تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 451 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.

بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.

بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...
    اگه ریکاوری بگیرم درایو سی پاک میشه یا همه چیز؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تایید میشه. فقط اونایی که از قبلا مونده شاید بتونی تو بازار پیدا کنی دیگه وارد نمیشه

خب من الان میرم لنووم رو سفارش میدم تا چندروز دیگه برسه به دستم آقا حسن لطف میکنی بگی چه وسایل جانبی ای تو کارتونش هست؟؟؟ کیف داره یا باید برم بخرم؟ موس چطور؟؟؟
    یعنی می خوای بگی لنوو رو به x64jq ترجیح میدی؟
    بابا این x64 به جای همون n61 وارد شده دیگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه ریکاوری بگیرم درایو سی پاک میشه یا همه چیز؟

ریکاوری بگیری !!!! مگه نگرفتی قبلا ؟ الان میخوای ری استور کنی دیگه نه ؟

خب موقع ری استور مشخص میکنی چه درایوی میخوای ری استور شه و ری استور میکنی. من همیهش برنامه ها رو تو سی میریزم و لایبرری هام رو تنظیم میکنم تو درایوای دیگه که اگه مشکل پیش اومد فقط درایو سی دوباره برگرده به چند روز پیش و درایوای دیگه مثل قبل بمونه.

اگه الان میخوای ریکاوری بگیری که فایده نداره.

همه راه ها رو نرفتی به نظر من. از دیوایس منیجر آن ایسنتال کن و ری استارت کن و دوباره نصب کن.
    از منوی استارت هم همین کارو میشه کرد ولی درایورش آن اینستال نمیشه. فقط کاتالیست کنتر سنتر میپره.

بعدش از همون دیوایس منیجر بزن درایور گرافیک آپدیت بشه. آدرس هم خواست آدرس اون وفلدری که تو درایو سی موقع نصب کاتالیست ایجاد میشه رو بده. همون که فایلها اول اونجا اکسترکت میشه بعد از اونجا نصب میکنه. موقع نصب کاتالیست اولش آدرس محل باز کردن فایلها رو میپرسه. ببین کجاست ...

نمیدونم والله ... همه جوره تست کن باید درست بشه ...

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ریکاوری بگیری !!!! مگه نگرفتی قبلا ؟ الان میخوای ری استور کنی دیگه نه ؟

خب موقع ری استور مشخص میکنی چه درایوی میخوای ری استور شه و ری استور میکنی. من همیهش برنامه ها رو تو سی میریزم و لایبرری هام رو تنظیم میکنم تو درایوای دیگه که اگه مشکل پیش اومد فقط درایو سی دوباره برگرده به چند روز پیش و درایوای دیگه مثل قبل بمونه.

اگه الان میخوای ریکاوری بگیری که فایده نداره.

همه راه ها رو نرفتی به نظر من. از دیوایس منیجر آن ایسنتال کن و ری استارت کن و دوباره نصب کن.
    از منوی استارت هم همین کارو میشه کرد ولی درایورش آن اینستال نمیشه. فقط کاتالیست کنتر سنتر میپره.

بعدش از همون دیوایس منیجر بزن درایور گرافیک آپدیت بشه. آدرس هم خواست آدرس اون وفلدری که تو درایو سی موقع نصب کاتالیست ایجاد میشه رو بده. همون که فایلها اول اونجا اکسترکت میشه بعد از اونجا نصب میکنه. موقع نصب کاتالیست اولش آدرس محل باز کردن فایلها رو میپرسه. ببین کجاست ...

نمیدونم والله ... همه جوره تست کن باید درست بشه ...
    من همه این کارهارو کردم ولی نشد که نشد.
    ریکاوری گرفته بودم قبلا. هم رو دی وی دی هم روی هارد.
    حالا چطوری باید برش گردونم؟ (ری استور)
    برنامه (مثلا انتی ویروس) رو میتونم از درایو سی به دی انتقال بدم تا در طول ری استور از بین نرن؟
    Last edited by afshin b; 21-09-2010 at 19:59.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

یه روز نبودم چند صفحه موندم جا،ماشالا بچه های پر انرژی

نه آقا نری n61 Jv بگیری
    خیلیا با گرافیکش مشکل دارن

شانس ما تا اومدیم لب تاپ بگیریم بازار خالی شد
    کلی تحقیق کردم تا به n61 jq رسیدم
    حالا هم که نیست تو بازار
    لطفا اول تحقیق کن ببین اوناییکه مشکل داشتن علت مشکلشون چی بود و آیا حل شده یانه؟ بعد نظر بدید.
    تا اونجاییکه من میدونم مشکل گرافیک این مدل با درایور جدیدش حل شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز والا بعضی از دوستان گفتن که دما سی پی یو من بالا هست و من اون رو در حالت های :
    1- وقتی که به اینترنت وصل بودم و یک ساعت روشن بود و کار خاصی انجام نمی دادم
    2-در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 21 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
    3- در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 2 ساعت و 10 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم

