anti virus > scanner setting > exclusion > remove > ok > ok
D+ > trusted file > remove > ok > ok
anti virus > scanner setting > exclusion > remove > ok > ok
D+ > trusted file > remove > ok > ok
اگر روی کمودو پسورد گذاشتید (پرنتال کنترل) بردارید.
یک بار دیگه وی پی ان رو کانکت کنید. پنجره ای که باز شد این تیک رو بزنید:
در ضمن ممکنه IP ها سرور رو کمودو مصدود کرده باشه ، پس یک کانکشن دیگه برای نت درست کنید و بدون دی ان اس سرور.
هم من و هم خیلی از دوستانم با وی پی ان و کمودو مشکلی ندارند.
موفق باشید.
با سلام به اساتید.میخواستم بدونم مثلا یکی بخواد سیستممو -- کنه کومودو چه پیغامی میده؟آیا سوال میپرسه یا پیغام میده از خطر -- شدن نجات یافتید؟!!!
با تشکر
سلام من ای پی خودمو اسکن میکنم ۲ تا پورت بازه چطور این دو تا پورت رو ببندم؟
stealth port wizard رو روی all block گذاشتم ولی فایده ای نداشته
اصولا باید اینطور باشه که کومدو پیغام بده که فلان IP میخواد به سیستم شما کانکت بشه و از شما اجازه میخواد
مگه اینکه از طریق خاصی بخواد وارد سیستم بشه که خوب پیغامها فرق میکنند
من حدود دو هفته ای میشه دیتابیس و خود اینترنت سکیوریتی هم 32 و 64 کمودو رو دانلود کردم ولی نصب نکردم. میخوام بدونم تو این مدت ورژن جدیدی معرفی نشده؟
خب شما باید ببینید نسخه ای که داشتید ورژنش چند هست و به سایت کومودو برید و ببینید که ورژن جدید امده یا نه !
Version 5.4.189822.1355: 10 May, 2011
اخرین نسخه هم این هست.
فکر نکنم یک سرزدن به سایت کومودو و دیدن ورژن جدید , اینقدر هم مشکل داشته باشه ؟!
Last edited by Karkas20; 24-05-2011 at 12:01.
من کاسپر نصب دارم. وو کمودو رو دانلود کردم ولی واسه کس دیگری نصب خواهم کرد. وقتی نمی دونم ورژنی که دارم چنده چه جوری میتونم با دیدن ورژن تو سایت بفهمم چه جوریاس؟!!
هدفم از دادن پست این بود که ببینم کسی تو عرض این دو هفته ورژن جدیدی دانلود کرده یا نه کلا ورژن جدیدی اومده یا نه چون هم 32 و 64 روی هم 70 مگ میشن باید دوباره دانلود می کردم!!!!!
مشاهده که کردید اخرین نسخه را من ورژنش را گذاشتم
اگر ورژن شما مثل این بود که هیچ وللی اگر نبود باید نسخه جدید را دانلود کنید.
چون هنوز نصب نکردم نمیدونم ورژنش چنده
راستی چرا این نرم افزار زود به زود ورژن جدید واسه آپ دیت میزاره؟ متاسفانه همراه با آپ دیت دیتابیس ورژنشم جدیدتر نمیشه باید دانلودش کرد
یه سوال دیگه دیتابیس این بسته امنیتی حجیم نیست؟ علتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)