تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 242 از 352 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

البته به نظرم بین نرم افزارهای GPS نقشه های نوکیا Nokia Ovi maps از همه بهتره ، اسم مکان ها رو به زبان فارسی داره ،voice جهت یابیش هم فارسیه

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته به نظرم بین نرم افزارهای GPS نقشه های نوکیا Nokia Ovi maps از همه بهتره ، اسم مکان ها رو به زبان فارسی داره ،voice جهت یابیش هم فارسیه
    که در انحصار نوکیاست و سامسونگ نمی تونه ازش بهره ببره(تا اونجایی که من اطلاع دارم)

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میشه راهنمایی بفرمایید ظاهرا برنامه lbs قانونی تره

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

که در انحصار نوکیاست و سامسونگ نمی تونه ازش بهره ببره(تا اونجایی که من اطلاع دارم)
    نه من الان رو گوشیم نصبه ،مخصوص s60 ـه . کرک شده برنامه اش روی هر s60 ای نصب میشه. توی موبایلستان تاپیک داره.
    میشه راهنمایی بفرمایید ظاهرا برنامه lbs قانونی تره
    lbs که چیز خاصی نیست ، همون چند کیلوبایت رو دانلود میکنه تا GPS سریعتر نصب شه . برای استفاده از GPS همون برنامه هایی که دوستان فرمودن ( گارمین یا اسمارت کام یا نوکیا مپس) رو نصب کنین. دو تای اول رو که تو پست مهدی جان هست ، نوکیا مپس هم نمیدونم تو پی سی ورلد تاپیک داره یا نه ، اگه خواستین آدرسشو تو موبایلستان بدم خدمتتون.

5. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad1948's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به مسئله ای برخورد کردم که می خواستم نظر دوستان رو در این مورد بدونم.
    توی گالری در قسمت عکس و فیلم و همچنین ساند کلیپ تعداد نسبتا زیادی فولدر با نام content list ظاهر شده که باز نمیشه و remove هم نمیشه و وقتی روش کلیک می کنم علامت قفل کوچکی نمایان میشه. نمیدونم ویروسه یا نه. لطفا راهنمایی کنید.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

توی گالری در قسمت عکس و فیلم و همچنین ساند کلیپ تعداد نسبتا زیادی فولدر با نام content list ظاهر شده که باز نمیشه و remove هم نمیشه و وقتی روش کلیک می کنم علامت قفل کوچکی نمایان میشه. نمیدونم ویروسه یا نه. لطفا راهنمایی کنید.
    آها این از اون مشکلایه سه پیچ سیمبیانه!! اینه که وقتی میاین تو فروم پاکت پی سی میگین مگه WINDOWS MOBILE چی داره!!؟؟ اگه الان تو وین موبایل بود به 3 حرکت این مشکل حل میشد..(شوخی یه وقت نریزین سرم) ...دارم تاپیک رو می خونم تا حالا 57 صفحه دعا کنین زود تموم شه
    آقا یه سوال قدرت صدای این گوشی به n95 8gb میرسه؟؟

داره خودمونی میشه ForgetMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Forget It

پيش فرض

آها این از اون مشکلایه سه پیچ سیمبیانه!! اینه که وقتی میاین تو فروم پاکت پی سی میگین مگه WINDOWS MOBILE چی داره!!؟؟ اگه الان تو وین موبایل بود به 3 حرکت این مشکل حل میشد..(شوخی یه وقت نریزین سرم) ...دارم تاپیک رو می خونم تا حالا 57 صفحه دعا کنین زود تموم شه
    آقا یه سوال قدرت صدای این گوشی به n95 8gb میرسه؟؟
    آیا این مشکلات (نظیر corrupt شدن فایلها روی مموری) توی نسخه جدید سیستم عامل سیمبین (همون ویرایش پنجم) اونقدر جدی هست که باعث بشه خریدار از خرید این نوع گوشیها -هرچند مثل i8910 خیلی هم مجهز باشن- منصرف بشه؟ چون قبلا هم کسای دیگه ای از اینجور مشکلای ویرایش 5 گله داشتن
    یعنی میشه گوشیهای ویندوز موبایل رو بر اینها از این لحاظ برتری داد؟
    یه چیز دیگه هم که خیلی گشتم نفهمیدم اینه که i8910 با حافظه داخلی 16 توی همه نمایندگیهای رسمی سامسونگ پیدا میشه یا میشه بدون گارانتیش رو هم پیدا کرد و قیمتش چنده؟ چون تو تایپیک قیمتها فقط مال 8 گیگ رو دیدم نوشته بود.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من با این گوشی زیاد از adobe استفاده میکنم ولی یه مشکل کوچیکی دارمبعضی وقتها یه متن مثلا 100 صفحه ای که میریزم تو گوشیم بخونم مثلا 20 صفحه که میخونم و میزارم تا بعدا ادامشو بخونم کارم مشکل میشه چون دوباره باید بگردم دنبال اون صفحه تا بتونم ادامشو بخونم.راهی داره بشه سیو کرد یا یه نشونی بزاریم که بدونیم تا کجا خوندیم؟ممنون

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آیا این مشکلات (نظیر corrupt شدن فایلها روی مموری) توی نسخه جدید سیستم عامل سیمبین (همون ویرایش پنجم) اونقدر جدی هست که باعث بشه خریدار از خرید این نوع گوشیها -هرچند مثل i8910 خیلی هم مجهز باشن- منصرف بشه؟ چون قبلا هم کسای دیگه ای از اینجور مشکلای ویرایش 5 گله داشتن
    یعنی میشه گوشیهای ویندوز موبایل رو بر اینها از این لحاظ برتری داد؟
    مشکلی که هست اینه که هیچ فایلی corrupt نمیشه. حدود 40-50 تا فایل به گالری اضافه میشه که نمیشه هیچ رقمه پاک
    یا جابجاشون کرد.
    این مشکل فقط با آپدیت فرمویر حل میشه. منم این مشکل رو داشتم, بعد از آپدیت حل شده دیگه هیچ وقت پیش نیومد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من با این گوشی زیاد از adobe استفاده میکنم ولی یه مشکل کوچیکی دارمبعضی وقتها یه متن مثلا 100 صفحه ای که میریزم تو گوشیم بخونم مثلا 20 صفحه که میخونم و میزارم تا بعدا ادامشو بخونم کارم مشکل میشه چون دوباره باید بگردم دنبال اون صفحه تا بتونم ادامشو بخونم.راهی داره بشه سیو کرد یا یه نشونی بزاریم که بدونیم تا کجا خوندیم؟ممنون
    یعنی فایل PDF اتون شماره صفحه نداره ؟ خب تو هر صفحه ای که هستین option سپس Go to سپس page number رو بزنین ، شماره ی اون صفحه ای که دارین میخونین رو نشون میده . اون شماره رو یادتون بمونه ، دفعه ی بعد که فایل رو باز کردین به همین مسیر برین و شماره صفحه رو وارد کنین.

12. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •