البته جدا از حرف دوستان کلا سپاهان نیاز به یک گل زن داره حالا هر شخصی!
البته جدا از حرف دوستان کلا سپاهان نیاز به یک گل زن داره حالا هر شخصی!
من نمیدونم چرا گذاشتن عماد رضا بره؟؟
خدایی بهترین مهاجمی بوده که سپاهان تا حالا داشته!
فصل قبل هم که با توره رکورد بهترین زوج خط حمله رو شکستن!!
حیف شد رفت!اگه دوباره بتونن بیارنش خیلی خوب میشه!!
عمادرضا خودش میخواست بره ، اگر اشتباه نکنم به خاطر راحت تر درس خواندن فرزندانش ( به زبان عربی) الزمالک مصر رو انتخاب کرد .من نمیدونم چرا گذاشتن عماد رضا بره؟؟
+
به نظرم بی نظم ترین بازیکنان خارجی تاریخ لیگ ایران همین عراقی ها هستند ، در صدرشون هم حوار .
البته توره با اختلاف زیاد نسبت به مجموع عراقی ها در صدر جدول قرار داره![]()
البته به نظرم این عنوان توره، به شدت از جانب کرار جاسم تهدید می شه !
هوار حداقل توی بازی بچه خوبی میشه!![]()
نبینم کسی به هوار چپ نگاه کنهمیخواد قراردادشو تمدید کنه
![]()
آخرین مصاحبه دایی علیه حاجحبیب و شرکا: مگر کاشانی حضرت مسیح است که مرا زنده کند؟/ چرا مرا اخراج نمیکنید؟
سایت گل - یکبار علی دایی. سرمربی پرسپولیس دستبردار نیست. درست مثل روزهایی که هر روز علیه علی کفاشیان و فدراسیون مصاحبه میکرد. او اینبار موج رادیویی ذهنی خود را به سمت مدیران باشگاه پرسپولیس برده است. مدیرانی که شرایط خاص سازمان تربیتبدنی شاید آنها را در موقعیتی متزلزل قرار داده است. دایی امروز حجت را بر کاشانی تمام کرد، اما در ذیل حرفهایش گفت که تا پایان جامحذفی در پرسپولیس میماند. او که تندترین حملهها را به حبیب کاشانی انجام داده، در عین حال گفت حرفهای دیگری هم دارد. باید منتظر ماند و دید که این حرفها چیست که از این جملات تند، تندتر است!
دایی امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی پیکان این جملات را به زبان آورد. جملاتی که باید آنها را در تاریخ ثبت کرد. برای آنکه یادمان باشد وقتی پای فوتبال و البته علی دایی وسط است، هیچ اعتباری به روبوسیهای اولیه نیست.
در پرسپولیس آرامش ندارم
فكر مي كنم تاكنون شفاف صحبت كردهام و تمام حقايقي كه وجود داشت را گفتهام. در اين چند روز از روزنامه منتسب به باشگاه محكوم شدم و مسائلي را گفتند كه درست نبوده است و آنها را ثابت ميكنم.متاسفانه آن آرامشي كه يك مربي بايد از آن برخوردار باشد تا بتواند كارش را انجام بدهد مخصوصا در باشگاه بزرگي مانند پرسپوليس نداشتم. در هر خانوادهاي مشكلاتي است و تفكرات فرق ميكند و من فكر مي كردم كه همه اينها در خانواده حل ميشود.
حسین کعبی حرف مرا تایید کرد
تا روزي كه كار كنم يك دروغ از من نمي شنويد گفتم با بازيكنان ديگر تماس مي گيرند، مگر ديروز حسين كعبي در خبر ورزشي اين موضوع را عنوان نكرد . تك تك كساني كه از طرف آقا بيژن فلاني با آنها تماس گرفته مي شود همه هستند. روزي هم كه از جلسه اي كه در باشگاه بود بيرون آمدم به من تهمت زدند و اين تهمتها را ثابت ميكنم. تا روزي كه قراردادم تمام شود كار ميكنم و پس از آن همه اينها بايد ثابت شود. اگر نتوانند ثابت كنند با من طرف هستند و خيلي چيزها هست كه راجع به آن نمي توانم صحبت كنم.
دیگر سکوت نمیکنم
من تاكنون چيزهاي كوچكي را گفتهام و در مقابل خيلي چيزها سكوت كرده ام اما ديگر لازم نمي دانم سكوت كنم. كاشاني مصاحبه مي كند و مي گويد دايي قول جام داده است. آيا من قول جام دادم يا گفتم تمام سعيمان را مي كنيم تا قهرمان شويم؟ در حال حاضر هم سعيمان را مي كنيم تا در جام حذفي قهرمان شويم.
دایی و کاشانی ٰ زمانی که روابط فوق حسنه بود.24 مهر پارسال...
قرارداد من 250 میلیون بوده
مبلغ قرار داد من ٢٥٠ ميليون بود كه اگر بتوانم در جام حذفي تيم را قهرمان كنم و وارد جام باشگاه آسيا كنم قرار داد من به سال دوم نيز ارتقا پيدا ميكند. با اينكه در فدراسيون قرار داد يك ساله و نيمه ثبت شده بود چنين شرايطي را مي گذارم تا دست باشگاه باز باشد تا اگر نتوانستم موفق شوم باشگاه فرد ديگري را بياورد و با او كار كند. باشگاه هر فرد ديگري كه خواست را ميتواند بياورد اما متاسفانه صحبتهاي باشگاه با عملش همخواني ندارد. زماني كه قرارداد من تمام بشود به زور نمي توانم بگويم كه بايد باشم. اما تا روزي كه كار مي كنم كارم را درست انجام ميدهم. نه مجيز كسي را مي گويم نه به خاطر كسي فرد ديگري را خراب ميكنم، من چنين آدمي نيستم. تاكنون اگر صحبتي را انجام نداده بودم به اين دليل بود كه فكر ميكردم حريم خانوادهام را نگه ميدارند و خيلي چيزها را به من انتقال ميدهند.
بهخاطر پرسپولیس همه کار کردم
خيلي جاها از حق و حقوق بازيكنان دفاع كردم و با شريفي يا ديگران دهان به دهان شدم يا روي خط آمدم و با كس ديگري صحبت كردم. مگر اينها وظيفه من است؟ اينها وظيفه من نيست اما دلم براي پرسپوليس و بازيكنان ميسوخت. چراكه با آنها رفيق هستم و هر كاري كه از دستم بر بيايد را برايشان انجام ميدهم.
چرا ما را به جلسه دعوت نکردید؟
من درباره جلسه کاشانی و بازیکنان خيلي صحبت دارم. از من بايد درباره مسائل فني بپرسيد.مگر شما مسائل فني را از بازيكن ميپرسيد؟ اگر فردا تيم هر نتيجهاي بگيرد از من نوعي سوال مي كنيد. كجاي دنيا سراغ داريد كه باشگاه جلسه بگذارد اما كادر فني را دعوت نكند؟ اصلا اين يك چيز غلط است. مگر سرپرست موقت باشگاه با بازيكنان صحبت نكرده است؟ پس، فردا هم بيايد بعد از بازي جاي من صحبت كند. مگر مي شود بدون كادر فني جلسه برگزار كرد. مگر كادر فني نامحرم است؟ اگر ما نامحرم هستيم چرا ما را كنار نگذاشتيد؟ و اگر اين طور نيست چرا بدون كادر فني جلسه برگزار ميكنيد. اگر با بازيكنان صحبت داريد كادر فني هم بايد حضور داشته باشد و صحبت كند. در اين جلسه به بازيكنان گفته شد كه عكس العمل نشان ندهند. مگر بازيكنان در حمايت از شما يا كس ديگري عكس العمل نشان داده اند؟
چرا مرا برکنار نمیکنید؟
چرا مي خواهيد مسائل را طور ديگري عنوان كنيد؟ يك جور صحبت ميكنيد كه هر كسي ميتواند چند برداشت متفاوت داشته باشد. بيايد مانند من رك و پوست كننده صحبت كنيد.اگر نامحرم هستيم حداقل اين جرات را داشته باشيد كه همين الان بگويد علي دايي نباشد.مگر مي شود بازيكن من را بدون خودم دعوت كنيد. اصلا من اين مساله را نميفهمم. اگر نامحرم هستم و به سرپرست تيم زنگ ميزني و ميگويي ساعت يك بيايند پس چرا من را بركنار نميكني؟ چرا ميگذاري من كار كنم؟
سند و مدرک دارم
چرا وقتي كسي از آدمهايي كه منتسب به اينهاست در ورزشگاه نيست علي دايي هردقيقه تشويق ميشود؟ ولي وقتي موضوع به گونهاي ديگر است اتفاقهاي ديگري ميافتد؟ حالا درباره همه اين مسائل با سند و مدرك در آينده صحبت خواهم كرد. همانطور كه الان مدرك مستند آوردم و از كار روزنامه منتسب به باشگاه خندهام گرفته بود كه نامهاي را چاپ كرده بود و در زير آن من را محكوم كرده بود. شما اصلا نامهات اعتبار ندارد. وقتي كه رحمان احمدي در بازي اول بازي نكرده شما به چه چيزي اعتراض كردهايد؟
فیلم لیدرها را دارم
ببنيد از بعد از عيد چه كساني را سر تمرين فرستادهاند كه بياند داد و فرياد كنند؟ من يك سوال دارم. مگر كساني كه به اسم ليدر در باشگاه هستند نبايد تابع تصميمات باشگاه باشند؟ چطور مي شود كه يك ليدري ميايد و بيانيه مي خواند؟ همه اينها فيلمشان موجود است و ميتوانم سيدي آنها را برايتان بياورم همين الان در لپتاپم است. به من ناسزا مي گويد و ديگران را تشويق مي كند. ليدر بايد تابع تصميمات باشگاه باشد روزي بيانيه مي خوانند كه دايي بايد برود و روز ديگر ليدري كه به من گفتند از باشگاه اخراج شده، بيانيه مي خواند كه دايي بايد بماند. من كدام يك از اين دو را بايد باور كنم؟ بعد مي گويند سكوت كرده ايم كه باشگاه آرامش داشته باشد. شما سكوت نكردهايد بلكه حرفهايتان را ديگران ميزنند و من به همين خاطر ناراحتم.
باجناق کاشانی به من زنگ زد
آقای کاشانی، باجناق شما و سردبير روزنامه تان بايد براي چه به من زنگ بزند؟ ميدانيد به من چه گفت؟ خدا شاهد است خندهام ميگيرد. بعد از بازي در اتوبوس اين آقا زنگ زده و بدون سلام و احوالپرسي گفت كه اگر تا الان جوابت را ندادهايم خيلي بهت احترام گذاشتهايم. او يك حرف قشنگ هم به من زد و من در آن ماندهام. گفت تو مرده بودي و كاشاني تو را زنده كرد من هم گفتم مگر او عيسي مسيح است كه مرا زنده كند.
فکر میکردم کاشانی رفیقم است
در 9 ماهي كه كار نمي كردم از سپاهان، استيل آذين، راه آهن، مس كرمان و صباي قم پيشنهاد داشتم اما در ليگ كار نكردم. اين را ميتوانيد از مسوولان اين باشگاهها بپرسيد. شما ببينيد كه چه كساني با من تماس گرفتند كه با آنها كار كنم و من گفتم كه مي خواهم كنار خانواده ام باشم و از آنها عذرخواهي كردم. براي اينكه به رفيقم كمك كنم كه فكر ميكردم رفيقم است! اما در ايام محرم من را قسم داد كه بيايم با پرسپوليس كار كنم حالا اين مي شود زنده كردن من؟ من هيچي نيستم اما به خاطر خيلي چيزها كه شما بهتر از من ميدانيد خدا من را اين كرده است.
کاشانی نتوانست خوب یار بگیرد
سرپرست باشگاه نتوانسته است بازيكنان مد نظر مرا در فهرست اوليه جذب كند، بنابراين در آن زمان فهرست ديگري به او داده شد كه شايد به اين گفته كاشاني نزديك باشد.
هادي عقيلي، سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، محمد رضا خلعتبري و كريم انصاري فرد بازيكنان مد نظرم در نيم فصل اول بودند كه هيچكدام به پرسپوليس نيامدند.
چرا پیش سعیدلو رفتم
به این دلیل پیش سعیدلو رفتم که میخواستم او را در جریان مسائل قرار بدهم. خدا را شکر ایشان هم با روی باز پذیرفت.
هادي عقيلي، سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، محمد رضا خلعتبري و كريم انصاري فرد
زمانی که جیره خورهای باشگاه تشویقش میکردن ، لال شده بود ، به اونا میگفت مردمچرا وقتي كسي از آدمهايي كه منتسب به اينهاست در ورزشگاه نيست علي دايي هردقيقه تشويق ميشود؟
یادمه وقتی خبرنگارا ازش میپرسیدن که چرا با وجود باخت بازم تشویق میشی ، فرمود که مردم فوتبالو میفهممن
اما حالا که اونا بر علیهش شدن ، زبون در آورده
شاهدش از همه باحالترهحسین کعبی حرف مرا تایید کرد
مگه دسته خودشه
آخه فکر کنم یه بازی هم واسه اون تیمه نکرد! اومد شاهین دیگه!!
توره هم تا وقتی تو پرسپولیس بود اونجوری بود
فک کرد سپاهانم مثل پرسپولیسه
همون دفعه اول جوری تنبیهش کردن که حساب کار دستش اومد
![]()
عجبهادي عقيلي، سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، محمد رضا خلعتبري و كريم انصاري فرد بازيكنان مد نظرم در نيم فصل اول بودند كه هيچكدام به پرسپوليس نيامدند.
خوب اسم سپاهان رو میذاشتن پرسپولیس اینهمه هم خودشون رو خسته نمیکردن!
خبر جالب سایت پرسپولیس/ دایی: اینها در باشگاه بمانند من کار نمی کنم
سایت پرسپولیس این خبر را برجسته کرده که دایی دیگر نمی خواهد با حبیب کاشانی کار کند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ سایت پرسپولیس در این باره نوشت: علی دایی پنجشنبه پس از کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با پیکان قزوین، در گفت و گو با گزارشگر سیمای جمهوری اسلامی ایران و در پاسخ به این سوال که اظهارات شما به معنای قطع همکاری با باشگاه پرسپولیس است، گفت:« قطع همکاری من با باشگاه پرسپولیس زمانی است که قراردادم تمام شود. اما با قدرت می گویم که اگر این آقایان باشند حاضر به ادامه همکاری با باشگاه نیستم.»
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، تاکید کرد:« آقای سعیدلو رییس مجمع پرسپولیس است و ایشان برای تمام مسایل تصمیم می گیرد. ایشان باید تصمیم بگیرد که من دوباره به پرسپولیس خدمت کنم یا نه. فرد دیگری نمی تواند درباره من تصمیم بگیرد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)