تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 311 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    داشتم یه سری تو انجمن میزدم اشتباهی به جای انجمن pc وارد انجمن کنسول شدم.
    دیدم هر چی مدیرو ناظرو همکار و... اینجا پست میدن گفتم خوش به حال اونایی که کنسول دارن ماکه نداریم پس چی؟فروم pc هست با یه عالمه سوال ماکه سال اولمونه داریم فیفا بازی می کنیم بد نیس یه کمکی آموزشی کلا یه وقتی هم واسه مابزارین ها.

2. این کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان من يه مساله اي واسم پيش اومد گفتم بگم ببينم شما ميدونيد چي شد.
    من تيمم نيوكاسل هست و وسط فصل دوم Petrov (هافبك چپ پاي بولتون كه قبلا تو سيتي بازي ميكرد) رو خريدم بعد تا آخر فصل خوب بازي كرد.فصل جديد كه شروع شد ديدم پتروف اصلا نيست!!! (33 سالش بود) بجاش يه بازيكن 17 ساله اومده!! يعني خداحافظي كرده؟! آخه ديويد بكام و سول كمپل تا 37 سالگي واسم بازي كردن

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا من این Virtual Pro که ساخته بودم تو Career Mode یه فصل باهاش بازی کردم ولی فصل دوم اصلا تو ترکیبم نیست !!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من این Virtual Pro که ساخته بودم تو Career Mode یه فصل باهاش بازی کردم ولی فصل دوم اصلا تو ترکیبم نیست !!!
    توی تمدید قرار داد مربیگری اشتباهی فقط مربی گری رو انتخاب کردی باید مربی بازیکن رو انتخاب می کردی همون جا که یه تیم مضخرف دیگه هم پیشنهاد میده تیم خودتم باهات تمدید میکنه دو تا گزینه داره مربیگری مربی بازیکن... این فصل رو سر کن فقط پایان فصل قرارداد بستنی دقت کن اون عکسی که کاکا کاپشن پوشیده اون گزینه رو باس بزنی

دوستان من يه مساله اي واسم پيش اومد گفتم بگم ببينم شما ميدونيد چي شد.
    من تيمم نيوكاسل هست و وسط فصل دوم Petrov (هافبك چپ پاي بولتون كه قبلا تو سيتي بازي ميكرد) رو خريدم بعد تا آخر فصل خوب بازي كرد.فصل جديد كه شروع شد ديدم پتروف اصلا نيست!!! (33 سالش بود) بجاش يه بازيكن 17 ساله اومده!! يعني خداحافظي كرده؟! آخه ديويد بكام و سول كمپل تا 37 سالگي واسم بازي كردن
    سن بازنشستگی برای بازیکنان فرق داره به طور معمول بالاترین سن مال دروازبان - مدافع و ... هست سن بازشستگی بازیکنان مهاجم هم پائینه فرق داره کلا... موفق باشی

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سن بازنشستگی برای بازیکنان فرق داره به طور معمول بالاترین سن مال دروازبان - مدافع و ... هست سن بازشستگی بازیکنان مهاجم هم پائینه فرق داره کلا... موفق باشی
    ممنون آرمين جان.
    حالا نكته ي جالبش ميدوني چيه؟! اينكه اين بازيكنه كه اومده دقيقآ هموطن پتروف هست به اسم سينياتوف و نكته ي جالبتر اينكه فيزيكش دقيقآ همونه و چهرشم تو خود بازي دقيقآ چهره ي پتروفه! فقط تو تركيب كه مي خواي انتخابش كني چهرش علامت سواله با پيش زمينه ي سياه! دقيقا خصوصياتشم همونجوريه منتها يكم پايينتر(اورالش 69.پتروف 78 بود يا مثلا خوب كاشته ميزنه و پست هاي همون پتروف هم بازي ميكنه)
    دقيق شبيه اون حركت PES تو جايگزيني بازيكن بازنشسته منتها اينا حداقل اسمش رو عوض كردن.

8. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بازی خیلی سخته اصلاً نمیشه بازی کرد.من با هر تیمی دارم بازی می کنم میرم ته جدول.البته منظورم در لجندری هستا.این درجه سختیه 11 از همین درجه سختی فیفا 10 خیلی خیلی سختتر هست.کم کم دارم زده میشم از بازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی خیلی سخته اصلاً نمیشه بازی کرد.من با هر تیمی دارم بازی می کنم میرم ته جدول.البته منظورم در لجندری هستا.این درجه سختیه 11 از همین درجه سختی فیفا 10 خیلی خیلی سختتر هست.کم کم دارم زده میشم از بازی
    ببین دوست من الان خودم وقتی یک لیگ میزنم کل بازیهارو روی world class بازی میکنم ولی بازی های خارج از خونه رو با تیمهای مطرح legendry میزنم و یا مثلا در جام باشگاههای اروپا خارج از خونه رو خوب گوش کن خارج از خونه رو legendry می زنم تا بازیها واقعی بشن اینجوری نه تنها دلزدی بوجود نمیاد بلکه حال هم میده اونوقت تقویم و نگاه میکنی میبینی مثلاً با چلسی یا آرسنال بازی داری حواست میره که بابا ما در خارج از خونه با اینها چکار میکنیم و.... موفق باشید

11. این کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببین دوست من الان خودم وقتی یک لیگ میزنم کل بازیهارو روی world class بازی میکنم ولی بازی های خارج از خونه رو با تیمهای مطرح legendry میزنم و یا مثلا در جام باشگاههای اروپا خارج از خونه رو خوب گوش کن خارج از خونه رو legendry می زنم تا بازیها واقعی بشن اینجوری نه تنها دلزدی بوجود نمیاد بلکه حال هم میده اونوقت تقویم و نگاه میکنی میبینی مثلاً با چلسی یا آرسنال بازی داری حواست میره که بابا ما در خارج از خونه با اینها چکار میکنیم و.... موفق باشید
    اینطور که من از متن شما فهمیدم شما منظورت اینه که با بازی کردن در حالت world class میشه مهارت رو در بازی بالا برد تا بتونیم در مقابل تیمهای مطرح حتی در حالت لجندری از پیش باخته نباشیم.درسته؟بد فکری نیست
    من چون با لجندری بازی می کنم اصلاً نمی تونم چهار تا پاس درست و حسابی بدم یا اینکه نمی تونم مقابل تیمهای مطرح مقاومت کنم و نبازم!!!!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان فکر نمیکنید سبک حمله حریف یکم تکراریه ؟؟؟ در ضمن دریبل در حد فضا زیاد شده ... بازیکن روزنبورگ نروژ ، مایکن که تازه

آوردمش میلان رو دریبل زیدانی میزنه !!! ای خداااااااا !!!

14. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اي بابا اعصاب و روانم خورد شد! چقدر داورا به نفع حريف ميگيرن! انگار اين مساله تو گيم هاي فوتبال اپيدمي شده.
    حالا خيلي تيم من درست و حسابي هست(يه مشت آدم يه وري دارم مثل جويي بارتون) داور هم اينطور.با نيوكاسل داشتم تو يورو ليگ جلو بايرن بازي ميكردم فيليپ لام تكل زد فارفان بازيكنم رو زد و مصدوم شد كلا افتاد رو زمين بعد توپ رسيد به دفاع چپشون.اون هلنديه! منم با كريستين مجيو رفتم تو پاش فقط توپو گرفتم اصلا هم نخورد زمين اما داور خطا گرفت!!
    2 صحنه پشت سر هم لجم درومد.اما آخر 1-2 زدمشون تو آليانس آرنا(حالت اجندري)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •