یه بار دیگه جواب سوالم رو بده please
یه بار دیگه جواب سوالم رو بده please
با سلام
سیلسین جان همون طور که می بینی اصلا نرسیدم بیام سراغ کد شما. یه کاری کن. دقیق بگو چه کاری می خوای انجام بدی با جزئیات تا روندشو بهت بگم. البته نیای چیزایی که تو پ.خ جواب دادم رو دوباره بپرسی ها. جواب ها تغییری نکرده.
چنتا راه داری. من کلی ترین راهو بهت می گم.
فقط سری اول لازمه این کارو انجام بدی تا کد شما رو هم کامپایل کنه:
برو توی شاخه ی Config و فایل DefaultEngineUDK.ini رو باز کن. بین خطوط 50 تا 60 این تنظیم رو پیدا کن:
;ModEditPackages=MyMod
اول ; رو حذف کن، بعد به جای MuMod اسم پروژت رو قرار بده. بعد فایل رو سیو کن.(اگه تا حالا با ini های آنریل کار نکردی بهت بگم، یادت باشه قبل هر تغییر لازمه UDK بسته باشه. بعد هم تو بیلد های قدیمی این فایل ها ReadOnly هستن که باید قبل تغییر از این حالت خارجشون کنی)
این برای سری اول فقط. از این به بعد هر بار که می خوای کامپایل بگیری کلی ترین راه اینه:
Unreal Frontend رو باز کن. از دکمه های بالا Make رو بزن و تمام. کد کامپایل شد. اینجا اگه دیدی چیزی رو با نارنجی یا قرمز نوشته یعنی توی کدت غلط غلوط اشتی. اشکالاتو برطرف کن و دوباره Make رو بزن. برای تست کدت هم لازمه یه سری کار دیگه انجام بدی که تو آموزشا هست.
یادت باشه راه ساده تر هم برای Make هست ولی همیشه جواب نمیده.
Latent Function ها تی UDK فقط باید از داخل کد State فراخوانی بشن. امکان نداره بتونی مثل کد بالا توی یه Function فراخوانیشون کنی.
عزیز این مطلب توی دقیقا اولین رفرنس Unreal Script که باید بخونی 3 بار تکرار شده. سعی کن از این به بعد رفرنس ها رو دقیق تر بخونی.
راستی علی جان ناراحت نباش که جواب سوالات این قدر طول می کشه. هنوز اغلب دوستان به اسکریپت نرسیدن. منم فعلا دستم خیلی بنده، یه وقت روزی 3 بار می یام، یه وقتم 10 روزی نمی رسم بیام.
خب شما که به سلامتی مشکلت حل شد. فقط یادت باشه اگه مو به مو کارایی که گفته بودمو انجام میدادی، حل این مشکلت این قدر طول نمی کشید.
موفق باشید. فعلا.![]()
دوباره سلام
بله؟ ببخشید میشه بگید UDK چه امکاناتی از انجین اصلی رو نداره؟ هر از گاهی می شنویم که یه نفر میاد این جمله رو می گه ولی تا حالا حتی یه نفر هم نگفته این امکاناتی که کم هست چیه.
تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه هنوز فکر می کنید که حق با شماست، به صورت فنی توضیح بدید.
در ضمن با گرافیک GeOW هم میشه توی UDK بازی ساخت. چون ابزار دقیقا همونیه که گیرز رو باهاش ساختن. توی انجین بزرگی مثل آنریل انجین، چیزی که تعیین کنندست طرز استفاده ی طراح از ابزار هست اگه نه توی قدرت ابزارهاش شکی نیست.
دوست عزیز هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. اگه به صورت اصولی با آموزش های زبون اصلی کار کنی حداقل تا یک سال اصلا نیازی به فروم برای رفع اشکال یا سوال کردن نخواهی داشت. پس می تونی بیخیال اینجا بشی بدون اینکه مشکلی برات پیش بیاد. ولی اگه تصمیم گرفتی کنار مطالب اصلی یه مقدار از فارسی هم استفاده کنی، چاره ای جز خوندن این تاپیک نداری، با توجه به این که در حال حاظر مطلب فارسی به درد بخور فقط همینجا پیدا می کنی.
در مورد مرتب کردن مطالب هم با شرایط فعلی این کار محاله، اگه نه از حدود خرداد سال گذشته این نیاز احساس می شد. این تاپیک هم جای بحثش نیست که چرا محاله و اینا.
با این همه این قدرام که شما فکر می کنی خوندنش سخت نیست. در ضمن برای سادگی کار توصیه می کنم برو توی تنظیمات پنل و تعداد پست هر صفحه رو روی 40 تنظیم کن. این جوری کلا میشه 60 صفحه. اگه باز خواستی ساده تر باشه، فقط یه ساعت برو یه کافی نت و کل 60 صفحه رو MHT سیو کن. تمام.
به صورت کلی اسم این ویژگی God Ray هست. با این همه توی UDK اصطلاحا بهش Light Shaft گفته میشه. نورDominant که به عنوان خورشید گذاشتی رو انتخاب کن و توی تنظیماتش Light Shaft رو ست کن.
در ضمن از چند بیلد قبل این ویژگی به Point Light هم اضافه شد. مپ NightAndDayMap رو باز کن. توی این مپ هر دو استفاده شده.
بای.![]()
سلام
املای این کلمه رو درست ننوشتید ... درستش Lens flare هست.
البته مسلما اشتباه تایپی بوده
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
شما بهتره بری سراغ یک برنامه طراحی سه بعدی مثل 3Ds MAX اونجا محیط رو طراحی کنی .UDK برای طراحی مناسب نیست
به گفته tovamohammad این جمله غلط هست هرچند هنوز نفهمیدم چرا .پس احتمالا غلطهبا عرض پوزش
Last edited by rostamiani; 01-03-2011 at 20:54.
من آموزش زبان اصلی یا کتاب آموزشی کاملی برای UDK پیدا نکردم.فیلم های آموزشی هم اگر چه خوب هستند ولی فکر کنم خیلی چیز ها رو ندارند. مثلا نمیگن چطور کاراکتر ها رو برای UDK با استفاده از Bone آماده کنیم یا انیمیشن ها رو بسازیم و به UDK بیاریم. حد اقل من که پیدا نکردم
شما آموزش انگلیسی کاملی سراغ داری که از اول همه چیز رو گفته باشه ؟
متشکرم
سلام
rostamiani جان شما میگی آموزش چی؟UDK پس اون فیلم ها UDK رو آموزش میدن نه مدلسازی و انیمیت کردن شما اگه بخواهی اینا رو یاد بگیرین باید برید دنبال آموزشهای مدلسازی و انیمیشن سازی که بحثش جداستوقتی اونا رو یاد گیرین راحت مدل میسازید بعد هم انیمیت و بعد هم خیلی راحت ایمپورت و بقیه کارها
![]()
سلام دوستان
اگر به دنبال اموزش هستید اول اموزشهای شرکت 3DBUZZ رو کامل فرا بگیرید و بعد از اموزش EAT3D استفاده کنید زیرا خیلی حرفه ای است وتمامی مباحث بصورت کامل توضیح میدهد
ببخشید که منظورم رو درست نگفتم
UDK خیلی پیچیده تر از این به نظر میاد که بتونه توی چند تا فیلم آموزشی جا بشه !
منظور من کتاب یا نوشته آموزشی هست .
مدل سازی و انیمیشن رو هم تقریبا بلدم
فکر کنم Unity 3D کتاب داره ولی برای UDK چیزی پیدا نکردم !
سلام
دوتا کتاب هست هر کدوم 1000 صفحه هست و توی همین تاپیک هم موجوده سرچ کن پیدا میکنی .
پس این Lens flare که دوستمون گفت چیه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)