سلام.دیروز هارد رو که داشتم از یو اس بی میکشیدم طی یک حواس پرتی از بالای تختم پرت شد پایین
اومدم زدم کامپیوتر اسکن کردم هیچ کاریش نشده بود.بنظرم کلا هارد های 2.5 اکسترنال یک سیستم برای محافظت دارن ولی خوب شانسم گرفت!!![]()
سلام.دیروز هارد رو که داشتم از یو اس بی میکشیدم طی یک حواس پرتی از بالای تختم پرت شد پایین
اومدم زدم کامپیوتر اسکن کردم هیچ کاریش نشده بود.بنظرم کلا هارد های 2.5 اکسترنال یک سیستم برای محافظت دارن ولی خوب شانسم گرفت!!![]()
سلام دوست خوبم
منهم همين فكر رو ميكنم كه اين هاردهاي سيليكون پاور كه روي ضد ضربه بودنش تبليغ ميكنه در واقع تكنولوژي جديدي نيست و همه هاردهاي پرتابل اينو دارن . ولي چيزي كه هاردهاي سيليكون پاور يا adata رو از ساير برند ها متمايز ميكنه جنس بدنه اش هست كه علاوه بر نشكن بودن يه حالت لاستيكي (از داخل يا حارج بدنه) هم دارن كه هارد اينترنال رو محافظت ميكنه !!!
البته من مطمئن نيستم ، حالا نظر دوستان چي باشه !!!![]()
دوستان این Align کردن واسه هارد های اینترنال وسترنه یا اکسترنال ؟؟
برای هاردهای اینترنال گرین که روش میخواین ویندوز نصب کنید.
باسلام
میخوام یک هارد بگیرم برای دیدن فیلم وموزیک وضبط در ریس وتلویزیون led .لطفا در مور خرید هارد 500 گیگ با ذکر مارک ومشخصات راهنمایی فرمایید. متشکرم
سلام دوستان
منم یه هارد 1ترابایتی ارزون می خوام.
سلام
هارد ارزون میخوای فرداش باید ببری گارانتی !!!!
در هر حال مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive پیشنهاد میدم که نسبت به وسترن ارزانتر هست و هم اینکه چون از مدلهای آداپتوری هست نسبت به حجمش ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . کیفیتش هم باید خوب باشه ولی پیشنهادم اینه که در مواقعی که ازش استفاده نمیکنین آداپتورشو از برق بکشید.
سلام
اگر کامپیوتر شما usb3 رو ساپورت نمیکنه پیشنهادم مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive با کارتریج usb2 هست چون این مدلها به راحتی توسط دستگاههای متفرقه شناسایی میشه . من خودم 500 گیگ این مدل رو خریدم 78 هزارتومن .
لینک این محصول
در این پست درباره انواع مدلهای هارد سیگیت توضیح دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوست گرامی
اگر هارد را با کاتریج 2 بخرم .کاتریج 3 راهم میتوانم جدا تهیه کنم؟.واینکه وقتی کاتریجو جداتهیه میکنیم جنسش باجنس اصلی فرق میکنه یا نه؟وضمنا قیمت کاتریج به تنهایی ----.ودراخر هارد با کاتریج 2 وهارد با کاتریج3 از نظر قیمت چقدر اختلاف داره.
با سپاس
ممنون
بلي كارتريج usb3 رو ميتونين جداگانه بخريد و به راحتي دربازار پيدا ميشه .
فكر نميكنم در كيفيتش فرقي بكنه !!!
قيمت كارتريج به تنهايي حدودا 35 هزارتومني هست !!! قبلا هم گفتم اگر سيستم شما usb3 نداره بهتره كه با كارتريج usb2 بخريد ولي اگر سيستم شما usb3 داره پس هارد رو كارتريج usb3 بخريد ، ولي اگر احيانا رسيور يا TV شما هارد رو شناسايي نكرد اول پارتيشن هاشو تغيير بدين و اگر بازهم شناسايي نكرد مجبوري كه كارتريج usb2 بخري .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)