تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 1298 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اگر دوستان توجه کنند تو قوانین جدید گفته
    3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
    به اون کلمه شبانه روز توجه کنید!!!
    یعنی دیگه شبانه ندارید !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حالا شبانه امشب رایگانه یا نه ؟
    یعنی از امشب هم پریده ؟
    میگه پس از رفع اختلال با 2030 تماس بگیرید یعنی دیگه اون پشتیبانی هم تعطیل و ما هم میشیم مثل بقیه ...
    کاش میشد به صورت قانونی از مخابرات یه شکایت دسته جمعی بکنیم ... کاش
    Last edited by yuzarsiff; 03-08-2011 at 21:09.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

7

حالا شبانه امشب رایگانه یا نه ؟
    یعنی از امشب هم پریده ؟
    نه رفیق چون تو یوزر هنوز night free هست پس هنوز نپریده ولی چه فایده سرعت پایینه.16 تا 20 البته شایده شاید امشب یا تا 2 تا 3 روز دیگه درست میشه چون اینطوری که اینا میگن همه 128 میشنه پس یوزرهاشونم که زیاد شده انشالله که درست بشه چون من بهارستانم و wimax تو بهارستان آنتن نمیده . بدبختی نمیزارن شرکتای دیگه رو فیبر نوری سرویس بده ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااهههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم

************************************************** **************************************

قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:

1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
    2- پرداخت هزينه به صورت Postpay(يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
    3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
    4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
    5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، بايد براي شارژ ميان دوره اي ترافيك مورد نياز بصورت آنلاين خريداري گردد.
    نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.

---

گرفتم چی شد

چیزی که در مورد هر بند به نظر من میاد :

1 - اینو خودشونم بخونن نمیفهمن یعنی چی ! اما با توجه به بندهای بعدی به نظر میاد شبانهء مفتی کلا حذف شد (چه بهتر ! با اون سرعت مضخرفش . ) شاید سرعت های متفاوت هم منظورشون باشه یعنی دیگه به همه فقط همون 128 رو بدهند .

2- یعنی دزدی . یعنی کلاهبرداری . یعنی کسی که مصرفش بالاس اگه خیلی حال داشته باشه باید یه نرم افزار مدیریت اینترنت نصب کنه و دم به دقیقه چک کنه ببینه چند بایت مصرف کرده که سر ماه یه قبض 50 تومنی نیاد در خونش . با سیستم قبلی اگه حجم خریداری شده تموم میشد میفهمیدی اما الان نه . هی دانلود میکنی و نمیفهمی . کسایی هم که اصلا تو باغ نیستن حالیشون نیست . کافیه یه بار به اون سقف 20 گیگ برسن ، همین کلی پول به حساب سپاه واریز میکنه . فکر کنید چند هزار نفر که اولین بارشونه از این سرویس استفاده میکنن همچین اشتباهی کنن . چه پول کلفتی حوالهء مخابرات میشه ...

3- با 350 تومن کاهش قیمت هر گیگ ، میخواد سر من مشتری شیره بماله تا حالیم نشه چه بلایی دارن سرم میارن . یعنی شعور من انسان ، بیشتر از 350 تومن نمی ارزه ...

4 - یعنی اگه در طول 2 ماه 1 کیلوبایت دانلود کنی ، همون 2 گیگ رو از جیبت کم میکنن ...

5 - اینم مسلما یه کلاهبرداری دیگس . شارژ میان دوره ای لابد قیمتش قد شارژ اولیهء سرویسه ! اینا جایی نمیخوابن که آب زیرش بره . و البته اگه مستاجری و هشتت گرو نهته ، باید بیشتر از اونی که خونه داره پرداخت میکنه ، پول بصُرفی ...

در کل کلاه گشادی دارن سرمون میزارن . لعنت به این شانس . نه ایرانسل محلهء ما رو ساپورن میکنه نه مبین نت . وگرنه یه لحظه هم از سرویس اینا استفاده نمیکردم . (همون مبین نتم انگار با اینا هم کاسه شده و رفته به حساب سپاه ... )
    Last edited by mohandes; 03-08-2011 at 21:16.

