البته به نظرم بین نرم افزارهای GPS نقشه های نوکیا Nokia Ovi maps از همه بهتره ، اسم مکان ها رو به زبان فارسی داره ،voice جهت یابیش هم فارسیه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
البته به نظرم بین نرم افزارهای GPS نقشه های نوکیا Nokia Ovi maps از همه بهتره ، اسم مکان ها رو به زبان فارسی داره ،voice جهت یابیش هم فارسیه
که در انحصار نوکیاست و سامسونگ نمی تونه ازش بهره ببره(تا اونجایی که من اطلاع دارم)![]()
نه من الان رو گوشیم نصبه ،مخصوص s60 ـه . کرک شده برنامه اش روی هر s60 ای نصب میشه. توی موبایلستان تاپیک داره.
lbs که چیز خاصی نیست ، همون چند کیلوبایت رو دانلود میکنه تا GPS سریعتر نصب شه . برای استفاده از GPS همون برنامه هایی که دوستان فرمودن ( گارمین یا اسمارت کام یا نوکیا مپس) رو نصب کنین. دو تای اول رو که تو پست مهدی جان هست ، نوکیا مپس هم نمیدونم تو پی سی ورلد تاپیک داره یا نه ، اگه خواستین آدرسشو تو موبایلستان بدم خدمتتون.
به مسئله ای برخورد کردم که می خواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم.
توی گالری در قسمت عکس و فیلم و همچنین ساند کلیپ تعداد نسبتا زیادی فولدر با نام content list ظاهر شده که باز نمیشه و remove هم نمیشه و وقتی روش کلیک می کنم علامت قفل کوچکی نمایان میشه. نمیدونم ویروسه یا نه. لطفا راهنمایی کنید.
آها این از اون مشکلایه سه پیچ سیمبیانه!! اینه که وقتی میاین تو فروم پاکت پی سی میگین مگه WINDOWS MOBILE چی داره!!؟؟ اگه الان تو وین موبایل بود به 3 حرکت این مشکل حل میشد..(شوخی یه وقت نریزین سرم) ...دارم تاپیک رو می خونم تا حالا 57 صفحه دعا کنین زود تموم شه
آقا یه سوال قدرت صدای این گوشی به n95 8gb میرسه؟؟![]()
آیا این مشکلات (نظیر corrupt شدن فایلها روی مموری) توی نسخه جدید سیستم عامل سیمبین (همون ویرایش پنجم) اونقدر جدی هست که باعث بشه خریدار از خرید این نوع گوشیها -هرچند مثل i8910 خیلی هم مجهز باشن- منصرف بشه؟ چون قبلا هم کسای دیگه ای از اینجور مشکلای ویرایش 5 گله داشتن
یعنی میشه گوشیهای ویندوز موبایل رو بر اینها از این لحاظ برتری داد؟
یه چیز دیگه هم که خیلی گشتم نفهمیدم اینه که i8910 با حافظه داخلی 16 توی همه نمایندگیهای رسمی سامسونگ پیدا میشه یا میشه بدون گارانتیش رو هم پیدا کرد و قیمتش چنده؟ چون تو تایپیک قیمتها فقط مال 8 گیگ رو دیدم نوشته بود.
ممنون.
دوستان من با این گوشی زیاد از adobe استفاده میکنم ولی یه مشکل کوچیکی دارمبعضی وقتها یه متن مثلا 100 صفحه ای که میریزم تو گوشیم بخونم مثلا 20 صفحه که میخونم و میزارم تا بعدا ادامشو بخونم کارم مشکل میشه چون دوباره باید بگردم دنبال اون صفحه تا بتونم ادامشو بخونم.راهی داره بشه سیو کرد یا یه نشونی بزاریم که بدونیم تا کجا خوندیم؟
ممنون
![]()
مشکلی که هست اینه که هیچ فایلی corrupt نمیشه. حدود 40-50 تا فایل به گالری اضافه میشه که نمیشه هیچ رقمه پاکآیا این مشکلات (نظیر corrupt شدن فایلها روی مموری) توی نسخه جدید سیستم عامل سیمبین (همون ویرایش پنجم) اونقدر جدی هست که باعث بشه خریدار از خرید این نوع گوشیها -هرچند مثل i8910 خیلی هم مجهز باشن- منصرف بشه؟ چون قبلا هم کسای دیگه ای از اینجور مشکلای ویرایش 5 گله داشتن
یعنی میشه گوشیهای ویندوز موبایل رو بر اینها از این لحاظ برتری داد؟
یا جابجاشون کرد.
این مشکل فقط با آپدیت فرمویر حل میشه. منم این مشکل رو داشتم, بعد از آپدیت حل شده دیگه هیچ وقت پیش نیومد.
یعنی فایل PDF اتون شماره صفحه نداره ؟ خب تو هر صفحه ای که هستین option سپس Go to سپس page number رو بزنین ، شماره ی اون صفحه ای که دارین میخونین رو نشون میده . اون شماره رو یادتون بمونه ، دفعه ی بعد که فایل رو باز کردین به همین مسیر برین و شماره صفحه رو وارد کنین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)