تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 326 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من مجموعه 2 دی وی دی امنیا 2 رو که 6 گیگابایت رام و 3 گیگابایت نرم افزاره رو به همراه پول پست کلا 7 تومن میفروشم. از این دی وی دی ها تا حالا 21 بار فروختم و خدمات ویژه ای هم که داره اینه که شخصی که این ها رو خریداری میکنه با تماس تلفنی یا چت آنلاین میتونی مستقیم با انتخاب رام دلخواهش از داخل دی وی دی ها با راهنمایی مستقیم من رام گوشیش رو عوض کنه(ویندوز) و هرگونه مشکلی پیش بیاد همونجا براش رفع خواهد شد.(توجه کنید که عوض کردن رام گوشی و یادگرفتم آموزشش یه کم دردسر داره که با کمک لحظه به لحظه این کار راحت میشه) در هرصورت من در خدمت هستم . . و دی وی دی ها 2 روزه به دستتون میرسه. این نکته هم یادآوری کنم که تمام محتویات دی وی دی ها تست شده هستند و خودم به شخصه از اینترنت دانلود کردم و در هیچ جایی همچین چیزی رو نمیتونید پیدا کنید. این توضیح هم بدم که نرم افزارهاش به صورت درهمه و هیچگونه توضیح فارسی نداره ولی در همین فروم به یک یک سوالاتون درباره این نرم افزارها پاسخ داده میشه. شماره تلفنم هم بگید تا پیام خصوصی بدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام , دوستان جدیدترین و بهترین رام بدون Sense کدومه ؟ ( موداکو برام باز نمیشه الان نمیدونم چرا )

داره خودمونی میشه hasti60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    0771

پيش فرض

سلام
    من بار اولم هست که my storage پریده!!!!گارانتی هم ندارم........هفته دیگه میرم تهران
    1) یعنی احتمال میده اگر ببرم.....جقدر پام بیفته؟؟؟؟
    2) الان هم که my storage ندارم.....برنامه aldurazy رو که میخوام نصب کنم همه اشerror میده!!!!!
    البته در بعضی از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارم!!!قبل از پریدن my storage این مشکلاتو را نداشتم.......
    3) ایا win مبایلم هم نیاز دارم عوض کنم؟؟؟؟
    4)اگر بخوام ارتقاش بدم بگم چی خوبه بریزن؟؟؟؟

Device version mobilam:
    PDA: I8000JVJA1
    CSC: I8000ARBJA2
    Phone: I8000XXJA1
    Windows mobil: 6.5 professinal

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام
    من بار اولم هست که my storage پریده!!!!گارانتی هم ندارم........هفته دیگه میرم تهران
    2) الان هم که my storage ندارم.....برنامه aldurazy رو که میخوام نصب کنم همه اشerror میده!!!!!
    البته در بعضی از برنامه های دیگه هم همین مشکل رو دارم!!!قبل از پریدن my storage این مشکلاتو را نداشتم.......

Device version mobilam:
    دوست عزیز به نظر من که نمیصرفه درستش کنید چون امکان داره بازم بپره به نظر من یه مموری 16گیگ بخر بنداز روش بعد یکی از ویندوزهای لایت رو هم بریز روش مال منم پریده همین کار رو کردم مشکلی هم ندارم.....

5. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من مجموعه 2 دی وی دی امنیا 2 رو که 6 گیگابایت رام و 3 گیگابایت نرم افزاره رو به همراه پول پست کلا 7 تومن میفروشم. از این دی وی دی ها تا حالا 21 بار فروختم و خدمات ویژه ای هم که داره اینه که شخصی که این ها رو خریداری میکنه با تماس تلفنی یا چت آنلاین میتونی مستقیم با انتخاب رام دلخواهش از داخل دی وی دی ها با راهنمایی مستقیم من رام گوشیش رو عوض کنه(ویندوز) و هرگونه مشکلی پیش بیاد همونجا براش رفع خواهد شد.(توجه کنید که عوض کردن رام گوشی و یادگرفتم آموزشش یه کم دردسر داره که با کمک لحظه به لحظه این کار راحت میشه) در هرصورت من در خدمت هستم . . و دی وی دی ها 2 روزه به دستتون میرسه. این نکته هم یادآوری کنم که تمام محتویات دی وی دی ها تست شده هستند و خودم به شخصه از اینترنت دانلود کردم و در هیچ جایی همچین چیزی رو نمیتونید پیدا کنید. این توضیح هم بدم که نرم افزارهاش به صورت درهمه و هیچگونه توضیح فارسی نداره ولی در همین فروم به یک یک سوالاتون درباره این نرم افزارها پاسخ داده میشه. شماره تلفنم هم بگید تا پیام خصوصی بدم.
    سلام
    آره اقا سعید راست میگه خیلی برنامه های توپی توش داره
    من که یه سری سفارش دادم برام فرستاد
    دیگه نمیخواد برای دانلود نرم افزار مورد نیازتون اینترنتو زیر رو کنیین چون همش تو دی وی دی ها هستش
    منم از سعید تشکر میکنم به خاطر زحماتشون برای جمع آوری این نرم افزارها

7. این کاربر از seven007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام , دوستان جدیدترین و بهترین رام بدون Sense کدومه ؟ ( موداکو برام باز نمیشه الان نمیدونم چرا )

سلام من خودم الان اینو نصب کردم که خیلی خیلی از راضیم . با فارسی ساز هم هیج مشکلی نداره:

این لینک دانلودشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------------------------------------------

ولی الان 2 تا دیگه جدیدتر اومده که دانلود کردم ولی دلم نمیاد رام گوشیمو عوض کنم چون خیلی ازش راضیم.

9. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام

Device version mobilam:

مال من پرید بردمش نمایندگی 20 تومن گرفت درستش کرد و یک ماه هم گارانتیش کرد. گقت که دیگه نمیپره. پس 20 تومن برات می افته یک ربع هم کار داره.
    اگه میخوای ارتقا بدی رام gc lite که بالا معرفی کردم بریز روش. راحت نصب میشه با اینکه مموریتون پریده. شما چون سفارش دی وی دی ها رو دادید . هروقت خواستید تعویض کنید به من خبر بدید تا با چت آنلاین یا با تلفن مستقیم عوضش کنید.
    به قول دوستمون میتونید رم براش بخرید ولی تو دریافت و ارسال بلوتوس مشکل بر میخورید که باید نرم افزرا نصب کنید. به نظر من 20 تومن خرجش کنید و در نصب نرم افزرا دقت کنید دیگه نمیپره. من خودم 8 ماه بود که خریده بودمش تازه هفته پیش پرید اونم واقعا تقصیر خودم بود بدجوری باهاش ور رفتم . حدود 5 ساعت!! .

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مال من پرید بردمش نمایندگی 20 تومن گرفت درستش کرد و یک ماه هم گارانتیش کرد. گقت که دیگه نمیپره. پس 20 تومن برات می افته یک ربع هم کار داره.
    اگه میخوای ارتقا بدی رام gc lite که بالا معرفی کردم بریز روش. راحت نصب میشه با اینکه مموریتون پریده. شما چون سفارش دی وی دی ها رو دادید . هروقت خواستید تعویض کنید به من خبر بدید تا با چت آنلاین یا با تلفن مستقیم عوضش کنید.
    به قول دوستمون میتونید رم براش بخرید ولی تو دریافت و ارسال بلوتوس مشکل بر میخورید که باید نرم افزرا نصب کنید. به نظر من 20 تومن خرجش کنید و در نصب نرم افزرا دقت کنید دیگه نمیپره. من خودم 8 ماه بود که خریده بودمش تازه هفته پیش پرید اونم واقعا تقصیر خودم بود بدجوری باهاش ور رفتم . حدود 5 ساعت!! .
    من رکورد 8 ساعت تمام هم دارم
    تازه ماجرای اون روزمم که نوشتم گوشی اینقدر داغ کرد که سی پی یو آیدل شد
    حدود 6 ماهه دارم ...

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

جی پی ار اس رو با کودوم برنامه به کامپیوتر وصل می کنی ؟ همون اینترنت شیرینگ ؟
    بله
    البته توی ی رام جدیدی که از موداکو گرفتم یه برنتامه هست
    موبایل رو تبدیل میکنه به اکسس پوینت وایرلس خیلی باحاله ...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

کسایی که میخوان مراحل پیشرفت کار پروژه آندروید روی Omnia 2 رو دنبال کنن میتونن لینک زیر رو یه نگاهی بندازن : یه پیشرفتای خوبی هم داشتن:

وای اگه آندروید برای امنیا 2 کوک بشه خیلی خوب میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا سعید من این dvd ها رو می خوام ولی چون "عضو جدید" هستم نمی تونم پیام خصوصی بزارم! لطفا email خود تو بزار.nimak3@yahoo.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •