نه از اون پچا نمیگم از اون پچایی میگم که یوبی گفته میاد تا بازی رو گسترش بده، یعنی شهر باز می کنه!
نه از اون پچا نمیگم از اون پچایی میگم که یوبی گفته میاد تا بازی رو گسترش بده، یعنی شهر باز می کنه!
دوستان شرمنده ها....
میشه بگین codex pages از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام دوستان
اگه اشتباه نکنم تو سکانس 7 تو عکسی که در زیر قرار دادم چه جوری باید از این ساختمون بالا برم خیلی بلنده و جای دست هم کم داره
دکمه های w+ space+ right clik رو هم که میزنم بالا میپره اما نمی تونه بالا بره
لطفا یکی یه کمکی بکنه
![]()
Last edited by happyfeat; 23-04-2010 at 17:30.
بعد از زدن w+ space+ right clik وقتی پرید بالا شیفت رو بزنید تا دیوار رو بگیره
ببین جاهایی هست که با این 3 کلید بالا نمیره واسه بالا رفتن جا دست ها رو پیدا کن و اگه یه طول بدن ایزیو فاصله داشته باشه ایزیو نمینونه اونو بگیره و به بالا نگاه میکنه شما در اون لحظه space رو رها w رو نگه دار و space رو بزن اینطوری میپره بالا و همین که پریدی shift رو نگه دار همون کاری که دختره یادت داد
وقتي زخمي ميشيد بايد بريد دكتر...تو شهرها پر هست ازشون...با علامت + مشخصن...
توي نقشه...شبيه يه كغذ هستن كه تا خورده گوشه هاش...نقشه رو بيار تو راهنما نگاه كن ...بمون بالا سمت راست نقشه راهنماش هست...نوشته codex...
منظورتون dlc هست...من چيزي نشنيدم در اين مورد...
بازي كه خودش يه عالمه هست...
شما کلا کرک سرور رو بی خیال شو و فقط یه نگاهی به کرک امضام بنداز دیگه هیچ مشکلا از این قبیل برات پیش نمیاد در ضمن اونجا رو که رد کردی برادرت 1 متر اونطرف کنار تو ایستاده برو باهاش صحبت کن خودش راه رو بهت نشون میده
سلام دوستان.يه مشكل.مرحله اي هست كه سوار اون بايگرد ميشي
من هر كاري ميكنم كم كم مياد پايين؟
چطوري بايد كنترلش كنم؟
دوست من بعضي از اين جاها بعد از اموزش شما باز ميشه...يكم ديگه بريد جلو تا اون اموزش رو ببينيد...
يكم ديگه ور بريد اگه نشد ماله همونه كه من گفتم...
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
بايد به سمت اتش بري تا بره بالا...
دكمه بالا هم سر اون وسيله رو مياره پايين ..حواست باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)