به نظر ميرسد قاب پشت گوشي خيلي سريع خط و خش برميدارد به نظر شما اگر با اين محافظهاي ال سي دي بپوشانيمش خوب است؟
به نظر ميرسد قاب پشت گوشي خيلي سريع خط و خش برميدارد به نظر شما اگر با اين محافظهاي ال سي دي بپوشانيمش خوب است؟
سلام،من هم یه استار S5233 دارم و با نظرت موافقم چون بعد از یه روز که برچسب پشتشو کندم بلافاصله پر از خش شد.
سلام دوباره به همگی آقا چه جوری میشه این گوشی رو آپدیت کرد حتما باید ببرم نمایندگی،نمیشه خودم با ایرانسل آپدیت کنم.راستی من تنها بدی ای که تو این گوشی دیدم این بود که قلمش رو که دوباره جدیدا براش میزارن حالت بند داره مثل N97 وبه نظر من تنها مزیت Cooki نسبت به استار همینه و حتی به نظر من کوربی هم از کوکی بهتره چون خیلی خوش دسته من هم کوربی رو امتحان کردم هم کوربی پاپ رو هم B3410 رو که مثل N97 از بغل کشوییه و هم استار رو هیچ گوشی ای به استار نمیرسه.فقط من کوکی رو امتحان نکردم ولی یه شناخت کلی ازش دارم و مطمئنم که هیچ گوشی ای تو این رنج قیمت به استار نمیرسه.راستی کیف فابریک هم روش گذاشتن من با گارانتی و به قیمت مشهد با شرکت در قرعه کشی اونو 169000 گرفتم البته از فاروج موبایل آساتل-صدیقی
آقا ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم و اونم این بود که آیا این گوشی تم هم میخوره و سوال دیگم هم این بود که ویجت هاشو از کجا میتونم گیر بیارم سوال دیگه هم این بود که کار با گوگل مپ چی جوریاس آسونه سخته کامله ممنون میشم اگه جواب بدین
شما اگه درست استفاده کنید هیچ وقت این مشکلها پیش نمیاد من 4ماه این گوشیو دارم 1خط هم نیفتاده
درضمن درنگ مشکی بهترین رنگه و هر صلیقه ای میپسنده..اگه درست ازش استفاده بشه و بعد از کار درون کیف اصلیش بذارید 20سال دیگم خطی نمیفته...
من تویه نمایندگی سامسونگ دیدم نوشته بود فرهنگ استفاده از گوشی استار را یاد بگیریم!
تازگی ها شنیدم که روی این گوشی استار خیلی دارن مانور میدن
معمولی - با TV - وایرلس - ویندوز مبایل (اینو خودم شک دارم) - موزیک - رنگ -
شاید یکم مسخره باشه ولی من فکر میکنم اینطور مانور دادن روی یه مدل دلیل به علاقه مندی بسیار بسیار زیاد مردم تو جاهای مختلف از این مدل گوشیه.
خیلی چیزهای در موردش نوشته بودن.
خودم اول فکر میکردم که این چه کار مشخره ای هست. مدلهای دیگه ای هستن با ویندوز مبایل یا با خروجی تلویزیون.
سیاست عجیبیه.
چقدر شایعه پراکنی میکنید. این قضیه پوشش LCD چه مسخره بازی هست؟
اولا که صفحه گوشیای تاچ مثل گوشیای معمولی نیست. ضد خشه!
دوما بدنه گوشی هم بخاطر طراحیش و مدلی که داره هم خض رو نشون نمیده هم خیلی خیلی مقاومه در برابر ضربه.
من رنگ مشکیش رو ندیدم. امکان داره مشکیش یکم این حساسیت رو داشته باشه!!
در کل من که حدودا نه ماه دارم و کیفشم استفاده نمیکنم بدنه اش خش افتاده نه ال سی دیش!
نیاز به قلم نداره.
گوشی هایی که نیاز به قلم دارن ، خاطر ضربه زدن با نوک تیز قلم رو صفحه، بعد از مدتی جاش رو ال سی دی کاملا مشخص میشه.
من که زیاد اینو دیدم![]()
مال ما ظرف 2 ساعت خش برداشته الان از اين سلفونهاي مواد غذايي كشيدم ولي فكر كنم اين ها هم در طولاني مدت يك حالت شيشه اي به وجود مي اورند
سلام میلاد جان،ببین ما دو تا هیچکدوممون نگفتیم که ال سی دیش خش ور داشته ما قاب پشت گوشی رو گفتیم که پره خش شده راستی استار من سفیده.
سلام
بله درسته قاب پشتش سریع خش می افته البته فقط در رنگ مشکی اینطور هست ولی اینر ابگم خش هاش اصلا تو چشم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)