این رو که نیاز نبود بگی...چیز مشخصیه
ای چه حالی میده این ولورهمپتون فردا ارسنال رو هم بزنه....
بچه ها دقت کردین ارسنال و سیتی تو هفته های گذشته چقدر خوب نتیجه گرفتن![]()
این رو که نیاز نبود بگی...چیز مشخصیه
ای چه حالی میده این ولورهمپتون فردا ارسنال رو هم بزنه....
بچه ها دقت کردین ارسنال و سیتی تو هفته های گذشته چقدر خوب نتیجه گرفتن![]()
نه آخه فن پیج رسمی یونایتد مدت زمان زیادی نیست درست شده ولی با این حال الان اوله ...این رو که نیاز نبود بگی...چیز مشخصیه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت پیش بینی شده برای سرمایه یونایتد 1.5 بیلیون پوند بوده اما پیشنهاد عرب ها 1.6 بیلیون پوند هست که فکر میکنم گلیزرها راضی بشند..البته روند پول سازی منچستر امسال خوب بوده و من امیدوارم این معامله انجام نشه و باشگاهمون دست عرب ها نیفته...
خانواده سلطنتی قطر در آستانه خرید منچستر یونایتد
قطریها به دنبال مالکیت این باشگاه لیگ برتری هستند.
سایت گل – شرکت Qatar Holding (هولدینگ قطر) که بازوی سرمایهگذاری خانواده سلطنتی قطر است، در هفتههای آینده منچستر یونایتد را خواهد خرید.
گزارش شده که مبلغ پیشنهادی آنها 1.6 میلیارد پوند است و تنها مذاکره بر سر جزئیات مانده. این بدان معنی است که خانواده گلیزر که در سال 2005 یونایتد را به مبلغ 790 میلیون پوند خریدهاند، دو برابر مبلغ خرید خود پول خواهد گرفت.
اگر این قرارداد انجام پذیرد، دربی شنبه منچستر آخرین بازی آنها با مالکیت این خانواده آمریکایی است؛ در حالی که منچسترسیتی هم مالکانی اماراتی دارد.
خانواده سلطنتی قطر در هفتههای گذشته علاقه بسیاری به سرمایهگذاری در فوتبال نشان دادهاند و حتی توانستند برای اولین بار در تاریخ بارسلونا، اسپانسرشیپ پیراهن آنها را به عهده بگیرند و بابت درج شدن نامشان روی این پیراهن به آنها پول بدهند.
هر انتقالی با استقبال هواداران روبرو میشود که بسیاری از آنها در کمپین «سبز و طلایی» علیه مالکیت خانواده گلیزر شرکت کردند. این خانواده آمریکایی باشگاه را در بدهی فرو بردهاند.
2011/2/11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای لعنت به گلریز ها که ما رو دارن به خفت خاری ....
![]()
گلیزر ها پیشنهاد اینا رو رد کردند ..... !!!
آنچلوتی: چلسی قهرمان لیگ برتر نمیشود، باید روی چهارم شدن تمرکز کنیم
مربی ایتالیایی دارد تلاش میکند دروگبا و تورس را در کنار هم بازی دهد.
![]()
سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی بخت قهرمانی تیمش در لیگ برتر را اندک میداند.
آنها با شکست یکشنبه گذشته مقابل لیورپول ده امتیاز از منچستریونایتد عقب افتادند و مربی ایتالیایی میگوید تیمش باید تلاش کند به لیگ قهرمانان فصل بعد برسد: «دشوار است که فکر کنیم برگشتهایم و برای فتح لیگ برتر میجنگیم. فاصله خیلی زیاد است و باید روراست بود.
مهمترین نکته این است که به جایگاه چهارم برسیم تا چلسی به لیگ قهرمانان راه یابد. ما مجبوریم با دیگر تیمها بجنگیم.
بهتر است که بازی به بازی در لیگ برتر پیش برویم و حداقل هدف خود را رسیدن به رتبه چهارم بدانیم.»
آنچلوتی درباره همساز کردن فرناندو تورس 50 میلون پوندی و دیدیه دروگبا هم صحبت کرده است. تورس مقابل لیورپول در اولین دیدارش برای چلسی خوب کار نکرد. آنچلوتی گفت: «هدف من به عنوان مربی این است که تلاش کنم بهترین راه حل را با بازیکنانی که دارم بیابم.
در این تیم دروگبا و تورس مهاجمانی رویایی هستند، و باید تلاش کنیم و هر کاری از دستمان برمیآید انجام دهیم تا آنها بتوانند کنار هم بازی کنند.»
فرناندو تورس: لیورپول بزرگتر از چلسی است
او البته گفته اشتیاقش به فوتبال را در آنفیلد از دست داده بود.
![]()
سایت گل – فرناندو تورس پذیرفته که لیورپول باشگاهی بزرگتر از چلسی است، اما میگوید به این دلیل به استمفورد بریج رفت که اشتیاقش به فوتبال را در آنفیلد از دست داده بود.
این مهاجم پس از انتقال 50 میلیون پوندی به چلسی به شدت مورد نکوهش هواداران لیورپول قرار گرفت. او سه سال و نیم موفق را در مرسیساید گذراند.
با آن که انگیزههای او در این انتقال را زیر سوال میبرند، او گفته دلیل این انتقال ورزشی بوده: «لیورپول همیشه برای من بسیار ویژه خواهد ماند. به دلیل تاریخی که لیورپول دارد، این باشگاه بزرگتر از چلسی است، اما در حال حاضر دارد دوران سختی را سپری میکند.
برای من پول مهم نبود و دلیل این تصمیم ورزشی بود. فکر کردم یک سال دیگر میمانم و در این فصل آماده رفتن میشوم، اما هنگامی هست که شور و شوق خود را از دست میدهید، و میبینید آنهایی که در تیم ملی اسپانیا بازی میکنند در سطح دیگری هستند.
همه چیز به نظرم تاریک آمد؛ چلسی هم آمد و علاقهای حقیقی به من نشان داد.»
این بازیکن 26 ساله گفت که چلسی بهترین باشگاه برای او بود: «چلسی مانند منچستریونایتد است؛ آنها در 10 سال گذشته قویترین بودهاند.
لیورپول و چلسی بهتر از هم نیستند، من خوشحالم که بخت آن را داشتهام که برای هر دو بازی کنم.
از جو رختکن چلسی به شکل خیلی خوبی شگفتزده شدم. فکر میکردم جوی سرد حاکم باشد ولی جو چلسی خیلی خوب است. بازیکنان میخندند، شوخی میکنند و این خوب است.»
از کجا میگی میلاد؟؟؟
البته رد کردن هم بعید نیست...چون یونایتد داره خوب پول در میاره چند وقته
مهمترین نکته این است که به جایگاه چهارم برسیم تا چلسی به لیگ قهرمانان راه یابد.عجب ...؟؟؟؟!!!!!!||||||فرناندو تورس: لیورپول بزرگتر از چلسی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)