دمت گرم برادر
5 ساله رو چه قد میدی؟
من فقط میخوام نمایندگی مالی باشه ها از تو نیک ثبت میکنم خودم
مشکلی نداره که؟ فقط به قولی pay کنی برام
تکذیبه شما به درده شرکا هم نمیخوره چه برسه به من
باید موتول سوار بشی زورکی
دمت گرم برادر
5 ساله رو چه قد میدی؟
من فقط میخوام نمایندگی مالی باشه ها از تو نیک ثبت میکنم خودم
مشکلی نداره که؟ فقط به قولی pay کنی برام
تکذیبه شما به درده شرکا هم نمیخوره چه برسه به من
باید موتول سوار بشی زورکی
یادش به خیر یه روزی اینجا رو میبستیم واقعا بسته میشد الان حساب کردم فقط همین داریوش نمیتونه پست بده بعد بسته شدنش![]()
بله روزگارانی بود
خودت چطوری سیبیل ؟![]()
نه نیما نگران نباش.......
با وجود این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی پیش نمیاد
اون زمان یه آدم سیاه بودی که گفتی الان که دیگه سبز چاق شدی دیگه لخت شدی![]()
بله بله
مشکل این است که اکثره این مخدششان و مغتششان را نیز مدادرنگی ها تشکیل میدهند! نقطه با یه ویرگول بالاش
مغتشش اویلبل متال دوست نامبر وان
مغتشش اینویزیبل نامبر 2
میگم یاسر مسنکه سفارش داد خرید هدست رو الان فقط داره تو هدسته متال گوش میکنه بعد اینجا میاد تکذیب میکنه
منم که مثلا اسمم فقط ادمین هست!×! هاستم رام نمیده به پنل مدیریتچند تا کاربرا ایمیل زدن میخوان پسورد هاشون رو چنج کنم روم نمیشه بگم فعلا در حده سرایدار هم نیستم نمیشه
![]()
بچه ها این سایت nic.ir هم آبروی هرچی سایت ملی هست برده ها
از اینور که فونت گزاشته!×! فکر کرده الان سایتش خیلی چیزه به درد بخوریه که بخوایم براش زحمت دانلود و نصب فونت رو بدیم
از اونور هم که معلوم نیست چند روز طول میکشه فقط وریفای کنن
الکی الاف میکنن ملت رو از اونورم میگن پول رو برمیگردونن اگه وریفای نشه میخورن
دات کام و ... اش که جهانین این همه معروفن آنی رجیستر میشه! اینا معلوم نیست خودشون رو مسخره کردن یا ما رو
این یکی رو نگاه!×! همه چیمون برعکسه!×! معمولا سایت های اصلی سورس ارزون تر میدن دلال ها گرونتر! اینا خودشون 86 تومن میدن در حالی که بخوام از هر سایت واسطه دیگه ای بگیرم نهایت 30 میشه!×!نوع ارز: ریال
تعداد واحد حساب کاربری شما:
جمع واحد سبد خرید شما: 12
معادل با: 864000 ریال
ما که سر در نیاوردیم از کارشون![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 16-03-2011 at 21:08.
حرص نخور داریوش جون ما هم از کار اینا سر در نیاوردیم! فکر کنم میخوان جیب دلالهای اینترنتی رو پر کنن یه جورایی نون رسونی میکنن به جماعت دلال
عمراً!!!!میگم یاسر مسنکه سفارش داد خرید هدست رو الان فقط داره تو هدسته متال گوش میکنه بعد اینجا میاد تکذیب میکنه
من هدستی رو که قرار باشه باهاش متال گوش داده بشه باز میکنم و سیماشو ضربدری به هم جوش میدم بعدم براش دوشاخه میزارم و وصلش میکنم به برق تا حسابی با الکتریک حال کنه که متال از سرش بپره
بابا سفارش هدست دادم فروشگاهه زنگ زد گفت بعد از تعطیلات عید میرسه! منم گفتم نمیخوام، اگر تا اون موقع پیدا نکردم دوباره سفارش میدم
سوم چهارم عید یه سفر چند روزه اجباری داریم به اصفهان. اصفهان کجا میتونم از این خرت و پرتای کامپیوتر بخرم؟
Last edited by neopersia; 17-03-2011 at 14:45. دليل: ؟
ای بابا
من تو فکره از تهران رفتن بودم ولی این مشکلاتش رو مخه ها
اصفهون نقش جهوون رو والا من که نمیدونم باید یه اصفهانی بیابیمبودن که باید باشه بعد از تهران اون بزرگترین شهره ولی باز بودنشون رو نمیدونم اونم اونموقع
میگم این همراه اول هم خوب داره شماره هامون رو به این اس ام اس فرستنده ها میفروشه ها
همراه اولم رو گزاشتم کنار فقط به خاطره اس ام اس هاش! روزی حداقل 4-5 تا اس ام اس تبلیغاتی میاد×! از اپیلاسیون و هایت لایت گرفته تا کشت دندون و ناخن و حراج 50 درصدی کانورس![]()
هدست را می گفتی همین شیراز برات می خریدیم و پست می کردیم
فروشگاه نمی خواست اوس یاسر
اوهوم اوهوم
ما هم بعد مدتی مدید کام بک شدیم
چه مصائبی داره این داریوش بیچارهیه تراژدی بزرگه کارای اینترنتیش
یاسر هدست میخوای بگو من شنبه میخوام برم بازار رضا چند تا خرت و پرت کامپیوتری بگیرم
میگیرم واست پست میکنم
مشخصات چیزی که میخوای رو بگو واست بگیرم
محسن هم که اعلام کرد میتونه بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)