5. 4 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا

تو همه جای دنیا دارند اینترنت رو ارزون تر و بهتر و با کیفیت تر میکنند
    تو ایران دقیقا بر عکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حیف یه ریال که بره تو جیب سپاه والله قسم حیف یک ریال که حساب این دزد های از خدا بی خبر ریخته بشه
    در عرض یک روز همه چیز رو زیر و رو کردند .. اصلا کسی باورش می شد ؟

8. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من فردا صبح میرم مخابرات خرازی، اگر کسی دیگه هم میخواد بیاد یه ساعت بگه، سعی میکنیم با صحبت مشکل رو حل کنم، اگه نشد....
    همونطور که یادتونه با پیگیریهای دوستان شبانه رایگان فعال شد، الان میخوان شبانه رو بردارن، در حالیکه سرویس هم نامحدود نیست!!
    یعنی یه چیز عجیب غریبی میخوان از adsl درست کنن!

اونطوری که متوجه شدم، میخوان حجم بیشتری رو یکجا بدن، 20گیگ بدن (تازه به کسانی که خط و اشتراک همنام باشه) و شبانه رو بردارن، در حالیکه اگر کسی 60روز شبی 500مگ هم دریافت کنه میشه 30گیگ که با ماهی 3گیگ جمع بشه میشه 36گیگ در 2ماه، الان اینا میخوان 20گیگ بدن، برای شب وروز، الان پارس آنلاین شبها با 128اسمی یا 1مگ حقیقی اکثراً همه 1 تا 2گیگ دریافت دارن( پارس آنلاین ماهیانه 4 گیگ میده)

پس ، (2*4) + (30*2)*1= 68 گیگ یعنی یک کاربر پارس آنلاین با سرعت 128اسمی در طول 2ماه میتونه حدود 70 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشه در حالیکه با سرویس جدید مخابرات که تمام کاربران رو پوشش میده شما در طول 2ماه میتونی 20گیگ تبادل داشته باشی، تازه هنوز هم قیمت مشخص نیست!

و 1مگ اسمی یا 2مگ حقیقی بعضاً تا 4گیگ و200مگ بعضی شبها دانلود دارن! در pars online (من چون خودم توی شهر دیگه پارس آنلاین رو تست کردم ،این شرکت رو مثال زدم شاید isp بهترش هم باشه)

دقیقتر اینکه سرعت رو پایین میارن، شبانه رو برمیدارن!پولش رو قبض میاد

در کل 20گیگ میدن، با سرعت 128اسمی یا 1مگ واقعی برای 2ماه=سوء استفاده از کاربران

سرعت کمتر اجباری (برای کسانی که قبلاً سرعت 1مگ اسمی داشتن)
    ترافیک بسیار کمتر (نزدیک به 1/3) تازه براي متقاضياني كه مالك خط تلفن هستند
    ترافیک 1/8 براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نیستند
    Last edited by maziarb; 03-08-2011 at 22:23.

10. 2 کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

زیاد خودتون ناراحت نکنید از همون اول هم داشتند دزدی می کردند از مون چه برسه حالا .....
    باید همیشه محتاج یک چیزی بذارنمون تا صدامون در نیاد ....
    Last edited by nini bad; 03-08-2011 at 22:31.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

nini bad ببخشید این سوال رو میپرسم، میخواستم ببین شما از کارکنان مخابرات نیستید؟ چون متوجه شدم از مجموع 200پستتون در این سایت 180تاش در این تاپیک هستن!
    شما 1/5ماه پیش گفتین که wimax irancell گرفتید و راضی هم هستید، اما هنوز میاید اینجا نظر میدین

زیاد خودتون ناراحت نکنید از همون اول هم داشتند دزدی می کردند از مون چه برسه حالا باید همیشه محتاج یک چیزی باشیم بذارنمون تا صدامون در نیاد ....
    و این علت اعتراض ما هستش، وقتی که یک isp مارو مجبور به دریافت سرویس از خودش میکنه، پس باید سرویسی بده که مشتریان راضی باشند، اگر خط تلفنم در انحصار مخابرات نبود 1سال پیش، از جای دیگری adsl میگرفتم،

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داداش من
    منم الان همه پست هام مال ای دی اس اله
    چه ربطی داره که کی پست هاش مال کجاست

14. این کاربر از armdvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •