تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 334 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت Mr. Tiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نوید جان ممنون بابت عکسا. زحمت کشیدی. الان واقعا دیگه خوب متوجه شدم چجور رنگیه. جهت اطلاعتون فردا دارم میرم سایپا برای ثبت نام فوری تیبا بنفش روشن

راستی بچه ها یکی قیمت لاستیک خوشگل تر از لاستیک خوده تیبا رو بگه ببینم اگه میصرفه برم بخرم :( واقعا حیف نیس این لاستیکا قشنگی ماشینو کم کرده. مخصوصا از بغل که نگا میکنی

البته صحبت های نوید در مورد لاستیک رو خوندم. ظاهرا گفت لاستیک کویر تایر از نظر قشنگی بهتر از بقیه اس.

سوالی که دارم اینه اگر من 5 تا لاستیکای اینو همون اول در بیارم و بفروشم چند میخرن؟ و قیمت 5 تا لاستیک کویر تایر چنده؟

راستی به نظرتون قالپاق خوشگل بندازم روش یا اینکه رینگ بخرم براش؟ والا من زیاد ماشین باز نیستم مثه شما دوستان. یعنی شاید زیاد اصلا باهاش اینور اونور نرم و شاید هم یکی دو سال دیگه بفروشمش. واسه همین یکم زورم میاد خرج اضافی براش بکنم. اما از طرفی هم میگم حیفه این لاستیکا رو ظاهر ماشین تاثیر منفی بزاره

2. این کاربر از Mr. Tiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

باسلام خدمت تمامی دوستان

من با تیبا چیزی حدود 5200 کیلومتر رفتم . سرویس اولیه هم شده ولی جدیدا هنگام کولر زدن آمپر میگیره . کسی دلیلش رو میدونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان قیمت روکش صندلی که به تیبا بخوره و دزدگبر رو دارید؟

علی جان روکش مثل هر ماشینی متفاوته
    کیفیت و جنسش مهمه
    روکش بود ژاپنی و مخملی که ژاپنیا ساده بودن همشون... حدود 120
    چرمی و اینا هم که قشنگن ولی خوب آدم میپزه روشون منم قیمت نکردم.
    من یه مدل مخمل چرمی گرفتم 85 بود گمونم.با توجه به رنگ ماشین بیشتر بهش میومد
    کلا خیلی روکشا رو گذاشتم رو صندلی و یکی که بیشتر با رنگ ماشین ست بودو برداشتم
    با نمکه تقریبا اینی که گذاشتم.
    دزدگیر که هنوز جدی وقت نکردم بپرسم
    فقط یه دوست که برا تیباش گذاشته بود بهم گفت فقط یه نکته داره که چون تیبا فلشر داره موقع باز کردن در فلش خود تیبا و فلش دزدگیر تایم هاشون متفاوت میشه و چراغ ها ثابت روشن میشن
    وگرنه دزدگیرا قیمتاشون از 40 50 شروع میشه و میره تا 300 400
    به نظرم پول زیاد نباید صرف دزدگیر کرد
    فقط جنس خوبی داشته باشه و ریموت شیکم داشته باشه
    و بتونی صندوق پرانم بذاری که نور علی نوره
    اگرم بشه این نقص هم زمانی فلش ها رو یه جوری رفع کرد که من خودم بعد بررسیش میکنم عالیه
    در کل با خرج زیاد از حد برای دزدگیر موافق نیستم.
    عوضش بهتره ادم بره باتری مناسب بذاره حداقل که این باتری گمون نکنم بتونه کولر به این قدرت رو زیاد جواب بده.
    سیستم های برقی تیبا از لامپ تا کولر و ... زیاد کم نیستن .فلشرم روش گذاشتن.دیگه باتری 50 آمپر به نظرم بی انصافی بوده تازه اونم اسیدی که هر ان ممکنه گند بزنه به داخل موتور با اون بخاراش
    من 55 آمپر اصل کره گذاشتم
    البته تا 62 امپر میشد بذاری.
    از نظر فاصله عرض و طول تا 62 کاملا اندازه همین باتری تیبا هستن.
    اما 60 و 62 کمی فقط ارتفاعشون بالاتره.
    از جایی که میخواستم همه چیز استاندارد باشه باتری که گذاشتم 55 گذاشتم
    هم باتریش اتمیه و خیلی با کیفیت تره ازین باتریای اسیدی
    هم همون 5 امپر که قوی تره خیلی بهتره.
    نه خیلی زیاد امپرش بالا رفته که دینامو زیاد به کار بگیره
    نه هم مثل باتری خودش خیلی کمه.
    از طرفی ابعادشم دقیق دقیق طول عرض ارتفاعش دقیق یکیه.
    کاملا استاندارد و کلی با کلاسه به نسبت به باتری قبلش و البته پرقدرت تر.
    یه چیزی که برام جالب بود اون باتری همون 4 5 روز که رو ماشین بود یه ذره روی فیش ها به نظرم اثر سولفاته شدن بود.
    خیلی خیلی کم.اما به نظرم پتانسیلشو داشته که خراب کاری کنه.
    الان اینو که گذاشتم اصلا انگار نه انگار.
    نه اسید داره.
    نه آب داره.
    نه نشت داره
    نه هیچی.

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

نوید جان ممنون بابت عکسا. زحمت کشیدی. الان واقعا دیگه خوب متوجه شدم چجور رنگیه. جهت اطلاعتون فردا دارم میرم سایپا برای ثبت نام فوری تیبا بنفش روشن

راستی بچه ها یکی قیمت لاستیک خوشگل تر از لاستیک خوده تیبا رو بگه ببینم اگه میصرفه برم بخرم :( واقعا حیف نیس این لاستیکا قشنگی ماشینو کم کرده. مخصوصا از بغل که نگا میکنی

البته صحبت های نوید در مورد لاستیک رو خوندم. ظاهرا گفت لاستیک کویر تایر از نظر قشنگی بهتر از بقیه اس.

سوالی که دارم اینه اگر من 5 تا لاستیکای اینو همون اول در بیارم و بفروشم چند میخرن؟ و قیمت 5 تا لاستیک کویر تایر چنده؟

راستی به نظرتون قالپاق خوشگل بندازم روش یا اینکه رینگ بخرم براش؟ والا من زیاد ماشین باز نیستم مثه شما دوستان. یعنی شاید زیاد اصلا باهاش اینور اونور نرم و شاید هم یکی دو سال دیگه بفروشمش. واسه همین یکم زورم میاد خرج اضافی براش بکنم. اما از طرفی هم میگم حیفه این لاستیکا رو ظاهر ماشین تاثیر منفی بزاره

وای دوستان شما رو به خدا صحبتا رو دقیق بخونین
    منکی گفتم کویر تایر بهتر از بقیس !!!!
    منگفتم ایرانیا همشون یه چیزن در کل.اما در نهایت میشه بگی ای بگی نگی یزد تایر از بقیه کمی میشه گفت بهتره.اما بازم همون یزد تایر کجا و برندای خارجی کجا.اما در کل به یزد تایر نمره ی بالاتری میدم از بقیه.بقیه که همشون رفوضه هستن به معنی واقع کلمه !!!!
    کویر و بارز اشغال ترین ها هستن.
    در مورد لاستیکم تاپیک لاستیکا یه نگاه بکنین.
    مشکلتون حل میشه.
    راستی به شما که میگین احتمالا قصد فروش رو دارین در آینده توصیه میکنم کمی بیشتر در مورد رنگ فکر کنین...
    حاضرم شرط ببندم که این رنگ تو دید عموم خیلی خیلی با اقبال کم روبرو میشه و خوب میزنن تو سرش.
    رنگش بگی نگی بد نیست.اما همون جور که گفتن تیبا رنگایی داره که خیلی بهتر بهش میان و مردمم در انتخاباشون تا الان نشون دادن که بیشتر خواهان چه رنگایی هستن.
    باز برا خودتون میخواستین مهم نبود.
    اما یه درصد بخواین بفروشینش به نظرم خیلی حرص میخورین وقتی میبینین چند بار تا پای معامله ممکنه برین و سر رنگ طرف منصرف بشه.
    تو شهر مثلا بین این همه تیبا من جز این یه بشر این رنگو ندیدم.
    خیلی اقبال عمومی باهاش کمه.
    حالا اینو پیشنهادی گفتم.
    موفق باشین

