تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 311 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

شما بد برداشت کردی حامد جان من نه مدعی شدم نه حقی از کسی خواستم فقط از حرف یه نفر تعریف کردم و شما اون مطلبی که من نوشته بودم دیده بودی ؟ مطلب رو به خاطر این پاک کردم چون اگه کسانی که ازشون اسم برده بودم مطلب رو میدیدن بعد میرفتن ادعای حیثیت میکردن باید بری دادگاه و از این جور چیزا برای چی فقط برای این که تو فضای مجازی کار ها و ضعف های یک گروه رو گفتی حالا خر بیار باقالی بار کن برای این بود که پاک کردم وگرنه من قانون رو بلدم و طبق قانون باید مطلب مینوشتم اما این زیادی شد به شما ها هم میگم اگه میخواین مطلبی بزنید و توش از کسی انتقاد کنین بهتره اسمش رو طوری بگین که به طور مستقیم معلوم نشه اون طرف کی هست تنها علتش این بود نه چیز دیگه ای مطلب هم فقط گفتن ضعف های این کلان دهات بود

حالا اگه میبینید من بلد نیستم حرف بزنم و فقط مدعی میشم بعد زیرش میزنم خب من از انجمن میرم مشکلی نداره هر کسی که موافقه من بمونم بگه و هر کسی هم که موافقه من برم بگه من انتقاد پذیر هستم اگه دوست دارین من میمونم اگر هم نه که میرم
    Last edited by amir1024; 27-09-2012 at 13:46.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

شما بد برداشت کردی حامد جان من نه مدعی شدم نه حقی از کسی خواستم فقط از حرف یه نفر تعریف کردم و شما اون مطلبی که من نوشته بودم دیده بودی ؟ مطلب رو به خاطر این پاک کردم چون اگه کسانی که ازشون اسم برده بودم مطلب رو میدیدن بعد میرفتن ادعای حیثیت میکردن باید بری دادگاه و از این جور چیزا برای چی فقط برای این که تو فضای مجازی کار ها و ضعف های یک گروه رو گفتی حالا خر بیار باقالی بار کن برای این بود که پاک کردم وگرنه من قانون رو بلدم و طبق قانون باید مطلب مینوشتم اما این زیادی شد به شما ها هم میگم اگه میخواین مطلبی بزنید و توش از کسی انتقاد کنین بهتره اسمش رو طوری بگین که به طور مستقیم معلوم نشه اون طرف کی هست تنها علتش این بود نه چیز دیگه ای مطلب هم فقط گفتن ضعف های این کلان دهات بود

حالا اگه میبینید من بلد نیستم حرف بزنم و فقط مدعی میشم بعد زیرش میزنم خب من از انجمن میرم مشکلی نداره هر کسی که موافقه من بمونم بگه و هر کسی هم که موافقه من برم بگه من انتقاد پذیر هستم اگه دوست دارین من میمونم اگر هم نه که میرم
    امیر جان، به شخصه عدم رفتن تو رو خواهانم
    در مورد انتقاد هم باید بگم که دیگه کار از این کارا و آوردن یا نیاوردن اسم گذشته! این روال کل ایرانه نه همدان!
    99درصد شرکتها هم یه شیر مخفی دارن که یه آب باریکه براشون باز کرده و زیرزیرکی ترافیک ملت رو خالی میکن
    تا به نحوی بقای خودشون رو تضمین کنن. وگرنه کیفیت خوب و کارایی بالا در مملکت ما یک رویاست که حالاحالاها
    محقق نمیشه.
    امیدوارم ما هم توی این فروم سعی کنیم نقصهای این شرکتها رو بیشتر رو کنیم.
    راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟؟؟
    بطور اتفاقی از یکی شنیدم که نمایندگی داره. فکر کنم طرفای ایستگاه پردیس بود. دارم آمار دقیقش رو میگیرم.
    خبرش رو هم به بچه های تاپیک میگم.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

