تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 258 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام توی یاهو میل گیج شدم
    چن تا میل هست که همونا هی reply شده در جواب یک میل حالا از بین این 6 ریپلای میل، فقط یکیش رو می خوام حذف کنم
    چه طوری باید همون یه دونه ایمیل رو انتخاب کنم که همون delete شه ؟ هر وقت روی همون میل با موس کلیک می کنم کل 6 تا ایمیلی که reply شده اون میل هست همه با هم delete شدن ؟! چ جوری باید انتخابش کنم ؟؟ اصلا امکان پذیره ؟؟؟!! پیشاپیش مرسی

سلام

برو داخل ایمیل

زیر هم ریپلی یکی گزینه more هست اونو بزن و delete رو بزن.(اگر همش رو پاک کرد منو نکشیا)

2. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با درود
    دوستان با ایمیل یاهوم میخوام یک ایمیلی رو که برام اومده و شامل تصاویر و گرافیک و متن هم هست فوروارد کنم موقعیکه دکمه فوروارد رو میزنم صفحه که تغییر میکنه محتوای ایمیل بصورت فقط متن و بدون قالب بندی ایمیل اصلی و تصاویر و گرافیک اون نمایش داده میشه و به همون صورت هم ارسال میکنه می خواستم علت رو بدونم و باید چکار کرد؟
    شاید پایین صفحه کنار send یک گزینه به شکل << هست اونو بزنین که متن plain text نباشه.(بعد از انتخاب plain text نبودن دوباره forward رو بزن)

دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راهی وجود داره بشه فهمید ایمیل ارسال شده،باز شده توسط فرد یا نه؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    راهی وجود داره بشه فهمید ایمیل ارسال شده،باز شده توسط فرد یا نه؟
    احتمالا نه.

باید درخواست تاییدیه بازشدن ایمیل فرستاده شود.

این امکان در سایت یاهو نیست باید از برنامه های جداگانه استفاده کرد که این درخواست را ضمیمه کرد.

گیرنده ایمیل می تواند گزینه درخواست تاییدیه را کلیک نکند و فرستنده با وجود ارسال درخواست متوجه باز شدن ایمیل نشود.

ولی اگر برای گیرنده این درخواست نمایش داده شود و گیرنده درخواست را اوکی کند به فرستنده ایمیل باز شدن نامه فرستاده میشود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    می خوام درسایت یاهو ایمیل جدید بسازم الان فهمیدم می تونم شماره گوشی استفاده کنم
    Last edited by FDSA14711; 02-07-2015 at 10:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان . خسته نباشید

یه ایمیل یاهو دارم . اطلاع ندارم قبلا توی گروهی عضو شدم یا نه . هر روز حدود 20/25/30 تا ایمیل تبلیغاتی با مضمون های مختلف میاد از طرف افراد مختلف . البته آدرس ایمیلشون ثابته .
    چطور میتونم کاری کنم که ایمیلی برام فرستاده نشه ؟؟

و راهی هست که تمام ایمیل ها رو یکجا پاک کنم ؟ صفحه به صفحه بخوام پاک کنم شاید 2/3 روز طول بکشه .

ممنون

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان . خسته نباشید

یه ایمیل یاهو دارم . اطلاع ندارم قبلا توی گروهی عضو شدم یا نه . هر روز حدود 20/25/30 تا ایمیل تبلیغاتی با مضمون های مختلف میاد از طرف افراد مختلف . البته آدرس ایمیلشون ثابته .
    چطور میتونم کاری کنم که ایمیلی برام فرستاده نشه ؟؟

و راهی هست که تمام ایمیل ها رو یکجا پاک کنم ؟ صفحه به صفحه بخوام پاک کنم شاید 2/3 روز طول بکشه .

ممنون
    از اون آیکون چرخ دنده که برای تنظیمات هستش گزینه setting رو انتخاب کنید بعد از قسمت block addresses ایمیل اون اسپمر رو بلاک کنید.
    برای پاک کردن هم ایمیلش رو سرچ کنید و تمام ایمیل هایی که اون فرستنده فرستاده رو پیدا کنید و بعدش اون تیک بالای تیک هر ردیف رو بزنید تا همه ردیف ها یک جا select بشه و بعدش پاک کنید

9. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان این label رو خود یاهو اتوماتیک تشخیص میده؟ راهی نیست عوضش کنیم؟
    الان یک ایمیل واسم اومده ولی اشتباهی travel رو به عنوان label برای این ایمیل درنظر گرفته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    می خوام درسایت یاهو ایمیل جدید بسازم بدون استفاده ازشماره گوشی چه طوری این کارکنم میگن با کد یا غیره میشه این کار کرد دراینترنت جستو کردم آموزش های قدیمی بودند ونمیشه ایمیل ساخت میشه راهنمایی کنید لطقا باعکس باشه چون من بلد نیستم
    باسپاس
    سلام

ببخشید فضولی نباشه، چرا میخواید بدون شماره گوشی این کارو بکنید ؟

اینو پرسیدم چون بنده هم یک ترسی دارم :

قدیم یاهو ایران رو بلاک کرده بود. الان دیگه بلاک نیست . خدایی نکرده ماها که اومدیم شماره ی موبایل ایران رو

وارد کردیم پس فردا طقی به طوقی خورد نیان ایمیل رو بزنن بلاک کنن دوباره ؟

امکانش هست آیا ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    ببخشید فضولی نباشه، چرا میخواید بدون شماره گوشی این کارو بکنید ؟
    اینو پرسیدم چون بنده هم یک ترسی دارم :
    قدیم یاهو ایران رو بلاک کرده بود. الان دیگه بلاک نیست . خدایی نکرده ماها که اومدیم شماره ی موبایل ایران رووارد کردیم پس فردا طقی به طوقی خورد نیان ایمیل رو بزنن بلاک کنن دوباره ؟
    امکانش هست آیا ؟
    سلام
    یاهو و جی میل و سایر سرویس دهنده ها نیازی به شماره تلفون ندارند تا کشور کاربر رو پیدا کنند , چندین فاکتور دیگه هست که مخفی کردنی نیست و راحت میشه ازش فهمید که کاربر در کدام کشور ایمیل ساخته یا از کدام کشور وارد ایمیلش میشه
    پس اگه یهو اوضاع قمر در عقرب شد و خواستند دسترسی یک کشور رو قطع کنند براشون کاری نداره
    یه موضوع دیگه هم هست
    اونها دنبال منافع خودشونند . توی ماجرای 88 اومدند زبان فارسی در گوگل ترجمه رو برای ایران باز کردند اما اگه یه وقت دیدند بیشتر ملت ضد اونها هستند اونوقت دسترسی به نت رو هم میتونند ببندند چه برسه به ایمیلها
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-07-2015 at 06:46.

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •