تا اینجا اون چه که گفته شده اینه که بعد از دهه ی اول محرم میاد ...
تا چه پیش آید ... !
خب خدا رو شکر که ایشون هم تایید کردند ... !نوشته شده توسط fandak
![]()
تا اینجا اون چه که گفته شده اینه که بعد از دهه ی اول محرم میاد ...
تا چه پیش آید ... !
خب خدا رو شکر که ایشون هم تایید کردند ... !نوشته شده توسط fandak
![]()
پک 11 بعد از دهه اول محرم میاد.
البته اگر برنامشون عوض نشه!
بعد دهه اول محرم ...
قسمتي از مصاحبه جواد عزتي با كلبه
جواد عزتي (آقاي كيه) پديده قهوه تلخ
ابترخان:
شخصيت من تنها نقشي است كه در اين سريال اسم ندارد و ظاهراً قرار بوده نامم ابترخان باشد كه پذيرفته نشد. مردم دوست دارند من را صدا كنند، اما من اسم ندارم و ميگويند آقاي كيه. فكر ميكنم در آينده حتماً فكري براي اين اسم خواهند كرد. الان من را با عنوان دوست باباشاه يا پدراتابك هم مي شناسند. خيليها هم مي گويند كيه.
كيه ، كيه
يكي از دوستان بازيگرم خاطرهاي برايم تعريف كرد درباره شخصي كه فكر ميكرد يكي مدام صدايش ميزند و دائما برميگردد و ميگويد: كيه يا كي منو صدا كرد؟ بنا به سكانسها اين كيه تغييراتي هم ميكند و مثلا ميشود كي رفت؟ بعدا تغييرات بيشتري هم خواهد كرد.
پيرمرد
من فقط براي آقاي مديري چهار، پنج شخصيت پيرمرد را بازي كردهام. در باغ مظفر نقش پيرمردي را بازي كردم كه گوشش سنگين و دكتر هم بود. آن نقش را به پيشنهاد خود آقاي مديري بازي كردم. بعد در يكي ، دو كار ديگر آقاي مديري هم نقش پيرمرد را داشتم تا اين كار قهوه تلخ. اين نقش را با نويسنده و آقاي مديري بالا و پايين كرديم تا نقش آنطور كه ميخواستيم درآمد.
دوست باباشاه
من با آقاي كاظمي بازيگر نقش باباشاه، پيرمرد ديگر سريال دوست هستيم. ما قبل از كارهاي آقاي مديري همديگر را ميشناختيم. سالها پيش در تئاتري با هم همبازي بوديم و در اين مدت اين دوستي ادامه داشته. دوستي ما هم در ايفاي بهتر اين نقشها قطعا تاثير مثبت داشته.
خاطره
اين نقش، از تركيب دو شخصيت ايجاد شد. يكياش را خودم ميشناختم و ديگري هم از خاطرهاي ميآيد كه يكي از دوستانم برايم تعريف كرد. هميشه راجع به اين شخصيت با بچهها حرف ميزديم. مثلا زمان فيلمبرداري مردهزارچهره من اين خاطرات را براي سيامك انصاري تعريف ميكردم و به او گفتم كه يك روز، اين نقش را بازي ميكنم. پيرمردي كه اصل ماجرا را مي شنود اما از بقيه ميپرسد كه طرف چه گفته؟
تجربه دلپذير
بازي در اين نقش تجربه خوبي بود و استقبال از كارهم بسيار هجيب و غريب. درباره استقبال از نقش خودم هم بايد بگويم كه واقعا تجربه دلپذير و شيريني بود. از قبل حدس ميزدم كه كار با استقبال بسيار خوبي روبهرو شود اما تا اين حد نه .
Last edited by fandak; 06-12-2010 at 21:03. دليل: اضافه كردن متن تايپ شده مصاحبه با مجله كلبه سرگرمي
تو سايت هم اعلام ميكنن
راستی قرعه کشی خونه قرار بود 13 اذر باشه
انجام شدش؟
چرا این بی خودی رو بیرون کردن؟ شایعه شده بود باباشاه میمیره. من که خودم به شخصه حاضر بودم باباشاه بمیره ولی بی خودی از فیلم نره بیرون.
بی خودی اصلا چهره ش خنده دار بود. اون قسمتی هم که رقص خنجر کردن از همه حنده دار تر اجرا کرد.
سایتشون که دیگه تعطیل شد اپدیت نمیشه!
اس ام اس میدن
نخستين قرعهكشي آپارتمان دو خوابه با وسايل كامل قهوه تلخ 30 آذر ماه برگزار ميشود.
به خاطر به بیراهه نرفتن تاپیک و اینا .
قفلید تا اومدن پک جدید![]()
A100000000000000A,ali...,Amin_0913,amirakhavan,anahita2002_anahita2002,Asalbanoo,Diego,excessive,Facon_Archi,fandak,frnsh,Hamid Hamid,hamidras,Kurosh,Lady parisa,Majid-6120,Manager_66,Masoud 206-16v,Milad4171,Miss Artemis,nafas,nil2008,officer,offlineinternet,OSEN,pcforlife,pedram_sad,rambo_1386,reza8766,saeedadash,shutdown,sise,Tenacious,vahidgame,Zaghan_13
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)