آیا دما بالا هست و باید کاری انجام بدم ؟چون من کلاٌ از وقتی که گرفتم درایور ها رو آپدیت نکردم
    بعد یک سوال دیگه این gpu چی هست ؟ که اینقدر بالا هست ؟
    در ضمن سیستم روی اینترتیمنت بود . مستقیم هم داشت از آداپتور تغذیه میشد که به برق شهر وصل بود .
    با تشکر
    دوستان کس دیگه ای به غیر از آقا hasanooo نظری نداره . اگه مشکلی هست تا اقدام کنم ببینم چی میشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز والا 14 روز هست که این مدل رو خریدم و هموم موقع هم داشت کمیاب میشد گفتم که بیام و در مورد معایب و ..... بگم :
    به نظر من:
    1- کیبوردش میتونست این مدل قوی تر باشه
    2- سی پی یو هم در حالت اینترتیمنت 91 هست در بازی ها واسه 3 ساعت . که مشکلی نداره اما یکمی داغ هست .اما به بدنه گرما نفوذ نمیکنه
    3- آداپتور برق من گرم میشه یکمی زیاد . حالا نمیدونم مشکل از من هست یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟
    5- ولی ویندوز 7 اورجینالش واقعا سنگین هست که من باهاش رابطه خوبی ندارم
    در کل لپ تاب بسیار خوبی هست
    شما هم داری بهانه های بنی اسرائیلی میگیری
    داغ شدن آداپتور یچیز طبیعی هست مثل اکثر آدابتورهای دیگه مثلا شارژر موبایل

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

میشه بگید توی چه بازی دما میره 92؟ فکر نکنم عادی باشه لپتاپتون زیرش هوا جریان داره؟ یعنی باد پشت فنت هست؟ وقتی داره کار میکنه فنت یکمی ته لپتاپ رو بیار بالا با دست بعد ببین صدای فن فرقی میکنه یا نه؟
    با بازی کزایسیس که ما ل من بالای 59 60 نمیره اکثرا این بازیها برای اجرا شدن نیاز به cpu dual core دارن پس نباید این همه بهi7 فشار بیارن . مگر اینکع بازی پزتابل باشه ....... راستی کسی gta رو روی 9ویندوز 7 . و همین 5730 تست کرده؟ خدا وکیلی چقدر فریم میده؟ ارزش بازی داره؟ با چه جزعیاتی میشه درست کار کرد؟
    شما هم فقط بلدی لپ تاپ خودتو (لنوو) تبلیغ کنی
    اگه دقت کنی متوجه میشی اینجا کلوپ n61jq هست

11. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

شما هم داری بهانه های بنی اسرائیلی میگیری
    داغ شدن آداپتور یچیز طبیعی هست مثل اکثر آدابتورهای دیگه مثلا شارژر موبایل
    تائید میشه . به غیرت من هم برخورد بالاخره. آخه هر ترانسی که ازش آمپر کشیده بشه داغ میکنه دیگه.

مثلا شما پاور کامپیوتر رو دقت کن. بازده روش رو در حالت لود میزنه 80 درصد. یه پاور خوب هم بخوای بگری قیمتش دو برابر معمول باشه تازه میشه 85 86 درصد. خب ...
    این 20 درصد کجا میره ؟؟؟؟ پاور با توان واقعی 300 400 اگه 20 درصت تلف کنه میشه 80 وات. تقریبا همش میشه گرما. راه دیگه ای جز صدا و نور که برای اتلاف نداریم. پس این 80 وات گرما چی مشه؟
    این 20 درصد همین گرمایی هست که تولید میشه و شونصد تا فن باید این ور اونور سیستم باشه همین گرماها تخلیه بشه دیگه. تازه آخرش هم میبینی دمای پاور از 25 درجه ی اتاق میره رو 50 60 مثلا.

آداپتور هم همین طوره خب. البته این اعدادی که گفتم مال پی سی دو هسته ای بود. گیر ندین حالا 80 وات گرما نداریم و نمیدونم 300 وات که یه دو هسته ای معمولی مصرف نداره و ....

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

دوستان کس دیگه ای به غیر از آقا hasanooo نظری نداره . اگه مشکلی هست تا اقدام کنم ببینم چی میشه ؟

ببینید این گرافیک به نظر دمای طبیعیش همین حدودا باید باشه. اگه رو دستاپ بود خب خنک کاریش خیلی بهتر بود و احتمالا رو 70 آخرش میشد ولی این لپ تاپ مگه چه قدر فوت میکنه ؟

من که تو بازیها تست گرفته بودم ... هم فارکرای رو گذاشتم 96 درصت قدرت گرافیک رو استفاده کنه و هم x264 رو گذاشتم 100 درصد سی پی یو رو استفاده کنه. تو 15 دقه دمای گرافیک و سی پی یو رفت بالای 80. اعدادش هم دقیق یادم نیست.

به نظر من که کاملا طبیعیه. هم دما هم دور فن و هم اینکه تو 20 دقه رسیده به ماکزیمم خودش.

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •