یه دفترچه آبان ماه اومده بود و 8 دی امتحانش هست
یه دفترچه آبان ماه اومده بود و 8 دی امتحانش هست
اره پودمانی بود
ترمی دوستم میگه دی میاد نمیدونم درست باشه یا نه
مراکز علمی کاربردی عین مور و ملخ تو شهر ها ریخته.... برو بپرس خو!!ترمی دوستم میگه دی میاد نمیدونم درست باشه یا نه
دوستان برا کتکور پودمانی، چه فیزیکی بخونم؟!!! منبعش رو نتونستم پیدا بکنم.... کدوم ریاضی رو بخونم؟! درس های فیزیک و ریاضی بچه های ایتی رو بگیرم بخونم؟
خودم الان دانشجوی علمی کاربردی ام.دی:
خوشون هم نمیدونن میگن سایت سنجش
بخونی؟ خوندن نمیخواد بابا قبولی...
میدونی مشکل چیه؟!بخونی؟ خوندن نمیخواد بابا قبولی...
مشکل اینه که اومدم پرس و جو کردم و 5 دانشگاه علمی کاربردی تاپ مملکت رو توی شهرهای مختلف زدم!! فقط 5 تا.... دوتاش تهرانه، یکیش شیراز! سه تاشون 60 تا دانشجوی پسر بیشتر نمیخوان...![]()
حالا من باید جزو 60 رتبهی اول کنکورش باشم که بتونم این دانشگاه ها رو قبول بشم! مخصوصا که دانشگاه سنندج، همدان و شمال رو هم زدم و خودم تو هیچ یک از این شهرها ساکن نیستم!!در حقیقت به قبول شدن نیازی ندارم! به رتبه اوردن نیاز دارم...
هیچ جایی هم مباحث درس هاشون مشخص نیست! واقعا حیف شد... کاش کارشناسی هم شرط معدل میبود![]()
سلام.آخرش این کنکور آزاد به صورت قطعی برداشته شد؟ علمی کاربردی که کارشناسی نرم افزار رو برداشتن.حداقل بریم آزاد ادامه تحصیل : دی
اره دیشب اخبار 20:30 نشون داد!سلام.آخرش این کنکور آزاد به صورت قطعی برداشته شد؟ علمی کاربردی که کارشناسی نرم افزار رو برداشتن.حداقل بریم آزاد ادامه تحصیل : دی
سلام دوست من
در پذیرش رشته هایی از ازاد-پیام نور و غ انتفاعی بدون کنکور هست
ولی هنوز برای رشته های برتر و پر متقاضی همچنان کنکور ادامه دارد.
پیروز باشید
شیراز کدومش؟
جهاد دانشگایی یا مخابرات راه دور؟
امروز من با دانشگاه صحبت کردم گفت احتمالا سال دیگه کنکور برداشته میشه معدلی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)