راستی اینو بگم که قیمت لاستیکای ایرانیش بدین شرح هست. نو بارز حدود 115 تا 120. یزد تایر حدود 110 تا 115 .کویرو دقیق نمیدونم ولی از هر 2 کمتره.

بارز میبینین از بقیه گرون تره اما هم خیلی بی ریخت تره برا ماشین هم خیلی بد کیفیت تره.فقط از کویر ظاهرا بهتره اینجور که میگن.
    یزد عرضش بزرگ تره از استاندارده 175.
    ولی خوب بخواین نو بفروشین بسته به انصاف اون مغازه دار ممکنه 10 15 تومن تو هر جفت کمکنن در بهترین حالت.
    ممکنه هم حدود جفتی 80 بردارن در بدترین حالت.
    لاستیک خارجی درجه 1 هم توضیحات مفصل و سایزهای بهتر و با کیفیت ترو تو تاپیک مخصوص لاستیک معرفی کردم.
    خود من که تعویض انجام دادم هر 5 حلقه.
    خیلی هم راضیم.
    اینم ادرس تایک لاستیک کهخیلی مفصل اونجا صحبت کردم.خیلی تصاویری که گذاشتم میتونه کمک کننده باشه.
    البته گمونم دیگه رسما نسل اون تایری که پیشنهاد اول من بود برای تیبا که تو ایران منقرض شد با توجه به عدم وارداتش در مقطع کنونی.
    اما بازم تاپیکو ببینین.انواع اقسام صحبت انجام شده.انواع نمونه هممیتونین ببینین.حتی رینگ اسپورت.حتی لاستیکای خیلی عریض.
    حتی اونایی که اصلا به صلاح نمیدونم هم گذاشتم برای دوستان تا بازم ببینین و خودشون ببینن.دلیل هم برای رد و یا تایید تک تکشونم گفتم.
    آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

باسلام خدمت تمامی دوستان

من با تیبا چیزی حدود 5200 کیلومتر رفتم . سرویس اولیه هم شده ولی جدیدا هنگام کولر زدن آمپر میگیره . کسی دلیلش رو میدونه ؟

میتونم دلیلشو حدس بزنم.
    دلیلش احتمالا باتری فوق العاده با کیفیت تیباست احتمالا.
    محض اطمینان باتریتونو ببرین یه باتری ساز با دستگاه چک کنه
    بهتون میگه چه اوضاع چه جوریه.
    من همون اول که باتریو دیدم و تحقیق کردم بهم گفتن این صبا باتری که گذاشتن روشآشغال ترین باتری ایرانه
    میگفتن اگه مثلا سپاهان یا ... میذاشتن خیلی بهتر بود ازین
    من که به اون مشکوکم
    احتمالا غزل خداحافظی رو داره میخونه کم کم
    باتری کمکم افت کرده و نمیتونه جریان خروجی لازمو تامین کنه.برا همون افت پیدا میکنه.البته حدس من ندید اینه.با یه بررسی ساده و دستگاه گذاشتن روی باتری و دینام میشه این حرف رو تایید را رد کرد
    2 دقیقه هم کار نداره
    Last edited by TIBA-NAVID; 13-08-2011 at 21:51.

5. 3 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان.اره درسته راننده ریو واقعا میترسید اما من نه.امشب راننده ریو را عوض کردیم به یه دوستم دادم که خیلی...اون رانندگی کرد البته تو یه جاده خلوت من تنها بودم نتونستم فیلم بگیرم.در این مسابقه بازم ریو جاموند.البته با فاصله خیلی کم.راننده اول ریو خیلی ترسو بود بنده خدا...راننده ریو ازم خواهش میکرد فیلمو حذف کنم.در جواب دوستون بگم که گفته با پراید تیبا رو هیچ میکنه.بگم 405 16سپاپ و سمند EF7 نتونست تیبا رو هیچ کنه شما با اسباب بازی میخوای این کارو بکنی
    اینم از لینک مسابقه با EF7
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا من که باورم نمیشه ریو و سمند و پارس رو تو شتاب رد کردی...
    داریم تو انجمن مقایسه بین ماشین ها انجام می دیم .یه زحمت بکش بیا دوستانه یه مقایسه باهم بکنیم ببینیم این تازه وارد سایپا چند مرده حریفه ...
    اگه ریو رو تست پشت سر بذاره فرداش می رم تیبا می خرم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام من سال 89 تیبا مو تحویل گرفتم ابتدا باهاش مدارا کردم وتهمتهاوناپسند گویهای
    اطرافیانو نادیده گرفتم اما حالا تونستم با این اردک زشت پراید خوشکل و206 خوش تیپ و سرجاشون بنشونم و405 ،سمند،پرشیای زمان قاجارو ماست مالی کنم ریو وال 90 هم طی یکسری عملیاتهای غافلگیرانه ازادامه فعالیت انصراف دادند مگر افرادی که واقعاً سمج بودن که آنها نیز پی به توانایی مخفی این جوجه اردک زشت بردند لذا درادامه اگر دوست داشتید می توتنم بگویم که چطور می شود چنین کاری را انجام داد!!!!!!! زنده بادخودروی ملی تیبا

8. 4 کاربر از مایکل 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نويد جان من فقط 4 تا لاستيك رو عوض كردم ، مگه زاپاسم بايد عوض ميكردم ؟ آخه فروشنده گفت كسي زاپاس و عوض نميكنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نويد جان من فقط 4 تا لاستيك رو عوض كردم ، مگه زاپاسم بايد عوض ميكردم ؟ آخه فروشنده گفت كسي زاپاس و عوض نميكنه ؟

زاپاس اختیاریه .نوید مایه داری طی کرده اونم عوض کرده

در آغاز فعالیت amitabbachen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام من سال 89 تیبا مو تحویل گرفتم ابتدا باهاش مدارا کردم وتهمتهاوناپسند گویهای
    اطرافیانو نادیده گرفتم اما حالا تونستم با این اردک زشت پراید خوشکل و206 خوش تیپ و سرجاشون بنشونم و405 ،سمند،پرشیای زمان قاجارو ماست مالی کنم ریو وال 90 هم طی یکسری عملیاتهای غافلگیرانه ازادامه فعالیت انصراف دادند مگر افرادی که واقعاً سمج بودن که آنها نیز پی به توانایی مخفی این جوجه اردک زشت بردند لذا درادامه اگر دوست داشتید می توتنم بگویم که چطور می شود چنین کاری را انجام داد!!!!!!! زنده بادخودروی ملی تیبا

باتشکرازمایکل منیز صحبت شمارا100درصد باتجربه خودم تایید میکنم وبه اونایی که نگرانندpmمیدم نسبت به قیمتش میارزه .

12. 2 کاربر از amitabbachen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام خدمت تمامی دوستان

سلام، میشه توضیح بدی منظورت چیه از "آمپر میگیره
    آخه توی تیبا آمپر باتری نداریم، شاید منظورت دور موتوره،که افزایشش طبیعیه ولی ممکنه نسبت به گذشته بیشتر شده باشه که این غیرطبیعیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام، میشه توضیح بدی منظورت چیه از "آمپر میگیره
    آخه توی تیبا آمپر باتری نداریم، شاید منظورت دور موتوره،که افزایشش طبیعیه ولی ممکنه نسبت به گذشته بیشتر شده باشه که این غیرطبیعیه

نه فکر کنم منظور اینه امپر اب رادیات میره بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •