ولی تو تنظیماتش نبود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی تو تنظیماتش نبود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autosave توی فیفا off نمیشه . فقط میتونی قبل از اتمام بازی فیفا رو کلا ببندی تا سیو نشه .
ای بابا چرا اخه؟
نمیشه سورسشو دستکاری کرد؟؟
هیچ راهی نیست؟
موقع نصب HYBRID GAMEPLAY 4.9.1 + وقتی نوبت به اجرا I68REGENERATOR میرسه ارور STOPPED WORKING میده. کمککککککککککککککککککککک
![]()
[QUOTE=hasani2008;5468451]من اصلا حواسم نبود كه تايپك جدا شده ، ميگما چرا سوالم رو جواب ندادن اميدوارم اينجا جوابمو بدبد، سوالم اينه:
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون[/QUOT
برو MY FIFA/HELP/MOVEMENT SKILL یه همجین چیزی بود
کاری نداره همیشه چندتا و یا حداقل 2 تا سیو داشته باش.
مثلا سیو A , B :
بعد از پایان بازی ،بازی به طور اتو روی A سیو شده شما روی B هم سیوش کن ( اتو سیو همیشه روی اخرین سیو انجام میشه)حالا بازی بعد رو که انجام دادی بازی روی B سیو میشه اما اگه خواستی دوباره انجامش بدی کافیه سیو A را لود کنی .
Last edited by Dark Soul; 03-09-2011 at 08:00.
دوستان از کجا میتونم حرکات خفن بازی رو یاد بگیرم؟ مثلا دریبل زدن یا با رونالدو از این حرکات جدیدی بکنم؟ کلا منبعی داره ؟
توی قسمت my fifa / help / skill moves برو نوشته .
در ضمن پیشنهادم اینه که بزار چند روز دیگه دموی نسخه جدید بیاد اونجا روی Skill move ها خوب کار کردن . کلا نکست جن هم شده .
دوست عزیز داخل بازی تمام حرکات و دریپلها را نشون داده
سلام....لطف کنید و پچ اخرین نقل و انتقالات +اموزش رو بزارید ...مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)