این بی شعور ها راه فرار دارن فوقش می گن سایتمون اشتباهه،تو دیتاسنتر ما یه چیز دیگه زده.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این بی شعور ها راه فرار دارن فوقش می گن سایتمون اشتباهه،تو دیتاسنتر ما یه چیز دیگه زده.![]()
سلام دوستان
دوستان پارس انلاین چطوره؟الویت پینگ هست
سرعت دانلود شبانه افت داره؟
مرسی
من هر کار میکنم نمیتونم لوگین کنم یکی کمک میکنه بگه من چه جوری بفهمم چقدر از ترافیکم باقی مونده
متاسفانه فعلا امکانپذیر نیست با 2020 تماس بگیرید
همیشه یه شگردی دارن برای اعمال هزینه اضافی:
یه بار ساعت روزانه و شبانه را تغییر میدن - یه بار میگن باید مودم ریستارت میکردید موقع دانلود رایگان- یه بار میگن از خطتون وسایل دیگه هم استفاده میکنن (موبایل و نوتبوک و ... ) - با پ.ر.kسی! هم که چند برابر حجم حساب میکنن- بعضی وقتا هم سایت مخابرات کلا باز نمیشه . - حالا هم که اومدن ریز کارکرد و حجم کلی غیر فعال کردن - تا ما فکر کنیم که مثلا سیستم محاسبه ترافیکشون خرابه و هر چی میخوایم استفاده کنیم بعدم که قبض تلفن و ..... .
لطفا کسانی که فکر میکنن حجمشون تموم شده زیاد دانلود نکنن تا مخابراتیا کمتر پول زور از مردم بگیرن.
Last edited by behrooz3229; 23-06-2013 at 20:45.
وضعیت محاسه حجم که مثل سابقه
گویا اینترنت رایگان شبانه مخابرات هم به تاریخ پیوست
کسی اینجا هست که اینترنت شبانه اش درست شده باشه؟
در مورد اینترنت شبانه اگر با 2020 تماس بگیریم ممکنه درستش کنن؟ درنهایت راه حل چیه؟ چیکار باید بکنیم؟
اینترنت شبانه که سرعتش فوق العاده افتضاحه . گرفتار شدیم واقعا . با این سرعت .
مثه اینکه این چند وقتی که نبودم خیلی اتفاقا افتاده!
1_ ساعات رایگان شبانه برای مشترکین جدید حذف شده! (حالا دقیقآ از چه تاریخی به بعد جدید محسوب میشن مشخص نیست!)
2_ پنل گزارش کارکرد قبلی به رحمت خدا رفت بیخود هر روز بهش سر نزنید!
3_ پنل جدید به ادرس 10.45.62.32 تغییر پیدا کرده.
4_ ظاهرآ هیچکس نمی تونه وارد این پنل بشه که برای حل این مشکل باید با 2020 تماس بگیرید و ازشون بخواین که پسوورد رو عوض کنن (همون پسوورد ADSL فعلی رو بدید). نحوه ورود هم دقیقآ مثل قبلیه شناسه کاربری = شماره تلفن + کد شهر بدون صفر ، رمز ورود = رمز ADSL
5_ در پنل جدید دیگه خبری از ریزکارکرد و کارکرد کلی و نمودار و ... نیست! خیلی ساده تر شده و البته مزخرف تر! من که هرچی گشتم گزینه ای مربوط به ترافیک شبانه پیدا نکردم همه رو با هم حساب میکنه!!!!
6_ تمام گزارش کارکردها تا قبل از 13 خرداد 92 حذف شده!
7_ ظاهرآ دیگه شب ها ای پی ها چنج نمیشه!
توصیه اخرم و مهم تر از بقیه : دیگه شب ها دانلود نکنید!!!!!!
این آدرس جدید از این صفحات fake نیست که رمزعبور و پسورد را بدست میاورند؟ ما که حواسمون نبود به اینجور چیزا زدیم رفت واردم نشد!! سرعت هم که هنوز افتضاح هست برای اینکه احتمالا ساعات رایگان شبانه حذف شده دیگه شبا دانلود نکنیم یا چیز دیگه؟
Last edited by javan01; 25-06-2013 at 02:12.
شما از خودشون پرسیدید گفتن شبانه حذف شده؟
من که از مشتری های قدیمیشونم... من خیلی وقته از مخابرات سرویس گرفتم.. نزدیک دو سال می شه... چرا شبانه ما را حذف کردن؟
اگر شبانه را حذف کرده باشن.... من سرویسمو عوض می کنم.....از شرکت های خصوصی می گیرم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)