شما یا باتریت مشکل داره که فک نمیکنم اینجور باشه یا باید به یه روشی شارژش کنی که با یه فلش زدن درست میشه!
شما یا باتریت مشکل داره که فک نمیکنم اینجور باشه یا باید به یه روشی شارژش کنی که با یه فلش زدن درست میشه!
براي مسيج كه برنامه هايي هست كه محيطش هم عوض ميشه . بايد يكم جستجو كني .
اما واسه رام miui همونطور كه كفتم روش نصب مثل سيانوزن هست . موبايلت رو خاموش ميكني و موقع روشن شدن وقتي ال اي دي ابي شد ولوم رو ميزني و ميري تو ريكاوري و ......
رام رو از اينجا دانلود كن
البته فكر كنم يه راههايي باشه كه مشكل فارسيش رو حل كرد كه جدا جدا نشون نده . تو سايت اصلي miui دنبالش باشي .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لینک دانلود این رام miui که گذاشتی خرابه، اگه میشه یه لینک سالم معرفی کنی ممنون میشم
ببخشيد اول فارسي بنويسيد . بعدم از چي ميخواي بكاپ بگيري .
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
يه جستجو تو google بزن miui , defy سايت اصليش رو پيدا ميكني.
MIUI FOR Motorola Defy
Version: 1.8.26
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1- من الان دو سه روزه که وقتی دارم با گوگل مپ کار میکنم فورس کلوز میده؛ قبلا هم این مشکل برای یک دیکشنری فارسیم بوجود اومده بود. مشکل از کجاست؟ (اندروید 2.2 عربی هم دارم)
2- در مورد روش عوض کردن برنامه دیفالت فایل های آفیس هم بگید ممنون میشم. الان با اینی که روی رام رسمی هست خودش میره که باز کنه و میگه آپدیت میخواد و باید فلان قدر پول بدی.
موبایل فروشی ها رو بیشتر بگرد، حتما می تونن باتری رو بدون نیاز به گوشی شارژ کنند، چون یکی از بچه های اینجا دقیقا همین مشکل رو داشت، فکر کنم اسمش مسعود بود آی دیش هم :Boys666 بود. کلا با شارژر اکسترنال گوشیش رو شارژ میکرد!
دوستان رام miui رو نصب کردم، خیلی رام باحالیه، هیچ راهی نداره بشه مشکل فارسیشو برطرف کرد. اگه مشکل فارسیش برطرف بشه همین رامو استفاده میکنم. یه سوال دیگه به جز رام سیانوژن و miui رام خوب دیگه ای وجود نداره؟
دوستان بلاخره مشکل فارسی miui رو برطرف کردم، مثل سیانوژن فارسی شدش، همه چیش عالیه
درود.
یعنی فارسی رو دیگه جداجدا نشون نمیده؟
مصرف باطری چطوره؟(نسبت به سیانوژن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)