تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 1291 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه لپ تاپ دارم و میخوام وایمکس بگیرم و چند سوال :
    من یه لپ تاپ دارم و میخوام وایمکس بگیرم و چند سوال :
    1- بالاخره مودم USB بگیرم یا وای فای ؟
    بستگی به نیازتون داره USB بی نیاز برق شهر ولی با امکانات کم آنتن دهی کم..
    WiFi با آنتندهی قوی- امکان استفاده چندین یوزر واقعا عالیه مودم BM632W
    2- مودم وای فای پورت لن میخوره برای استفاده کامپیوتر خونه ؟
    بله یک پورت RJ45 برای کارت شبکه و یک پورت RJ11 برای تلفن اینترنتی VoIP
    3- مودم وای فای دستگاه یا آنتن دیگه که نمیخواد جایی وصل کرد ؟ یعنی فقط مودم هست و مثلا یک لپ تاپ ؟
    خیر به تجهیزات جانبی نیاز ندارد.. فقط در صورتی که نیاز به بر آنتن WiFi بیشتری باشد جای نصب یک آنتن دارد که البته بدون آن هم بخوبی کار میکند.. حتی به کابل هم نیاز ندارین..
    4- قضیه مک آدرس باسه این مودمها و ایرانسل صدق میکنه یا نه ؟ (من ADSL دارم که به سیستم خونه وصله وقتی میخواستم به لپ تاپ وصلش کنم کانکت نمیشد یعنی فقط یک مودم رو میشناخت بعد فرم مک آدرس رو فرستادم شرکت و باسم بازش کرد میخوام ببینم این مشکل تو وایمکس ایرانسل هست یا نیست ؟ یعنی میتونم با وایمکس هم با لپ تاپ و هم با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم یا خیر ؟)
    بله، شما با مودم WiFi میتونید همزمان با PC & NoteBook & Mobile & Tablet کانکت باشین..
    5-من با لپ تاپم میخوام برم اینور و اونور مشکلی که با وای فای ندارم ؟
    در جابجایی در محدوده برد وایرلستون نه هیچ مشکلی نیست.. و در جابجایی هایی مثل جابجایی از یک نقطه شهر به نقطه دیگر در صورت موجود بودن سیگنال WiMAX و برق هیچ مشکلی نیست..
    6- این مودم وای فای حداکثر چقدر میشه با لپ تاپ دور باشه ؟ مثلا میشه مودم رو گذاشت طبقه دوم بعد اومد طبقه اول به نت وصل شد ؟
    من در آپارتمانمون تست کردم و از طبقه سوم جلوی درب مرودی و پارکینگ سیگنال WiFi داشتم حدود 30%
    البته بستگی به فضا داره اگه دیوارهای زیادی باشه برد میاد پایین اگه فضای باز باشه بردش بیشتر هست حدود 50 متر "دقیقا نمیدونم شاید بیشتر شاید کمتر"

2. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام ....

قصد داشتم تا وایمکس 256 بگیرم . وقتی مراجعه کردم گفتن خب نامه از دانشگاه لازم دارید وقتی نامه ی اشتغال به تحصیلو که خطاب به شرکت ایرانسل بود و بهشون نشون دادم گفتن این نه باید روی اون نوشته شده باشه مثلا َ : فلان شخص به خاطر نیاز به انجام تحقیقات و ... نیاز به اینترنت پر سرعت داره .
    حلا می خواستم نظر دوستان رو بدونم که شخص طرف حساب من راست میگفته یا اشتباه تاپیی داشته ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز من اینترنتی ثبت نام کردم و زمانی برای نصب اومدن من فقط کپی کارت ملی با دانشجویی و گواهی اشتغال به تحصیل که فقط در قسمت پایینش گفته بودم تایپ کن جهت ارائه به وایمکس ایرانسل برای سرعت 256kbs

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

3- مودم وای فای دستگاه یا آنتن دیگه که نمیخواد جایی وصل کرد ؟ یعنی فقط مودم هست و مثلا یک لپ تاپ ؟
    خیر به تجهیزات جانبی نیاز ندارد.. فقط در صورتی که نیاز به بر آنتن WiFi بیشتری باشد جای نصب یک آنتن دارد که البته بدون آن هم بخوبی کار میکند.. حتی به کابل هم نیاز ندارین..
    واقعا داره مشخص میشه که کی هیچ چیزی بلد نیست محض اطلاعتون اگر دفترچه مودم رو مطالعه کرده باشین , اون آنتن ماله وایمکس هست نه wi-fi

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون 3تا مطلب دارم که بگم..

1- با اطمینان کامل میگم هیچگونه محدودیتی در سرویس های نامحدود اعمال نمیشود..و میتونید 24 ساعته تمام ماه دانلود کنین.. با سرعتی که قرارداد دارین.. برای مثال با سرعت 256Kbs شما 2.63GB در روز و 79.1GB در ماه میتونین دانلود کنین بدون هیچ مشکلی..
    و نقل قول زیر از سایت ایرانسل برای کسانی هست که بااستفاده از یک سری کد ها سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن مثل کبک سرشونو بکنن لای برف.. یا حداقل معنای نامحدود رو نمیفهمند..

2- شما میتونین تا 10 عدد مودم (مثلا یک WIFI برای منزل و یک USB برای خارج از منزل ) داخل حسابتون ثبت کنین و از همشون استفاده کنین البته نه بطور همزمان(طبق گفته امور مشترکین در یک لحظه فقط یک مودم میتواند از ID & pss وایمکس استفاده کند)..

3- لیست سیاه هم فقط برای زمانی که مودم شما سرقت شده .. حلا چه USB که امکان گم کردن یا به سرقت رفتنش بیشتر هست یا OUTDOOR یا WIFI ..

نکات فوق دقیقا مطالبی بود که از امور مشترکین پرسیدم...

لازم به ذکر هست تماس با 707 از خطوط ایرانسل کاملا رایگان بوده و خواهش میکنم تماس بگیرین بپرسین و دیگه این بحث رو کشش ندین..

موفق باشین..
    عزیز، اینکاره، آخر فروم باز،
    بچه جون هنوز داری از این پست میسوزی.. اشکال نداره بعد از اینکه زنگ زدی 707 خوب یک زنگ هم میزنی 125 بیان بدادت برسند..
    Omni Wireless Antenna در مودم ها کاربرد دوگانه دارند..
    در ضمن من برای انسانهای متشخص پست میزارم..
    شما طبق گفته خودت اینجوری مثل یک مکس میپری وسط بلد بودی جواب کامل میدادی..
    در ضمن از دوستان عذر خواهی میکنم ولی باید جواب این پسرک رو میدادم..
    Last edited by farzin1986; 03-02-2011 at 17:41.

در آغاز فعالیت lilibid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من میخوام وایمکس بگیرم.
    اگه لطف کنین میخوام بگین مبین بهتره با ایرانسل با دلیل لطفا و مودم های کودوم بهترن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من میخوام وایمکس بگیرم.
    اگه لطف کنین میخوام بگین مبین بهتره با ایرانسل با دلیل لطفا و مودم های کودوم بهترن؟
    ممنون
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما كاربر محترم .
    مبين نت پوشش سراسري ! داره در صورتي كه ايرانسل در ١٢ شهر اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، کرج، مشهد، شهریار، خمینی شهر، شهر قدس، قرچک و خوراسگان خدمات ارائه مي كنه.

مبين نت شبانه (فكر كنم 2-7 ) رايگان باشه در صورتي كه ايرانسل ساعت رايگان مصرف نداره.

تنوع مودم در ايرانسل بهتر هست و مي تونيد بستگي به نيازتون اون رو انتخاب كنيد.

اگر در همين تاپيك جستوجو كنيد اطلاعات خوبي به دست مي آوريد .

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز، اینکاره، آخر فروم باز،
    بچه جون هنوز داری از این پست میسوزی.. اشکال نداره بعد از اینکه زنگ زدی 707 خوب یک زنگ هم میزنی 125 بیان بدادت برسند..
    Omni Wireless Antenna در مودم ها کاربرد دوگانه دارند..
    در ضمن من برای انسانهای متشخص پست میزارم..
    شما طبق گفته خودت اینجوری مثل یک مکس میپری وسط بلد بودی جواب کامل میدادی..
    در ضمن از دوستان عذر خواهی میکنم ولی باید جواب این پسرک رو میدادم..
    جوجه من صد تا مثل تو رو میبرم لب چشمه و تشنه برمیگردونم حالا میخوای به من چیز یاد بدی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واسه لپ تاپم میخوام بگیرم ولی همه دوستام میگن بده ایرانسل ....

نظر شما چیه ؟

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر شما چیه ؟

ما كه بدي ازش نديديم .

11. این کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظر شما چیه ؟
    دوستان شما چی را می گن خوبه؟ اصلا اگر امکان دسترسی به ADSL را نداشته باشیم، مگر غیر از وایمکس راه حل دیگه ای هم هست؟ اونم که فقط دوتا اپراتور داره! یا ایرانسل یا مبین نت. تحقیق کن ببین پوشش کدومشون تو محدودتون خوبه! همین

13. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •