cyber861 عزیز قیمت این aramis life چنده و شما اگه تستش کردی چقدر از انتظار شما و سلیقه شمارو براورده میکرد
cyber861 عزیز قیمت این aramis life چنده و شما اگه تستش کردی چقدر از انتظار شما و سلیقه شمارو براورده میکرد
دوست عزیز میشه بفرمایید Wonderwood رو از کجا خریدید و چند؟ ممنون میشم ازتون.
خیلی زیادن، چند تا از معروف ترین هاش:
He Wood Rocky Mountain (by DSQUARED2) for men
Terre d'Hermes for men
Original Vetiver Creed for men
Pi Neo Givenchy for men
Allure Homme Sport for men
Lui Rochas Rochas for men
Black Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine Toniq Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine Bvlgari for men
Polo Sport Ralph Lauren for men
Champion Davidoff for men
Fahrenheit Dior for men
خودم دارمش.بویه مرکباتی داره.فوق العاده موندگاره.قیمتش هم پرفیوم شاپینگ زده 46
Last edited by cyber861; 08-11-2011 at 18:56.
خوب بعد تست درست و حسابی آونتوس باید بگم که فوق العاده هستش...دوستانی که توانایی مالی دارن بخرنش (خودم ندارم) و البته 5 تا بچ داره که بوهاشون متفاوت هست...چیزی که دست من رسید یکی از بهترین و معروفترین بچ هاش بود ...
LDDM هنوز هم اسرار امیز هستش...و درست نمیتونم سر در بیارم ببینم چی هست..
سیلور مانتین واتر رو هم تست کردم...بعد 5 دقیقه فوق العاده بوش عالی شد...انصافا خیلی فرش و عالی هستش..
CDG 2 Man رو هم تست کردم...بوی خاص و یونیکی داره ولی باب سلیقه من نیست...یه جور بوی شرقی گیاهی ازش استشمام میشه هرچند فکر میکنم کاملا سینتتیکی باشه...
چیور هاوانه رو هم تست کردم ..بوی خوبی داره ولی اصلا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده نکرد...
davidoff zino
azzaro pour homme
van cleef and arpels pour homme
caron pour un homme
bijan for men
quorum antonio puig
lapidus pour homme اینو تست کن بیا نتیجشو بگو
one man show بوی ریحان و گیاهان تازه ولی بوی قویی داره که در زمستان برایم بسیار لذتبخشه
derrick orlane 1978
jovan musk
jovan s3x apeal
Yatagan
YSL jazz اینم تست کن نتیجشو بگو
Givenchy Gentleman
halston z14
quorum silver
YSl kouros
Bogart cologne دهه 70 یا بوگارت سال 2004
aramis 1965
Drakkar Noir
vancleef and aprels Tsar
باس شماره یک رو هم امتحان کن
grey flannel اگر پیدا بشه
joop
--------------------------------
افترشیو هم old spice
Gillette cool wave یا یکی دیگه اسمش یادم نیست
ارزانتر Arko الکلی.
خداییش از این که دیدم به غیر از خودم کسای دیگه ای هم به این مرض خرید عطر گرفتارن یه ذره باز احساس بهتری پیدا کردم...ولی خداییش صدای پدر مادرا و همسرانمون بعد از یه مدت دیگه در میاد...بعضی موقعا مثلا 60 تومن پول عطر میدم در حالی که 3 ماه شده که هیچی پول بابت لباس و چیزای دیگه ندادم...خداییش خیلی موقعا از این که این مرض خرید عطر گرفتارم کرده بد جوری عذابم میده اما به قول دوستمون امان از جنس خوب و رفیق نا باب...ما جماعت عطر باز خداوکیلی برای این که ترک کنیم تنها چاره اش اینه که اصلا نه به این تاپیک سر بزنیم نه حتی از جلو مغازه عطر فروشی رد بشیم...تا فکر عطر بیاد تو مغزمون به یک ثانیه نمیکشه که گول خوردیم و باز میریم تو فکر تین که عطر بعدی چی بریم بخریم...
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
من که خدا ویکیلی اگه اندازه این عطر داشتم دیگه به جایی رسیده بودم که اصلا جرات نمیکردم اصلا ترکیب مجموعه رو به هم بزنم و یه دونه هم از این بطری ها رو خالی کنم
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
ایول با این که از وان من شو حال میکنی کاملا باهات موافقم...آی امروز زیر این برف سهم گین چنان لذتی بوی تند وان من شو بهم داد که تا حالا هیچ ادکلنی زیر برف انقد بهم لذت نداده بود...احساس گرمای یه شومینه خیلی لذت بخشو داشتم باهاش
سلام. در مورد رایحه ادکلن های coco و chance مارک chanel اگه میشه یه توضیحه مختصری بدید.
خیلی خوشبویه.تاییده کامل.
اون آرامیس 1965 مگه هنوز پیدا میشه؟
اتفاقا منم امروز زده بودم و لذت می بردم.و روی لباس برام خیلی بهتر نسبت به پوست ماندگاری داشته . scent of the day ه فردات چیه؟
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
گرفتی یا تست کردی old spice رو ؟ ادکلنش یا افترشیوش ؟ اینقدر ارزونه که حیفه ادم نداشته باشه. برای قبل از زمان جنگ جهانی دوم ...
ارامیس اره هست. سوپر سر کوچمون هم داره(جدی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)