سلام همشهری، حامد جان اتفاقا من بعد از ریتون
.gif)
(علیه لعنه
.gif)
) رفتم سراغ این شرکت که ازشون سرویس بگیرم اما متاسفانه مواجه شدم با رانژه نکردن مخابرات که خودتون بهتر در جریان هستید، در مورد کیفیت سرویساشون موقعیتی پیش نیومد که خوب استفاده کنم و در موردشون نظر بدم و قضاوت کنم اما دو سه موردی که قابل بیان هست اینه که اول از همه توی چندین موردی که من مراجعه کردم یا تماس میگرفتم بسیار خوش برخورد و همراه با رفتار محترمانه و دوستانه ایی بودن و متواضع(البته اینرو هم بگم به هر حال باید شامل مرور زمان هم بشه که شما ببینید این برخوردشون بعدا و در مشکلاتی که واسه کاربر پیش میاد هم صدق میکنه یا نه،یا مثل ریتونی ها که موقع ثبت نام حتی حاضرن ماساژتم بدن ولی بعدش باهات مثل یه مزاحم و ... باهات برخورد میکنن) و روز آخرهم که دیگه مجبور شدم برم پولی رو که بابت سرویس اینترنت داده بودم ازشون پس بگیرم خیلی محترمانه و بدون سنگ اندازی و اذیت کردن بهم پس دادن که منم اومدم فعلا تا پایین اومدن مخابرات از خر شیطون از روی ناچاری از مخابرات اینترنت گرفتم که مشکلاته اون هم توی صفحه قبل توضیح دادم اما توی این چند وقت که پیگیر کیفیت خدمات صبانت بودم توی تاپیک مربوط به همین شرکت از کیفیت سرویس روزانه اشون تقریبا راضی بودن اما میگفتن شبونش تا شهریور ماه خوب بوده ولی بعد از اون با افت سرعت زیادی مواجه شده و از این قضیه خیلی شاکی بودن من در مورد این موضوع که با تهران تماس گرفتم میگفتن(راست و دروغش پای خودشون) مخابرات اجبار کرده چون قبلا اینطوری بوده که هرکسی میخواسته از شبانه رایگان استفاده کنه باید یه یوزر و پسورد مخصوص شبانه رو وارد میکرده اگه نه که از همون سرویس خودش استفاده میکرده و مخابرات گفته اینطوری کاربرها قابل ردگیری و شناسایی نیستن؟! منم گفتم مگه ما جنایتکاری تروریستی دزدی قاتلی چیزی هستیم که بخوان ردگیریمون کنن؟!(هممون میدونیم دلیله اصلی چی هست) و در مورد افت سرعته شبانشون میگفت دارن پهنای باند میخرن(اونجای آدم دروغگو) حالا دیگه نمیدونم این افت شبانش شامل حال کاربرهای همدان هم میشه یا نه چون یکی از دوستان میگفت نمایندگی همدان دسته خودشه و از هم سوا هستن؟!ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه به هر حال من در همین حد در جریان قرار گرفتم و متاسفانه کسی رو نمیشناسم که از این شرکت اینترنت داشته باشه تا ازش بپرسم و مطمئن بشم اگه از دوستان کسی سرویس اینترنت این صبانت رو داره لطف کنه بگه کیفیت روزانه و شبانش به چه صورت هستش،مورد جالبی که واسم سوال هست اینه که موقع درخواست سرویس 512به بالا صبانت ازتون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و از این چیزا میخوان تا اون سرویس رو بهتون بدن(البته فرمالیتس ولی خوب باز باید اون مدارک رو بدی) اما موقعی که رفتم از مخابرات اینترنت 2مگ بگیرم هیچی بجز کارت ملی و برگ قبض تلفن نخواست؟!گفت هر کدوم از سرویس هارو میخوای انتخاب کن
.gif)
من که شاخ درآورده بودم کاسه داغتر از آش که میگن همینه البته چنان نقره داغم کرده که واسه هفت پشتم شده تجربه و خاطره
.gif)
امروز حواسم نبود بجای 1گیگ 5گیگ شارژ کردم آی که چه ضدحالی شد
.gif)
نمیدونم اگه اضافه اومد انتقالش میده ماهه بعد یانه به هرحال اینم آدرسشون:
آدرس صبانت: میدان جهاد اول خیابان جهان نما ساختمان آفتاب جنب بانک ملت طبقه دوم به اسم نگار گستر صبا شماره تماس هم 8351515