من فردا میخام برم مدل 8 گیگ را بخرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید که به چی باید توجه کنم .
راستی امروز زنگ زدم نمایندگی اتصالات بازار موبایل ایران گفت 8 گیگ با گارانتی اصل 330 تومان . گرون نگفته ؟
من فردا میخام برم مدل 8 گیگ را بخرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید که به چی باید توجه کنم .
راستی امروز زنگ زدم نمایندگی اتصالات بازار موبایل ایران گفت 8 گیگ با گارانتی اصل 330 تومان . گرون نگفته ؟
تمام موارد گفته شده توسط خود شما
با گارانتی نوکیا بگیر و مهم ترین مورد چک کردن تک به تک اسپیکرهای گوشی می باشد و نحوه تست در پست های قبل آموزش داده شد .
با گارانتی از 310 هست تا 330 بستگی به فروشنده داره و نمایندگی اتصالات چیه دیگه گارانتی اصلی نوکیا بگیر عزیز
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
ببخشید شما تعمیر کار گوشی هستید و بعضی گوشی ها مشکا اسپیکر ندادند ولی اولی که گرفتم مشکل خس خس اسپیکر داشت ولی با اینکه 1 ساعت باش صحبت کردم عوضش کردند برام و این یکی مشکل نداره و الان قفل گوشی مشکل داشت شکست که فرستادم تهران و تا 2 روز دیگه میرسه دست من خدا کنه فاصله نیفته و دوستم تعمیر کار گوشی هست باز کرد ولی قابش فاصله دار شد نوار فلزی کنار صفحه و لی شرکت گفته ما وسایل داریم فاصله نمیفته![]()
مرسي از تو دوست من ميشه لطفا بهم بگي اين داستان فاصله LCD چيه که گفتين ؟
بعد اگر گوشيمن روي زوم دوربين و فاصله LCD موردي نداشته مي تونم با خيال برم واسه خريد X6 سري دوم (چون فرموده بودي که سري اولاش مورد داره)؟
دوست من دیگه سری اول وجود نداره و بعضی هاشون مشکل داشته
بعضی از گوشی ها بین ال سی دی و فلز های نوار فلزی کنار صفحه فاصله چند میلی متری هست و هواست باشه تو خرید و اگه مشکل پیدا کنه گوشی و بره تعمیر چون به فلز های کنار صفحه تو باز کردن قاب گوشی فشار میاد تو بستن دیگه نوارهای فلزی به ال سی دی چسبیده نمیشه و فاصله میگیره باز فعلآ گوشی من 15 روز پیش خریدم حواسم نبود خواستم به زور از توی قاب و کاور گوشی رو در بیارم که متآسفانه کلید قفل کنده شد و فرستادم تهران بزار بیاد بینم مشکل دار میشه یا مشکل تعمیر کار هست وارد نیست باز کنه گوشی رو
و دوست من تو زوم کردن مشکلی نداره همش شایعه هست .
پیشاپیش مبارک
گارانتی اصلی نوکیا دیگه چیه ؟
مگه اتصالات گارانتی اصلی نیست ؟
راستی از بازار موبایل ایران بگیرم بهتره یا جای دیگه ؟
سلام
نحوه تست اسپیکرها قبل از خرید تو کدوم پسته ؟
ممنون
تو این تصویر مشخصه گارانتی 12 ماهه نوکیا چیه و اتصالات گارانتیش باطله
![]()
سلامت باشی داداشه گلم
میشه بیشتربرام توضیح بدی که راجع به لقیه در خیلی نگرانم کردی
قبلآ لقی داشته یک میلی متر حالت عرضی گوشی کناره ها حرکت داشت و بعضی ها برآمدگی داشتند بیشتر تو سری اول ساخت چین بوده سری بعد و الان ساخت کره هستند و اکثرآ مشکل ندارند و خودت چک کنید .![]()
نوکیا قبلا در ایران با گارانتی هایی زیادی ارائه می شد که میشه به اتصالات و ایراتل و موبایل پلاس اشاره کرد. چند سالی می شه که دیگر نوکیا فقط و فقط با گارانتی خود نوکیا و 12 ماهه وارد بازرار ایران می شود . از زمانی که این گوشی ها با گارانتی نوکیا در ایران بفروش رسید تمام گوشی ها ساخت چین تحت لیسانس نوکیا بوده است. و دیگه از فنلاند و کجار خبری نیست! اگه کسی هم گوشی نوکیا رو با گارانتی اصلی غیر چین بهت ارائه داد جای شک داره. در ضمن برای مطمئن بودن گوشیت از گارانتی 12 ماهه نوکیا باید شماره سریال گوشیت رو به 200023013 مرکز خدمات مشتریان نوکیا پیامک بزنی و بلافاصله جوابتو خواهی گرفت که گوشیت معتبره یا خیر!
در ضمن گوشی هایی که با گارانتی اصلی نوکیا بفروش می رسد دارای پروداکت کد فارسی و به تبع اون فریم ویر فارسی که منوی فارسی و پیامک فارسی رو در گوشیت خواهی داشت!
خرید با گارانتی اصلی به منزله اینه که کلیه قطعات و حتی لوازم جانبیت دیگه انگولک یا دستکاری نشده(حداقل ما اینجوری مثبت فکر می کنیم).
گوشی های قاچاق معمولا پک و خود گوشی جدا از هم و خدا میدونه چه جوری وارد بازار میشه
نوکیا به غیر از فنلاند تو چین و کره و مجارستان و هند و آلمان (این یکی رو شک دارم) خط تولید داره که اونایی که وارد خاورمیانه و ایران میشن ساخت چین هستند. 02123013
مرکز خدمات مشتریان نوکیاست هر مشکلی داشتی میتونی از اونا بپرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)