با سلام .میخواستم راهنمایی کنید بگید واسه سورن با موتور ef7 بنزینی چه دزدگیری بندازم تا 400 یا 500 بیشتر نشه .ممنون
با سلام .میخواستم راهنمایی کنید بگید واسه سورن با موتور ef7 بنزینی چه دزدگیری بندازم تا 400 یا 500 بیشتر نشه .ممنون
بهترین دزدگیر مجیکار تصویری و ایزی کار هست
البته قیمت ایزی کار کمی بالاتره
مدلهای متفاوت با امکانات متفاوتی است
سلام. من شنیدم اگه دزدگیر رو عوض کنید (یعنی دزدگیری که خود ماشین روش هست رو عوض کنید) گارانتی برقی ماشین میپّره! راسته یا دروغ میگن؟
بستگی به نمایندگی داره.ولی معمولا ایراد نمیگیرین.
یه سری عیوب برقی رو میشه به نصب غلط دزدگیر ربط داد. ولی یه سری عیوب هیچ ربطی به نصب غلط دزدگیر ندارن و هر برقکاری هم این قضیه رو میدونه.
ولی اگه بخواین مشتری رو اذیت کنن می تونن به این قضیه ربطش بدن.
نمی دونم چطور بوده که نتونسته.پس چرا حتی یه قطره هم با ساکشن نتونست خالی کنه تعویض روغنی؟روشش چه جوریه مگه؟
ولی برای من راحت 300 سی سی کشید.
سلام بچه ها آیا این درسته که چون حداکثر گشتاور موتور ef7 در دور 4500 هست و حداکثر گشتاور موتور xu7 در دور 3000 هست در نتیجه باید در موتور ef7 تو دورهای بالاتر نسبت به xu7 دنده را عوض کرد یعنی وقتی گاز دادیم و دور موتور به 4500 رسید دنده را به بالاتر عوض کنیم. در کل بعنی با موتور ef7 باید پرگازتر حرکت کنیم؟
(این حالت تو مصرف بهینه سوخت هم تاثیر داره)
سلام
خیر.تو هر دوری که گشتاور موتور برای ما کافی باشه ، رانندگی می کنیم.لزوما نیاز نیست تو دوری که گشتاور حداکثر هست رانندگی کنیم. مگه اینکه واقعا به اون میزان گشتاور نیاز داشته باشیم.
مثلا برای رانندگی ملایم داخل شهر همون دور 300 تا 3500 برای تعویض دنده مناسبه.
مگر روی دزدگیر فابریک خود ماشین نمیشه حساب باز کرد؟!
مشکلی داره؟
مشکلی نداره دوست عزیز
اما دزدگیر فابریک ماشین در حد خیلی خیلی عادی هست
باز و بسته کردن درها . حساسیت به ضربه
اما افرادی هستن که توقعاتی بیشتر از این میخوان و دنبال دزدگیرهایی با تکنولوژی های جدید و پیشرفته هستن
تا امنیت خودروشون رو بیشتر از اینی که هست بالا ببرن.
دوستان سلام
میخواستم بدونم سمند EF7 با داشبورد جدید تولید میشه یا نه ؟
عکسهاش توی اینترنت هست ولی هر چی گشتم نتونستم جایی برای فروش پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)