خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.
بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...
خب دوباره نصبش کن. آخه من هم همین رو نصب کردم که . نشد مال دستاپ رو دانلود کن بره.
بازم نشد همون که حسن آقا گفت. ریکاور ...
اگه ریکاوری بگیرم درایو سی پاک میشه یا همه چیز؟
یعنی می خوای بگی لنوو رو به x64jq ترجیح میدی؟
بابا این x64 به جای همون n61 وارد شده دیگه.
ریکاوری بگیری !!!! مگه نگرفتی قبلا ؟ الان میخوای ری استور کنی دیگه نه ؟
خب موقع ری استور مشخص میکنی چه درایوی میخوای ری استور شه و ری استور میکنی. من همیهش برنامه ها رو تو سی میریزم و لایبرری هام رو تنظیم میکنم تو درایوای دیگه که اگه مشکل پیش اومد فقط درایو سی دوباره برگرده به چند روز پیش و درایوای دیگه مثل قبل بمونه.
اگه الان میخوای ریکاوری بگیری که فایده نداره.
همه راه ها رو نرفتی به نظر من. از دیوایس منیجر آن ایسنتال کن و ری استارت کن و دوباره نصب کن.
از منوی استارت هم همین کارو میشه کرد ولی درایورش آن اینستال نمیشه. فقط کاتالیست کنتر سنتر میپره.
بعدش از همون دیوایس منیجر بزن درایور گرافیک آپدیت بشه. آدرس هم خواست آدرس اون وفلدری که تو درایو سی موقع نصب کاتالیست ایجاد میشه رو بده. همون که فایلها اول اونجا اکسترکت میشه بعد از اونجا نصب میکنه. موقع نصب کاتالیست اولش آدرس محل باز کردن فایلها رو میپرسه. ببین کجاست ...
نمیدونم والله ... همه جوره تست کن باید درست بشه ...
من همه این کارهارو کردم ولی نشد که نشد.
ریکاوری گرفته بودم قبلا. هم رو دی وی دی هم روی هارد.
حالا چطوری باید برش گردونم؟ (ری استور)
برنامه (مثلا انتی ویروس) رو میتونم از درایو سی به دی انتقال بدم تا در طول ری استور از بین نرن؟
Last edited by afshin b; 21-09-2010 at 19:59.
لطفا اول تحقیق کن ببین اوناییکه مشکل داشتن علت مشکلشون چی بود و آیا حل شده یانه؟ بعد نظر بدید.
تا اونجاییکه من میدونم مشکل گرافیک این مدل با درایور جدیدش حل شده.![]()
دوستان کس دیگه ای به غیر از آقا hasanooo نظری نداره . اگه مشکلی هست تا اقدام کنم ببینم چی میشه ؟
شما هم داری بهانه های بنی اسرائیلی میگیری
داغ شدن آداپتور یچیز طبیعی هست مثل اکثر آدابتورهای دیگه مثلا شارژر موبایل![]()
شما هم فقط بلدی لپ تاپ خودتو (لنوو) تبلیغ کنی
اگه دقت کنی متوجه میشی اینجا کلوپ n61jq هست![]()
تائید میشه. به غیرت من هم برخورد بالاخره. آخه هر ترانسی که ازش آمپر کشیده بشه داغ میکنه دیگه.
مثلا شما پاور کامپیوتر رو دقت کن. بازده روش رو در حالت لود میزنه 80 درصد. یه پاور خوب هم بخوای بگری قیمتش دو برابر معمول باشه تازه میشه 85 86 درصد. خب ...
این 20 درصد کجا میره ؟؟؟؟ پاور با توان واقعی 300 400 اگه 20 درصت تلف کنه میشه 80 وات. تقریبا همش میشه گرما. راه دیگه ای جز صدا و نور که برای اتلاف نداریم. پس این 80 وات گرما چی مشه؟
این 20 درصد همین گرمایی هست که تولید میشه و شونصد تا فن باید این ور اونور سیستم باشه همین گرماها تخلیه بشه دیگه. تازه آخرش هم میبینی دمای پاور از 25 درجه ی اتاق میره رو 50 60 مثلا.
آداپتور هم همین طوره خب.البته این اعدادی که گفتم مال پی سی دو هسته ای بود. گیر ندین حالا 80 وات گرما نداریم و نمیدونم 300 وات که یه دو هسته ای معمولی مصرف نداره و ....
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
ببینید این گرافیک به نظر دمای طبیعیش همین حدودا باید باشه. اگه رو دستاپ بود خب خنک کاریش خیلی بهتر بود و احتمالا رو 70 آخرش میشد ولی این لپ تاپ مگه چه قدر فوت میکنه ؟
من که تو بازیها تست گرفته بودم ... هم فارکرای رو گذاشتم 96 درصت قدرت گرافیک رو استفاده کنه و هم x264 رو گذاشتم 100 درصد سی پی یو رو استفاده کنه. تو 15 دقه دمای گرافیک و سی پی یو رفت بالای 80. اعدادش هم دقیق یادم نیست.
به نظر من که کاملا طبیعیه. هم دما هم دور فن و هم اینکه تو 20 دقه رسیده به ماکزیمم خودش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)