حرف خیلی خوبی زدی حامد جان نمیدونم چرا هر جا میری حتی تو فروم معتبری مثل اینجا میخوان مشکلات رو بکوبن سر همدیگه و حقشون رو از هم بگیرن!! اینجا که کم ندیدیم اون به کنار! ولی جاهای دیگه هم همینه نمونه تاپیکی بود مال تعرفه های srt مخابرات چند ماه پیش هر کی نت خوب داشت میومد اونجا بد و بیراه میگفت به اونایی که میگفتن این طرح خوبه و کلا داستانی شده بود برای خودش یکی هم نبود بگه اخه مگه من چیکارم یا تو چیکاره ای

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟
    سلام همشهری، حامد جان اتفاقا من بعد از ریتون (علیه لعنه) رفتم سراغ این شرکت که ازشون سرویس بگیرم اما متاسفانه مواجه شدم با رانژه نکردن مخابرات که خودتون بهتر در جریان هستید، در مورد کیفیت سرویساشون موقعیتی پیش نیومد که خوب استفاده کنم و در موردشون نظر بدم و قضاوت کنم اما دو سه موردی که قابل بیان هست اینه که اول از همه توی چندین موردی که من مراجعه کردم یا تماس میگرفتم بسیار خوش برخورد و همراه با رفتار محترمانه و دوستانه ایی بودن و متواضع(البته اینرو هم بگم به هر حال باید شامل مرور زمان هم بشه که شما ببینید این برخوردشون بعدا و در مشکلاتی که واسه کاربر پیش میاد هم صدق میکنه یا نه،یا مثل ریتونی ها که موقع ثبت نام حتی حاضرن ماساژتم بدن ولی بعدش باهات مثل یه مزاحم و ... باهات برخورد میکنن) و روز آخرهم که دیگه مجبور شدم برم پولی رو که بابت سرویس اینترنت داده بودم ازشون پس بگیرم خیلی محترمانه و بدون سنگ اندازی و اذیت کردن بهم پس دادن که منم اومدم فعلا تا پایین اومدن مخابرات از خر شیطون از روی ناچاری از مخابرات اینترنت گرفتم که مشکلاته اون هم توی صفحه قبل توضیح دادم اما توی این چند وقت که پیگیر کیفیت خدمات صبانت بودم توی تاپیک مربوط به همین شرکت از کیفیت سرویس روزانه اشون تقریبا راضی بودن اما میگفتن شبونش تا شهریور ماه خوب بوده ولی بعد از اون با افت سرعت زیادی مواجه شده و از این قضیه خیلی شاکی بودن من در مورد این موضوع که با تهران تماس گرفتم میگفتن(راست و دروغش پای خودشون) مخابرات اجبار کرده چون قبلا اینطوری بوده که هرکسی میخواسته از شبانه رایگان استفاده کنه باید یه یوزر و پسورد مخصوص شبانه رو وارد میکرده اگه نه که از همون سرویس خودش استفاده میکرده و مخابرات گفته اینطوری کاربرها قابل ردگیری و شناسایی نیستن؟! منم گفتم مگه ما جنایتکاری تروریستی دزدی قاتلی چیزی هستیم که بخوان ردگیریمون کنن؟!(هممون میدونیم دلیله اصلی چی هست) و در مورد افت سرعته شبانشون میگفت دارن پهنای باند میخرن(اونجای آدم دروغگو) حالا دیگه نمیدونم این افت شبانش شامل حال کاربرهای همدان هم میشه یا نه چون یکی از دوستان میگفت نمایندگی همدان دسته خودشه و از هم سوا هستن؟!ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه به هر حال من در همین حد در جریان قرار گرفتم و متاسفانه کسی رو نمیشناسم که از این شرکت اینترنت داشته باشه تا ازش بپرسم و مطمئن بشم اگه از دوستان کسی سرویس اینترنت این صبانت رو داره لطف کنه بگه کیفیت روزانه و شبانش به چه صورت هستش،مورد جالبی که واسم سوال هست اینه که موقع درخواست سرویس 512به بالا صبانت ازتون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و از این چیزا میخوان تا اون سرویس رو بهتون بدن(البته فرمالیتس ولی خوب باز باید اون مدارک رو بدی) اما موقعی که رفتم از مخابرات اینترنت 2مگ بگیرم هیچی بجز کارت ملی و برگ قبض تلفن نخواست؟!گفت هر کدوم از سرویس هارو میخوای انتخاب کن من که شاخ درآورده بودم کاسه داغتر از آش که میگن همینه البته چنان نقره داغم کرده که واسه هفت پشتم شده تجربه و خاطره امروز حواسم نبود بجای 1گیگ 5گیگ شارژ کردم آی که چه ضدحالی شد نمیدونم اگه اضافه اومد انتقالش میده ماهه بعد یانه به هرحال اینم آدرسشون:
    آدرس صبانت: میدان جهاد اول خیابان جهان نما ساختمان آفتاب جنب بانک ملت طبقه دوم به اسم نگار گستر صبا شماره تماس هم 8351515

5. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟؟؟
    بطور اتفاقی از یکی شنیدم که نمایندگی داره. فکر کنم طرفای ایستگاه پردیس بود. دارم آمار دقیقش رو میگیرم.
    خبرش رو هم به بچه های تاپیک میگم.
    سلام به همگی. خوبی حامد جون؟؟؟؟
    بله منم زمزمه هایی از اومدن صبانت به همدان شنیده بودم. ولی ادرس درستی ازش نداشتم که دوست عزیزمون زحمت کشیدن ادرس رو گفتن
    منم از دوستانی که از صبانت سرویس دارن خواهش میکنم یه اماری از سرعت و روز و شب , پینگ و تعرفه هاش بده تا بتونیم بعد از لج و لج بازی مخابرات
    این شرکت رو تست کنیم.

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

سلام همشهری، حامد جان اتفاقا من بعد از ریتون (علیه لعنه) رفتم سراغ این شرکت که ازشون سرویس بگیرم اما متاسفانه مواجه شدم با رانژه نکردن مخابرات که خودتون بهتر در جریان هستید، در مورد کیفیت سرویساشون موقعیتی پیش نیومد که خوب استفاده کنم و در موردشون نظر بدم و قضاوت کنم اما دو سه موردی که قابل بیان هست اینه که اول از همه توی چندین موردی که من مراجعه کردم یا تماس میگرفتم بسیار خوش برخورد و همراه با رفتار محترمانه و دوستانه ایی بودن و متواضع(البته اینرو هم بگم به هر حال باید شامل مرور زمان هم بشه که شما ببینید این برخوردشون بعدا و در مشکلاتی که واسه کاربر پیش میاد هم صدق میکنه یا نه،یا مثل ریتونی ها که موقع ثبت نام حتی حاضرن ماساژتم بدن ولی بعدش باهات مثل یه مزاحم و ... باهات برخورد میکنن) و روز آخرهم که دیگه مجبور شدم برم پولی رو که بابت سرویس اینترنت داده بودم ازشون پس بگیرم خیلی محترمانه و بدون سنگ اندازی و اذیت کردن بهم پس دادن که منم اومدم فعلا تا پایین اومدن مخابرات از خر شیطون از روی ناچاری از مخابرات اینترنت گرفتم که مشکلاته اون هم توی صفحه قبل توضیح دادم اما توی این چند وقت که پیگیر کیفیت خدمات صبانت بودم توی تاپیک مربوط به همین شرکت از کیفیت سرویس روزانه اشون تقریبا راضی بودن اما میگفتن شبونش تا شهریور ماه خوب بوده ولی بعد از اون با افت سرعت زیادی مواجه شده و از این قضیه خیلی شاکی بودن من در مورد این موضوع که با تهران تماس گرفتم میگفتن(راست و دروغش پای خودشون)
    بله در مورد ریتون شدیدا باهاتون موافقم

8. 2 کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حرف خیلی خوبی زدی حامد جان نمیدونم چرا هر جا میری حتی تو فروم معتبری مثل اینجا میخوان مشکلات رو بکوبن سر همدیگه و حقشون رو از هم بگیرن!! اینجا که کم ندیدیم اون به کنار! ولی جاهای دیگه هم همینه نمونه تاپیکی بود مال تعرفه های srt مخابرات چند ماه پیش هر کی نت خوب داشت میومد اونجا بد و بیراه میگفت به اونایی که میگفتن این طرح خوبه و کلا داستانی شده بود برای خودش یکی هم نبود بگه اخه مگه من چیکارم یا تو چیکاره ای
    سلام میثم جان.
    ایشالله که همگی دست به دست هم بدیم و بعد از برطرف کردن یکسری سوء تفاهمات، به فکر همدیگه باشم.
    چون تا شما و من به هم کمک نکنیم این شرکتی های بی..... به ماها کمک نمیکنن که هیچ، جیبمونم میزنن.
    ممنون که با حسن توجهت همیشه ، من و سایر دوستان رو مورد لطف قرار میدی.

