تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 674 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند صفحه عقب تر یکی گفته بود با سانتر کردن راحت میشه گل زد.لطفا یکی یه کمکی بکنه تا منم یاد بگیرم با سانتر گل بزنم.یه سواال دیگه داشتم؟؟؟بیشتر وقت هایی که میرم تو محوطه روم خطا میشهو پنالتی.برای شما هم این اتفاق می افته؟
    اگه این جوری باشه باید قید بازی با com رو زد؟(اعصاب خورد کنه).
    یه نکته ی منفی دیگه درباره ی خوشحالی ها که خیلی ضایست.این تو نسخه اصلی برطرف میشه؟
    واینکه یه پچ کم حجم تر نیست برای این بازی.که فقط 1 یا 2 تیم دیگه رو اضافه کنه؟(real madrid)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

داش امین،این مسئله چه ربطی به بحث داشت ؟! مگه شما منو میشناسی !؟

یحتمل پروفایل رو دیدی : دی
    نیازی به دیدن پروفایل شما نیست از نام کاربریتون معلومه

Dr = دکتر

دکتر داریم هوراااااااااااااااااااااا اا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

1

کاملا تایید میشه !!!
    اما یه اشتباه بود تو حرفاتون . ارمین جان ما توی هر تاپیکی بحث کردیم (کل کل واژه مناسبی نیست) برای اثبات حقانیت حرفمون نبوده . من 100 بار گفتم اقا گور پدر EA وکونامی حرصشو ما می خوریم پولش میره جیب اینا !!! مشکل اینجاست دوستانی مثله ارمین یا من قصدمون خراب کردن تاپیک نبود من نقدی نوشته بودم بعد از لانچ اطلاعات بازی که گفته بودم بازی پیشرفت کرده خوب شده داره به میدان رقابت بر می گرده تک تک تریلرای قبل از دمو رو دیدم . دموی تنه فنی رو که دیدم لذت بردم ... همه چی خوب بود تا هفته پیش من دمو رو دانلود کردم اما چی شد ؟ مثله ساله پیش کونامی همرو علاف کرده بود !کجان اون انیمیشن های بیشمار ؟ خود دوستان گفتن 10 تا 15 تا انمیشن کجاست اون 1000 انیمیشنی که قولشو داده بودن؟ دروازه بانا چرا اینقدر موشنای فاجعه ای دار ؟ چرا مثله نسخه قبل که سر توپ خیلی راحت بود حذفش کردن این نسخه اومدن بجای افزایش قدرت دفاعی سرعت بازیکنا رو کم کردن چرا صورت مسئله رو پاک می کنن؟؟!
    مشکل من ایناست حالا کسی میاد میگه بازی ایده اله بی نظیره مثله اینه که خودشو زده باشه به اون راه ! اخه حرف بی معنای تا 10 سال دیگه این نسخه رقیب نداره یعنی چی ؟
    +
    درسته اینجا تاپیک PES هستش اما دلیل نمیشه فقط فنای این بازی توش باشن . من نمیدونم دوستان این قانونو از کجا اوردن که میگن تاپیک فیفا یجا دیگست برو اونجا یا ...
    اینا مسائلی هست که باعث میشه ادم احساس کنه اگه جوابی نده داره به شعورش توهین میشه!!!

+

شهروز جان دندانپزشکی می خونن !!!دی:
    +

بیا ارمین جان یه نمونش !!
    من برم توی تاپیک SC چون ارث بابامه قربون صدقه بازی برم همه طرفدارا هم کیف کنن!!!! اونوقت یه دو نفر بخوان بگن MGS بهتره بهشون بپرم !!!
    ببین امین گل گلاب قربونت برم که اینقدر خوب و منطقی جواب آدمو میدیمنکنه نمیگم بحث نکنید من میگم بحث کردین و به نتیجه نرسیدین خب شما کوتاه بیا و ادامه نده که تاپیک منحرف بشه و اوناهم نتونن بیان بگن نمیدونم دنیا PES و از اینجور حرفا خلاصه که همین من بهت بگم که اینجا تاپیکیه که همه میتونن آزادانه بیانو برن نمیگم که نیا چون مال من و ارث بابام نیست ولی بازم میگم اگر میتونی صبر کن تا PES & فیفا که اومدن، خوب که دوستان بازی کردن و مشکلات و نکات مثبت این دوتا رو دریافتن اونوقته که بحث رو راه بنندازی نه الان که هنوز خیلیا فیفارو به صورت نکست جن بازی نکردن و هنوز تو کف گیم پلیه جدید PES هستن ، همین قربانت آرمین

واقعاً حرف های امين رو بايد با آب طلا نوشت ، بقيه ياد بگيرن ، قابل توجه اونايي که فک ميکنن من به فيفا روی آوردم بايد بگم من هر بازی ای که بهتر باشه رو انتخاب ميکنم که تو اين چند سال fifa بهتر بوده و هميشه هم گفتم که واقعاً ميخوام هم pes هم fifa بسيار قدرتمند باشن چون اين وسط من و شما سود ميکنيم و لذت ميبريم وقتی بچه هايي مثل حسين ، بهزاد ، آرمين (امين 2010)، شهروز ، محمود و خيلی های ديگه که اسمشون رو درست نميدونم رو ميبينم که اينجور با منطق نظر ميدن لذت ميبرم
    ببین UP-Snake (شرمنده اسم مبارکتونو نمیدونم) منکه نگفتم شما همینجوری برداشتی رفتی الکی و از روی تعصب FIFA بازی میکنی گفتم که شما نکات مثبتشو دیدی که رفتی اونو انتخاب کردی چون بگفته خودت بدنبال بازی خوب وکاملی درضمن همینایی که گفتی مث آرمین حسین و حتی خودت که تا پارسال تا پاسی از شب( منکه یادم نمیره آخه تازه اومده بودم) تو تاپیک ساکر 10 بیدار بودیم و دیدیم که چه نسخه آفت زده وناقصی رو دادن بیرون برو بکس کونامی و همه ازجمله خودم وشمارو نا امید کردن و باعث شد که خیلی از فنهاش بدلیل ضعفش تا اطلاع ثانوی که همون اومدن یه پس درست درمونه برن فیفا بازی کنن همین و من قصد توهین نداشتم

4. 3 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چند صفحه عقب تر یکی گفته بود با سانتر کردن راحت میشه گل زد.لطفا یکی یه کمکی بکنه تا منم یاد بگیرم با سانتر گل بزنم.یه سواال دیگه داشتم؟؟؟بیشتر وقت هایی که میرم تو محوطه روم خطا میشهو پنالتی.برای شما هم این اتفاق می افته؟
    اگه این جوری باشه باید قید بازی با com رو زد؟(اعصاب خورد کنه).
    یه نکته ی منفی دیگه درباره ی خوشحالی ها که خیلی ضایست.این تو نسخه اصلی برطرف میشه؟
    واینکه یه پچ کم حجم تر نیست برای این بازی.که فقط 1 یا 2 تیم دیگه رو اضافه کنه؟(real madrid)
    آره منم بازی کردم متوجه شدم که سانتر کردن نسبت به بقیه تاکتیک ها مثل شوت و عمق و . . . بیشتر میشه صاحب موقعیت شد و گل زد . البته من زیاد با com بازی نکردم که بببینم تو محوطه زیاد خطا میکنن یا نه ولی فکر نکنم اینطوری باشه . درمورد خوشحالی هم قبول دارم و باید بگم که این همه انیمیشن که گفتن اضافه شده به بازی من که به شخصه زیاد این انیمیشن ها رو ندیدم و بعد از گل زدن هم انیمیشن ها تغییر خاصی نکرده امیدوارم تو نسخه اصلی تغییراتش محسوس باشه. فکر نکنم در حال حاضر پچی باشه که تیم رئال مادرید رو به تنهایی به بازی اضافه کنه .

شاد باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

سلام بر همگی

منم دموی pes رو بازی کردم چند روز پیش. واقعا که افتضاحی بیش نبود!!!

امسال دیگه فن های pes باید برن fifa بازی کنن. چه سالی بشه امسال!!!
    Last edited by Prince_M; 23-09-2010 at 22:04.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

فقط خواهشن دوستان سعی کنن که پستایی مثله زنده باد فیفا یا زنده باد PES نزنن که دو طرف ناراحت نشن )
    سلام بر همگی

منم دموی pes رو بازی کردم چند روز پیش. واقعا که افتضاحی بیش نبود!!!

امسال دیگه فن های pes باید برن fifa بازی کنن. چه سالی بشه امسال!!!

چه برای کنسول ها وچه برای pc فقط FIFA .
    هنوز نیم ساعت نشده بود !!!

8. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

ببین امین گل گلاب قربونت برم که اینقدر خوب و منطقی جواب آدمو میدیمنکنه نمیگم بحث نکنید من میگم بحث کردین و به نتیجه نرسیدین خب شما کوتاه بیا و ادامه نده که تاپیک منحرف بشه و اوناهم نتونن بیان بگن نمیدونم دنیا PES و از اینجور حرفا خلاصه که همین من بهت بگم که اینجا تاپیکیه که همه میتونن آزادانه بیانو برن نمیگم که نیا چون مال من و ارث بابام نیست ولی بازم میگم اگر میتونی صبر کن تا PES & فیفا که اومدن، خوب که دوستان بازی کردن و مشکلات و نکات مثبت این دوتا رو دریافتن اونوقته که بحث رو راه بنندازی نه الان که هنوز خیلیا فیفارو به صورت نکست جن بازی نکردن و هنوز تو کف گیم پلیه جدید PES هستن ، همین قربانت آرمین

ببین UP-Snake (شرمنده اسم مبارکتونو نمیدونم) منکه نگفتم شما همینجوری برداشتی رفتی الکی و از روی تعصب FIFA بازی میکنی گفتم که شما نکات مثبتشو دیدی که رفتی اونو انتخاب کردی چون بگفته خودت بدنبال بازی خوب وکاملی درضمن همینایی که گفتی مث آرمین حسین و حتی خودت که تا پارسال تا پاسی از شب( منکه یادم نمیره آخه تازه اومده بودم) تو تاپیک ساکر 10 بیدار بودیم و دیدیم که چه نسخه آفت زده وناقصی رو دادن بیرون برو بکس کونامی و همه ازجمله خودم وشمارو نا امید کردن و باعث شد که خیلی از فنهاش بدلیل ضعفش تا اطلاع ثانوی که همون اومدن یه پس درست درمونه برن فیفا بازی کنن همین و من قصد توهین نداشتم
    آرمين جان من پوريا هستم عزيز حرفات کاملاً درسته کاملاً ، آفرين خوب يادته منم نگفتم شما توهين کردی عزيز من اصلاً روی صحبتم با شما نبود آره يکی از دليل هايي که باعث شد ما به سمت تست فيفا بريم هم همين بود ، موفق باشی

10. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض The Get 'to Legende' mode in PES2011

سلام به همه ی دوستان عزیز

سایت Prorevo بخش BAL را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده و به همراه اون تعداد زیادی عکس از این بخش قرار داده که میتونید از لینک زیر ببینید...

لینک ترجمه شده به انگلیسی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک اصلی به زبان آلمانی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : Prorevo

12. 4 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز وقتی میگم تعصبی نظر میدین همینه دیگه...بعد اعتراض هم میکنین
    مگه چه چیزی از این بازی ها به من یا امثال من میرسه که بخوایم احساس خطر کنیم...مگه منافع شخصی ما در این قضیه دخالت داره...سرمایه گذاری کلان روی این کمپانی کردیم؟!
    تنها کاری که ما می کنیم اینه که یا وقتمون رو میذاریم بازی رو دانلود می کنیم یا این که 2000 تومن میدیم بازی رو میخریم...
    اگر هم قرار باشه کسی احساس خطر کنه دوستان و فن های PES هستن...تا الان که یک سری از دوستان PES باز نظر مساعد خودشون رو در مورد فیفا اعلام کردن و گفتن که فیفا بهتر بوده.

اون نمرات رو هم کسی تنها ملاک برتری بازی قرار نداده...ولی یک سری از دوستان میان کلا همه این مسائل رو زیر سوال میبرن و این سایت ها - منتقدان و کارشناس های اون رو بعلاوه نمرات به کشک و دوغ و ماست نسبت میدن.

این به قول شما لایسنس کفش ها هم و تیم و...رو نمیشه به نامردی نسبت داد.
    EA برای این که به موفقیت برسه زودتر از کونامی وارد عمل شد و با قراردادهایی که بست میتونه از این امتیازهایی که خریداری کرده توی بازی خودش استفاده کنه تا کیفیت کارش بیشتر به چشم بیاد.
    مثلا همین کونامی که لیگ قهرمانان و لیگ اروپا رو لایسنس کرده رو بیایم بگیم نامردی کرده و حق فیفا رو خورده؟!

این لایسنس ها هم به هیچ وجه ملاک قرار داده نشده تا به فیفا نمرات بالا داده بشه.
    بازی از هر لحاظ مورد بررسی قرار میگیره و بعد نمره داده میشه...شما هم بهتره اینقدر از روی تعصب و نفرت نظر ندی...هم برای خودت بهتره و هم بقیه
    نه بابا منظور دوستمون از احساس خطر این بود که شما فیفایی ها عذاب وجدان دارین که از بازی فوق العاده مزخرف فیفا حمایت میکنین وگرنه شمارو چه به سرمایه گذاری اونم کلان.
    تازه اینم که PESبازها گفتن فیفا بهتره واسه این بوده که1-دهن شما هارو ببندن2-وقتشونو الکی با فیفایی ها هدر ندن برن از دمو لذت ببرن تا اصلش بیاد.

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

looooooooooooooool عجب نقدی !!!!! خب دارندگی و برازندگی !!!!! سی باس هم پول داره،بده لیسانس کنه! پول داشتنم جدیدا شده عیب!؟ والللللا !!!!

یه چیزی که برام خیلی عجیب و غریبه و مثل سوهان،قشر خاکستری مغزمو میسابه اینه که یکی از شعار های pes ، اینه : Engineered For Freedom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جدا این جمله رو دیدم،خواستم با سر برم تو مانیتور !!!!! آزادی عمل شد شکلات بازی کردن یا با کلاه آفتابی گل زدن یا کدو تنبل تو کله کردن ؟!
    باعرض معذرت باید بگم اگه ناراحتی,به تو ربطی نداره

14. 3 کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با دیدن فیلم پنالتی هم زیاد نمیشه خوب پنالتی زد .
    Last edited by bar333lona; 23-09-2010 at 22:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •