تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 253 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

درسته اینجا سوت و کور شده
    ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
    دوست عزیز نیا همینطوری یه چیزی بگو که یه چیزی گفته باشی
    من شاید یک ماه یه بار هم به این تاپیک سر نزنم و نمیدونم چه نکات مفیدی اینجا بیان شده و چی گفته نشده ولی هر چندوقت یکبار سعی میکنم تجربیات یکساله با این گوشیمو با بقیه در میون بذارم حالا هم دیدم توی چنتا پست آخر این تاپیک حرف از بدی تاچ شد گفتم شاید اینجا گفته نشده یا اگه هم گفته شده درست به چشم نیومده که آخرش هم مشخص شد حق با من بوده حالا شما که خیلی توی این تاپیک رفت و آمد دارید چه گلی به سر این تاپیک زدید؟

داره خودمونی میشه manmikrobam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است

پيش فرض

من شاید یک ماه یه بار هم به این تاپیک سر نزنم و نمیدونم چه نکات مفیدی اینجا بیان شده و چی گفته نشده ولی هر چندوقت یکبار سعی میکنم تجربیات یکساله با این گوشیمو با بقیه در میون بذارم حالا هم دیدم توی چنتا پست آخر این تاپیک حرف از بدی تاچ شد گفتم شاید اینجا گفته نشده یا اگه هم گفته شده درست به چشم نیومده که آخرش هم مشخص شد حق با من بوده حالا شما که خیلی توی این تاپیک رفت و آمد دارید چه گلی به سر این تاپیک زدید؟
    عزیز جان خودت رو ناراحت نکن،دست شما درد نکنه،باز هم از این پستها بزنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این کارا رو بکن ایشاالله درست میشه
    SETTING-ADVANCED SETTING-CONNECTION-CONNECTIONS-
    در قسمت SELECT A MODEM اونی که کلمه GPRS رو در پرانتز نوشته انتخاب کن و 3 بار دیگه NEXT کن الان باید یک کانکشن واسه وصل شدن در گوشیت داشته باشی حالا برای اینکه در کامپیوتر بتونی استفاده کنی باید گوشیتو به PC وصل کنی بعد بری در قسمت INTERNET SHARING رو باز کنی و در قسمت PC CONNECTION یو اس بی رو انتخاب بکنی در قسمت NETWORK CONNECTION هم نام کانکشنتو انتخاب کن بعد دکمه کانکت رو در زیر صفحه میزنه و کار حله و از اینترنت گوشی لذت ببر
    آقا ممنون
    سیم کارت ایرانسلم رو نیووردم
    تست کنم
    جواب می دم
    سپاس

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
    سال نو تونم مبارک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال فنی
    قاب (منظور فرم) این گوشی موجود؟میشه عوضش کرد؟مثلا هر رنگی که خواستی بندازی و این که دیگه قاب اصلیش خش نیفته،ها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال فنی
    قاب (منظور فرم) این گوشی موجود؟میشه عوضش کرد؟مثلا هر رنگی که خواستی بندازی و این که دیگه قاب اصلیش خش نیفته،ها؟
    این گوشی هندزفریش هم به زور گیر میاد!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

آقا حق با شماست
    ولی اگه به لحن گفتم دقت میکردین میدیدین فقط جنبه یادآوری این بود که گفته شده و بقیش یه حالت شوخی داشت(چرا اینجوری به دل میگیری شما؟)

چه گلی زدم؟
    خوب کسی که بحث آندروید رو راه انداخت من بودم
    اگه توی صفحه های قبل تر که اینجا فعال بود نگاه کنید به طور متوسط ۲-۳ تا پست توی هر صفحه داشتم!

و هرکی هم سوالی داشته سریع جوابشو دادم!

من قبلا که اینجا فعال بود روزی ۳-۴ بار آن میشدم و میومدم اینجا رو چک میکردم!
    الانم این کارو واسه انجمن بغلی میکنم هرچند که اونا الان خودشون چندتا با تجربه دارن و تا من بیام به خودم بجنبم جواب دادن

کلا از شما عذرخواهی میکنم اگه به گوشه عباتون برخورد(گوشه عبا هم شوخیه جدی نگیری یه هو)

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

سلام بچه ها
    جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
    سال نو تونم مبارک
    خوب واسه گوشی شما چه اروری میده ؟!
    یه کم بیشتر توضیح بدید شاید بتونیم کمک کنیم!(راستی توی آی آر تی سی هم یه سوالی بکنید بد نیست)

8. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    سال نو تونم مبارک
    اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشه
    من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد

---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

سلام بچه ها
    سال نو تونم مبارک
    اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشه
    من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد

10. این کاربر از aligsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

امروز اتفاقي به اين سايت برخورد كردم. به نظرتون ميرزه اينقدر هزينه كنيم واسه محافظ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از حدود 3 4 ماه اين محافظ فابريك داره خراب ميشه. روش خراب و زبر شده. به نظرتون برم دنبال مارك خاص يا هر چي شد بگيرم؟ ميخوام مثل ايني كه روشه بعد از يه مدت روش زبر نشه

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

آقا حق با شماست
    ولی اگه به لحن گفتم دقت میکردین میدیدین فقط جنبه یادآوری این بود که گفته شده و بقیش یه حالت شوخی داشت(چرا اینجوری به دل میگیری شما؟)
    نه آقا من ناراحت نشدم ولی خوب نمیگفتی بهتر بود
    به هرحال ما چاکر شماییم

سال نو همه هم مبارک

13. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •