biostar عزیز .. ممنون بخاطر جوابت ... واقعا لطف کردی
biostar عزیز .. ممنون بخاطر جوابت ... واقعا لطف کردی
سلام/
SONY VAIO F127FX/B
ASUS G73J
HP DV6 3061
CORE I7-1.6-720QM
6GB
640GB
ATI 5650
16"
BLUE-R
win 7
2.6Kg
1,600000
مشخصات اون دو مدل هم در همین صفحات بار ها ذکر شده
QUOTE=farvahar82;5329717]سلام جدیدترین وکاربردی ترین لپ تاپ واسه کار حرفه ای با وی ری چیه؟مرسی[/QUOTE]
سلام فکر کنم جواب منو یادتون رفت !!!!!!!!!!!!! ممنون میشم
سلام فکر کنم جواب منو یادتون رفت !!!!!!!!!!!!! ممنون میشم[/QUOTE]
وی ری دیگه چیه؟
حداکثر قیمت ، اندازه لپتاپ و... هر چیزی که می دونی رو بگو تا بشه راهنمایی کرد![]()
بایوستار عزیز ممنون! در مورد مک بوک خوب دوست داشتنیه ولی نسبت به قیمتی که میگیره کانفیگ نمیده؛ دانشگاه هم همه دکترن من به کی بخوام ثابت کنم!؟
سری اف رو هم که پسند کردم مشکلی باهاش ندارم؛ مخصوصا 12 جی اف ایکس؛ یا همون 127 اف ایکس که شما گفتی...
ولی میمونه G73j از ایسوز که از همه بیشتر دوسش دارم!!!ولی نمیدونم از کجا مطمئن گیرش بیارم؟ که مثلا ریفر نباشه؛ فروشنده مطمئن باشه؛ به قیمت بده یهو نگه 2,700! از این چیزا...
اون دوست عزیز هم بگم که چه من چه بایوستار چه خدااگه بیاد پایین هر 3تامون یه حرف رو راجع به سوالات میزنیم و زدیم!! اینقدری که من از سری اف خوندم سازنده اش نخونده (شوخی میکنم
) و باهاشون کار هم کردم؛ اون سری 11 هاش که میگفتن داغ میکنه! به هر حال این چیزا اطلاعات من بوده؛ اگه به نظر شما کم بوده؛ شرمنده
![]()
سلام.میشه بگید چرا کسی من روراهنمایی نمیکنه؟یه تایپیک درست کردم لطفا help meeeeeee
ممونم،قیمتش زد بالا،نمیخوام اینقدر خرج لپ تاپ کنم،
تا 2 میلیون و 200 حداکثر،(باز هم میگم،بازی اصلا مهم نیست)،کیفیت تصویر برام مهمه ، صدا همینطور و اینکه شیک باشه مدل apple هست؟اگه نیست میشه از sony چندتا مورد بگید؟!
کیفیت صفحه نمایش اپل بسیار عالیه....
از سونی :
Z 112 GX/S
CORE I5-2.4-520M
4 GB
128 GB SSD RAID
NV 330M 1G +Intel HD
13.1"
DVD-RW
7P
1.4 KG
JAPAN
2,200,000
![]()
ممنون ، آره برای کار گرافیکی می خوام..
بین سری f سونی و n61jq ایسوس گیج شدم...
ایسوس فکر کنم کارت گرافیکش بهتره و usb3 و مانیتور led داره..
به جاش سونی .......![]()
دوستان، بین این چند تا از سونی، به نظرتون کدومش به صرفه تر و برای (فیلم و موزیک و طراحی سه بعدی(کلا طراحی) و اینکه با کلاس باشه) بهتره؟
Z 112 GX/S
VPCF127FX/B
VPCF123FX/B
VPCF12GFX/B
VPCF12THX/H
VPCF12RGX/B
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)