سلام به همگی. خوبی حامد جون؟؟؟؟
    بله منم زمزمه هایی از اومدن صبانت به همدان شنیده بودم. ولی ادرس درستی ازش نداشتم که دوست عزیزمون زحمت کشیدن ادرس رو گفتن
    منم از دوستانی که از صبانت سرویس دارن خواهش میکنم یه اماری از سرعت و روز و شب , پینگ و تعرفه هاش بده تا بتونیم بعد از لج و لج بازی مخابرات
    این شرکت رو تست کنیم.
    سلام کمال جون. فداتــــــــــ
    راستش درگیر آزمون میان دوره(دور آخر) شدم. قضیه همون و پوز و بقیه داستاناس!!!
    اره والا. خدا کنه این صبانت به داد دلمون برسه. یکی از دوستای من یه سرویس ازش
    داره. من هم از اون شندیم. ظاهرا یه چند ماهی هست که فعالیت رسمیش رو شروع
    کرده. البته توی همه مراکز نه. فکر میکنم بعثت و پاستور و باباطاهر و تختی. لااقل اینارو
    کاملا مطمئنم که فعاله. دوستم میگفت سرویسش(که1به2هست) توی تموم ساعات
    سرعتش 230هست. البته اون چند وقتی هست رانژه کرده ولی همدان نبود و نمیتونستم
    آمارشو ازش بگیرم. خونوادش هم چیزی به من لو نمیدادن.

سلام همشهری، حامد جان اتفاقا من بعد از ریتون (علیه لعنه) رفتم سراغ این شرکت که ازشون سرویس بگیرم اما متاسفانه مواجه شدم با رانژه نکردن مخابرات که خودتون بهتر در جریان هستید، در مورد کیفیت سرویساشون موقعیتی پیش نیومد که خوب استفاده کنم و در موردشون نظر بدم و قضاوت کنم اما دو سه موردی که قابل بیان هست اینه که اول از همه توی چندین موردی که من مراجعه کردم یا تماس میگرفتم بسیار خوش برخورد و همراه با رفتار محترمانه و دوستانه ایی بودن و متواضع(البته اینرو هم بگم به هر حال باید شامل مرور زمان هم بشه که شما ببینید این برخوردشون بعدا و در مشکلاتی که واسه کاربر پیش میاد هم صدق میکنه یا نه،یا مثل ریتونی ها که موقع ثبت نام حتی حاضرن ماساژتم بدن ولی بعدش باهات مثل یه مزاحم و ... باهات برخورد میکنن) و روز آخرهم که دیگه مجبور شدم برم پولی رو که بابت سرویس اینترنت داده بودم ازشون پس بگیرم خیلی محترمانه و بدون سنگ اندازی و اذیت کردن بهم پس دادن که منم اومدم فعلا تا پایین اومدن مخابرات از خر شیطون از روی ناچاری از مخابرات اینترنت گرفتم که مشکلاته اون هم توی صفحه قبل توضیح دادم اما توی این چند وقت که پیگیر کیفیت خدمات صبانت بودم توی تاپیک مربوط به همین شرکت از کیفیت سرویس روزانه اشون تقریبا راضی بودن اما میگفتن شبونش تا شهریور ماه خوب بوده ولی بعد از اون با افت سرعت زیادی مواجه شده و از این قضیه خیلی شاکی بودن من در مورد این موضوع که با تهران تماس گرفتم میگفتن(راست و دروغش پای خودشون) مخابرات اجبار کرده چون قبلا اینطوری بوده که هرکسی میخواسته از شبانه رایگان استفاده کنه باید یه یوزر و پسورد مخصوص شبانه رو وارد میکرده اگه نه که از همون سرویس خودش استفاده میکرده و مخابرات گفته اینطوری کاربرها قابل ردگیری و شناسایی نیستن؟! منم گفتم مگه ما جنایتکاری تروریستی دزدی قاتلی چیزی هستیم که بخوان ردگیریمون کنن؟!(هممون میدونیم دلیله اصلی چی هست) و در مورد افت سرعته شبانشون میگفت دارن پهنای باند میخرن(اونجای آدم دروغگو) حالا دیگه نمیدونم این افت شبانش شامل حال کاربرهای همدان هم میشه یا نه چون یکی از دوستان میگفت نمایندگی همدان دسته خودشه و از هم سوا هستن؟!ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه به هر حال من در همین حد در جریان قرار گرفتم و متاسفانه کسی رو نمیشناسم که از این شرکت اینترنت داشته باشه تا ازش بپرسم و مطمئن بشم اگه از دوستان کسی سرویس اینترنت این صبانت رو داره لطف کنه بگه کیفیت روزانه و شبانش به چه صورت هستش،مورد جالبی که واسم سوال هست اینه که موقع درخواست سرویس 512به بالا صبانت ازتون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و از این چیزا میخوان تا اون سرویس رو بهتون بدن(البته فرمالیتس ولی خوب باز باید اون مدارک رو بدی) اما موقعی که رفتم از مخابرات اینترنت 2مگ بگیرم هیچی بجز کارت ملی و برگ قبض تلفن نخواست؟!گفت هر کدوم از سرویس هارو میخوای انتخاب کن من که شاخ درآورده بودم کاسه داغتر از آش که میگن همینه البته چنان نقره داغم کرده که واسه هفت پشتم شده تجربه و خاطره امروز حواسم نبود بجای 1گیگ 5گیگ شارژ کردم آی که چه ضدحالی شد نمیدونم اگه اضافه اومد انتقالش میده ماهه بعد یانه به هرحال اینم آدرسشون:
    آدرس صبانت: میدان جهاد اول خیابان جهان نما ساختمان آفتاب جنب بانک ملت طبقه دوم به اسم نگار گستر صبا شماره تماس هم 8351515
    ممنون بابت توضیحاتت،دوست خوبم.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

سلام کمال جون. فداتــــــــــ
    راستش درگیر آزمون میان دوره(دور آخر) شدم. قضیه همون و پوز و بقیه داستاناس!!!
    اره والا. خدا کنه این صبانت به داد دلمون برسه. یکی از دوستای من یه سرویس ازش
    داره. من هم از اون شندیم. ظاهرا یه چند ماهی هست که فعالیت رسمیش رو شروع
    کرده. البته توی همه مراکز نه. فکر میکنم بعثت و پاستور و باباطاهر و تختی. لااقل اینارو
    کاملا مطمئنم که فعاله. دوستم میگفت سرویسش(که1به2هست) توی تموم ساعات
    سرعتش 230هست. البته اون چند وقتی هست رانژه کرده ولی همدان نبود و نمیتونستم
    آمارشو ازش بگیرم. خونوادش هم چیزی به من لو نمیدادن.
    به سلامتی. ما هم بدجور درگیریم این ترم های آخر!

خب اینجور که میگی عالیه. فکر نکنم شرکتی مثل این باشه که سرویساشو 1 به 2 ببنده.
    ارزش تست کردن داره و گویا هنوزم شلوغ نشده.
    البته یه بدی داره اونم اینکه قبلا اکانت روزانه و شبانه با هم فرق داشتن یعنی برای دانلود شبانه یه یوزر پس دیگه باید وارد کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    256 پارس آنلاین ملایر
    Last edited by peyman22; 01-10-2012 at 14:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

ممنون که به همشهری خود اهمیت میدید و قبول کردین من تو انجمن بمونم.من در مورد صبا نت رفتم 2 بار رفتار خوبی داشتن سرعتش هم که از کسی خبر نداریم داره یا نه که حالا میگین 1 به 2 هست خیلی خوبه توی شیراز که عکس های دانلودشون رو گذاشته بودن همه سرعت هاشون بالای 400 بود حتی چند نفر 1 مگ هم میگرفتن اما خب اوجا شیراز بود این جا هم همدان هست شاید اینجا 200 هم نگیره شاید 500 به بالا بگیره اما در حال حاظر خبر نداریم. فعلا هم همچنان مخابرات رانژه نمیکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •