم 80% خوب جواب داده
    به سوالای دیگه هم خوب جواب میده .
    اما فقط eng باید درست تلفظ کنی .

11. این کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

از دوستان کسی یک pc suite خوب برای آرک معرفی میکنه ؟ برای تنظیم دفترچه تلفتو بک آپ اس ام اس .

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

آموزشی برای آپدیت کردن آرک نیست به ما بدید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

آموزشی برای آپدیت کردن آرک نیست به ما بدید؟
    برای آپدیت کردن کافی Sony Ericsson PC Companion 2.0 رو نصب کنی و از قسمت suport zone update کنی .
    1- گوشیت بیش از 50% شارژ داشته باشه .

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام

دوستان چه تفاوته محسوسی بین arc با arc s هست؟؟

ایا ارزش داره یخورده پول بیشتر بدی arc s بگیری به جای arc ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •