تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 1024 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تازه وارد شما که انقدر دم از غیرت و nationalist میزنی ...
    این تازه واردو خوب نیومدی.چه فرقی میکنه کسی جدید بیاد یا از قبل بوده باشه؟؟؟

2. 6 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حالا دعوا نکنید با هم اخه با حرفهای ما هم که چیزی تغییر نمی کنه !

4. 4 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

آخه خسته میشم.......آخه محیط آزموناش اصلا جدی نیست....برا همین میگم تو خونه بدم یا اون جا هیچ فرقی نمی کنه
    سلام.
    به نظر من شما با توجه به اینکه سال دومی هستید 100%باید تو یک آزمونی شرکت کنید(ترجیحا قلمچی) چون توی جو کنکور بمونید و از همه مهمتر برای خودتون علاوه بر هدف بلند مدت هدف کوتاه مدت هم در نظر بگیرید و تو هر آزمون بهش برسید.1کی دیگه از خوبیهای شرکت در آزمون که دوستان بخوبی بهش اشاره کردن اینه که یه جورایی شما رو ملزم به درس خوندن میکنه.یعنی اگه شما به قول خودتون بخواید فقط تو خونه از خودتون امتحان بگیرید اون الزام به تمام کردن دروس رو از دست میدید.بعلاوه یکی دیگه از نکات مهم ارزشیابی آزمون هست.به فرض شما یه آزمونو خیلی خوب دادید فکر نمیکنید اگه کارنامه رو همون روز بگیرید و تراز و رتبتون خوشحالتون کنه با اشتیاق بیشتری درس میخونید.در ضمن شما با شرکت در آزمون ها هنر امتحان دادن(اگه خواستی بگو تشریحش کنم)رو یاد میگیری.
    منظورتون و از اینکه میگید محیط آزموناش جدی نیست نمیفهمم؟محیط امتحانش جدی نیست؟یا کلا محیط قلمچی؟
    نه اتفاقا کلا اگه شما جدی باشید محیطش خیلی هم جدی هست.در ضمن خود ما بچه های تاپیک اینجا محیط جدی درست کردیم که بعد هر آزمون درباره آزمون هم صحبت میکنیم.

اگه به نتیجه نرسیدی بگو که بازم برات توضیح بدم.
    میبخشید که زیاد شد.

6. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

آخه خسته میشم.......آخه محیط آزموناش اصلا جدی نیست....برا همین میگم تو خونه بدم یا اون جا هیچ فرقی نمی کنه
    اتفاقا امسال سال خسته شدنه.... باید خسته بشی تا طاقت خودت رو زیاد کنی...
    هر چقدر هم محیط جدی نباشه از خونه که جدی تره!!! اگه محیط آزمون مشکل اجرایی جدی داره حتما به مسولین اطلاع بده به احتمال خیلی زیاد رسیدگی میکنن.

تازه سوالات جدید تر رو میبینی نه سوال هایی رو که پارسال یه بار دیدی.
    برات کارنامه صادر می شه و می تونی وضعیت خودت رو بررسی کنی و بهبود ببخشی.
    اگه کلاس میری که هیچی ولی اگه کلاس نمی ری چون سال دومت هست و همش تو خونه هستی هر دوهفته یک بار بزنی بیرون از خونه خیلی تو روحیه ات تاثیر داره و این که تو جو بچه کنکوری ها بودن بی تاثیر نیست تو انگیزه و کارهای آینده ات......

این مواردی رو که گفتم در نظر بگیر مخصوصا مورد آخر که خیلی خیلی مهمه.... بعد تصمیم بگیر..

موفق باشی

8. 5 کاربر از amirmon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    به نظر من شما با توجه به اینکه سال دومی هستید 100%باید تو یک آزمونی شرکت کنید(ترجیحا قلمچی) چون توی جو کنکور بمونید و از همه مهمتر برای خودتون علاوه بر هدف بلند مدت هدف کوتاه مدت هم در نظر بگیرید و تو هر آزمون بهش برسید.1کی دیگه از خوبیهای شرکت در آزمون که دوستان بخوبی بهش اشاره کردن اینه که یه جورایی شما رو ملزم به درس خوندن میکنه.یعنی اگه شما به قول خودتون بخواید فقط تو خونه از خودتون امتحان بگیرید اون الزام به تمام کردن دروس رو از دست میدید.بعلاوه یکی دیگه از نکات مهم ارزشیابی آزمون هست.به فرض شما یه آزمونو خیلی خوب دادید فکر نمیکنید اگه کارنامه رو همون روز بگیرید و تراز و رتبتون خوشحالتون کنه با اشتیاق بیشتری درس میخونید.در ضمن شما با شرکت در آزمون ها هنر امتحان دادن(اگه خواستی بگو تشریحش کنم)رو یاد میگیری.
    منظورتون و از اینکه میگید محیط آزموناش جدی نیست نمیفهمم؟محیط امتحانش جدی نیست؟یا کلا محیط قلمچی؟
    نه اتفاقا کلا اگه شما جدی باشید محیطش خیلی هم جدی هست.در ضمن خود ما بچه های تاپیک اینجا محیط جدی درست کردیم که بعد هر آزمون درباره آزمون هم صحبت میکنیم.

اگه به نتیجه نرسیدی بگو که بازم برات توضیح بدم.
    میبخشید که زیاد شد.
    محیط امتحانش....همه با هم سر امتحان حرف میزنن هیچ سختگیری وجود نداره محیطش مثله کنکور نیست...
    آخه پارسال که میدادم اینجوری بود.....وقتی می خواستم برم سر آزمون هیچ استرسی نداشتم برام مهم نبود چی میشه....اینا همه به خاطر این بود که جدی نبود

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست عزیزی که گرد خاک به پا کردی!!!!!
    آن خواهر و مادر من و شمایی که مو هایشان را میکشیدند ، به خاطر همین تبعیض ها و تحقیرهایی که شده بودند به خیابانها آمدند و من مطمئنم شما هم مثل من آن روز پای کامپیوتر کل کل میکردید .اگه درس داری پاشو برو درستو بخون !!!!
    لازم نیست جای دوری بری !! ذهنیتهای زن ستیز زاییده مادرانی بی سواد و یا کم سوادند .
    بابا ما گفتیم به دختران یعنی مادران و خواهرانمان در سراسر کشور باید با توجه به تبعیض جنسیتی اعمال شده در کنکور درس بخوانند و اگر باور نمیکنند چنین تبعیضهایی هست به لینک داده شده مراجعه تا مطمئن شوند . ناگهان سیل تنبلهایی که موفقیت خود را در سرکوب دیگران میبینند به پا خاستند .
    ضمنا راجع به افراد دیگر زود قضاوت نکن بعدا پشیمون میشی و مجبور به عذر خواهی .
    باز هم امیدوارم هم شما و هم دختران سرزمینم در کنکور منتها بدون تبعیض موفق باشند .
    من مخلص همه دختر و پسرهای این تاپیک timsar jackson , elahameli , moradad, mazg , ...... هستم . شما اومدی اینجا داری سنگ میندازی وگرنه ما بحث خودمون رو جلو میبریم . در ضمن اینکه میگی افراد دگر منظورت همین بچه هان ! من راجع به اونها قضاوت نکردم کافیه یه بار دیگه با دقت پست قبلی رو بخونی . شما هم بهتره با بحث کنکور و بحث جمع بیای جلو و این قدر تبصره قانون اساسی نیاری چون اگه بحث به درک از قانون و ارئه تبصره باشه مطمعن باش که حداقل از تو یکی بنا به دلایلی بیشتر سر در میارم در این شک نکن .
    از بچه های فروم کی از پست قبلی من که به این آقا گفتم ناراحت شد ؟

این تازه واردو خوب نیومدی.چه فرقی میکنه کسی جدید بیاد یا از قبل بوده باشه؟؟؟

این جوری گفتم بیشتر به چشش بیاد و گرنه خود من هم اول راه هستم داداش

11. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها شما مهندس میرحسینی میشناسین؟؟استاد فیزیک؟اگه میشناسین کارش چطوره؟خوبه؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تازه وارد شما که انقدر دم از غیرت و nationalist میزنی بهتره یه سر به قطعه 303 و 258 بهشت زهرا بزنی . شما که انقدر وطن پرست و مدافع حقوق زنان هستی کجا بودی وقتی دخترهای مردم رو تو میدون ولیعصر و میدون انقلاب زیر مشت و لگد و باتوم له میکردن . کجا بودی وقتی موهای یه دختر و میکشیدن و به زور مینداختنش تو ماشین . تو با چه جراتی به بچه های این تاپیک میگی ترسو . وقت جنگ هم که بشه همین بچه ها میرن جنگ شما بشین تو بخش آماد کمپوت پخش کن . ما با حضور دخترها مخالف نیستیم اما باید توجه کمی بیشتر نه زیاد به پسرها بشه . حداقل اینکه 3سال به یه پسر فرصت شرکت در کنکور بدن نه بیشتر . شما یا سال اول هست کنکور میدی یا نفست از جای گرم بلند میشه . چون اگه مثل من و timsar jackson و ... سال دوم کنکورت بود و کل آینده تحصیلت به یک سال وابسته بود این طوری نمی گفتی
    سلام دوست عزیزی که گرد خاک به پا کردی!!!!!
    آن خواهر و مادر من و شمایی که مو هایشان را میکشیدند ، به خاطر همین تبعیض ها و تحقیرهایی که شده بودند به خیابانها آمدند و من مطمئنم شما هم مثل من آن روز پای کامپیوتر کل کل میکردید .اگه درس داری پاشو برو درستو بخون !!!!
    لازم نیست جای دوری بری !! ذهنیتهای زن ستیز زاییده مادرانی بی سواد و یا کم سوادند .
    بابا ما گفتیم به دختران یعنی مادران و خواهرانمان در سراسر کشور باید با توجه به تبعیض جنسیتی اعمال شده در کنکور درس بخوانند و اگر باور نمیکنند چنین تبعیضهایی هست به لینک داده شده مراجعه تا مطمئن شوند . ناگهان سیل تنبلهایی که موفقیت خود را در سرکوب دیگران میبینند به پا خاستند .
    ضمنا راجع به افراد دیگر زود قضاوت نکن بعدا پشیمون میشی و مجبور به عذر خواهی .
    باز هم امیدوارم هم شما و هم دختران سرزمینم در کنکور منتها بدون تبعیض موفق باشند .
    بچه ها تصمیم گیرنده کس دیگه ایه . با اعتراض و بیانیه و این جور حرفا هم کاری پیش نمیره .
    ضمن اینکه سهمیه جنسیتی فقط توی رتبه های بالا تاثیر گذاره یعنی همونطور که یکی از دوستان تاپیک گفت مثلا یه رشته ای برای دختران با رتبه 400 میگیره همون رشته و دانشگاه پسران رو تا رتبه 700 میگیره . بنظرم با این حرفا چیزی درست نمیشه . دعا کنید همه بحقشون برسن.دست خدا بالای همه دستاس

14. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها شما مهندس میرحسینی میشناسین؟؟استاد فیزیک؟اگه میشناسین کارش چطوره؟خوبه؟

من یه دوستی داشتم که یه معلم خصوصی فیزیک داشت به اسم حسینی . اگه اون باشه کارش عالیه چون همین رفیقم رتبه 650 آورد

16. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها من امسال سال دوممه میخوام کنکور بدم پارسال آزمونا قلمچی میدادم میخوام امسال آزمون ندم بجاش مطابق برنامه آزمونا سال پیش هر 2 هفته همون آزمونا پارسالو تو خونه از خودم بگیرم.... به نظر شما ها کار خوبیه؟؟؟؟یا 2 باره برم ثبت نام؟؟؟
    به نظر من حتما حتما توی یکی از موسسات برای آزمون ثبت نام کن . پیشنهاد من آزمون های قلمچی و آزمون های پایانی سنجشه .

18. این کاربر از michel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •