تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 288 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه ptb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تاثیره رنگ کم نیست .روانشناسیه سبزو بخونید.ماشین قویتر میشه. مصرفشم کم میشه. میشه خودرویه سبز.
    حالا جدا از شوخی تا جایی که بنده اطلاع دارم تفاوت این خودروها در ecuشون هست که موجب افزایشه چند اسبی (به ادعایه خوده سایپا.اونایی که دارن میگن فوقش 2تا الاق اضافه شده باشه وگرنه.....) و بهبوده کارایی موتوره شده. البطه اونایی که داشتن میگن مصرفه سوختشم وحشت ناک شده. (اما من خودم نداشتم).

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان، بنده میخوام پرایدمو بفروشم، کجا باید برای اینکه در مورد قیمتش راهنمایی بگیرم پست بذارم؟
    ممنون

4. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال فوری.من ماشینم رو حدود 23 تیر 89 تحویل گرفتم و اگه گارانتیش 18 ماه باشه پس یه 22 روزی مونده تا گارانتیش تموم شه.. اینو امروز حساب کردم فهمیدم!!
    دیروز برای اولین بار دیدم زیر ماشین یذره خیسه نگاه کردم دیدم اندازه ی هفت هشت قطره روغنه.بردم تعویض روغنی که یه ماه قبل روغن عوض کرده تا ببینه پیچ کارتل شله یا نه گفت ازون نیست ولی زیر جعبه دنده خیسه و باید جعبه دنده حتماً بازدید شه وگرنه ممکنه بسوزه و...
    پراید قبلیم 5 سال کار کرد این بازیا نداشت این چرا اینجوریه؟
    میگین چکار کنم چون فکر میکنم باز کردن گیربکس ممکنه بدترش کنه بهترش نکنه!
    ماشین زیر 8000 تا کار کرده و معنی نداره به این زودی گیربکسش عیب کنه اونم من که هیچوقت حتی دور موتور رو نذاشتم هیچوقت حتی به 5000 تا نزدیک شه و معمولاً زیر 3000 دورشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

شاید با یه آچار کشی درست بشه! ببر حتما نشون بده....

7. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شاید با یه آچار کشی درست بشه! ببر حتما نشون بده....
    جعبه دنده نشنیده بودم آچارکشی شه ولی تا گارانتیش تموم نشده حتماً میبرم هر چه بادا باد.یا بدتر میشه یا بهتر.
    فقط تنها مسآله ایکه یادم میاد اینه در طول این یکسال و نیم حدود 5 الی 7 بار! موقع دنده عوض کرد بدجور صدای دنده ها دراومد که نمیدونم ایراد از کلاچ گرفتن من بود یا گیربکس وقتی اینجا مطرح کردم برو بچ گفتن چون نو هست اینجوریه و بعد یه مدت درست میشه که فقط یذره بهتر شد.ولی ماشین قبلیم اینجور نبود و بندرت پیش میومد.ضمناً دنده عقبش هم از همون اول بیشتر وقتا با یکبار جا زدن درست جا نمیخوره.ولی از اینا گذشته در این یکماهه مشکلی چه از نوع قیژ و ویژ یا بد دنده جا خوردن هم براش پیش نیومده که بخواد توی این هفته روغن ازش بچکه!
    Last edited by Imantec; 23-12-2011 at 00:10.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

تا جایی که من دیدم ... یه واشر دور گیربکس هست .... اون که خراب میشه روغن میده

مکل دنده عقب پراید هم خیــــلی زیاده! درست کردنش هم کار نمایندگی نیــست! یه قطعه داره که باید یه تعمیرکار حرفه ای گیربکس درستش کنه.

شما بزن دنده 2 بعد بزن دنده عقب ببین مشکل حل میشه یا نه.

+

دنده 5 مشکلی نداری؟

10. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تا جایی که من دیدم ... یه واشر دور گیربکس هست .... اون که خراب میشه روغن میده

مکل دنده عقب پراید هم خیــــلی زیاده! درست کردنش هم کار نمایندگی نیــست! یه قطعه داره که باید یه تعمیرکار حرفه ای گیربکس درستش کنه.

شما بزن دنده 2 بعد بزن دنده عقب ببین مشکل حل میشه یا نه.

+

دنده 5 مشکلی نداری؟

تا جایی که شما دیدی اصلآ مهم نیست ... چون گیر بکس واشر نداره!!!!!!!!! کاسه نمد داره که وقتی خراب بشه روغن میده

12. این کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

دوستان یه سوال فوری.من ماشینم رو حدود 23 تیر 89 تحویل گرفتم و اگه گارانتیش 18 ماه باشه پس یه 22 روزی مونده تا گارانتیش تموم شه.. اینو امروز حساب کردم فهمیدم!!
    دیروز برای اولین بار دیدم زیر ماشین یذره خیسه نگاه کردم دیدم اندازه ی هفت هشت قطره روغنه.بردم تعویض روغنی که یه ماه قبل روغن عوض کرده تا ببینه پیچ کارتل شله یا نه گفت ازون نیست ولی زیر جعبه دنده خیسه و باید جعبه دنده حتماً بازدید شه وگرنه ممکنه بسوزه و...
    ماشین زیر 8000 تا کار کرده و معنی نداره به این زودی گیربکسش عیب کنه اونم من که هیچوقت حتی دور موتور رو نذاشتم هیچوقت حتی به 5000 تا نزدیک شه و معمولاً زیر 3000 دورشه.
    دوست من اول پیچ تخلیه گیربکس رو چک کن ببین هرز نشده چون من هم این مشکل برام پیش آمد پراید صفر داشتم که بیخودی پیچش هرز شد و به روغن ریزی افتاد مجبور شدم ببرم تراشکاری پیچ جدید واسم درست کرد دلیلش رو هم که سوال کردم یه مکانیک وارد بهم گفت بدلیل گرم و سرد شدن سریع گیربکس بعضی وقتها پیچش بیخودی هرز میشه اگر از این نبود از کاسه نمدشه که باید عوض بشه

14. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب در مرحله اول ايراد نبايد زياد حاد باشه و احتمالا از كاسه نمدهاي پلوسه كه بدون باز كردن گيربكس قابل تعويضن اما به دو دليل امكان يه ايراد اساسي هست:
    1. كاسه نمدها معمولا به علت كاركرد زياد مستهلك ميشن و اگه اين در كاركردهاي پايين اتفاق بيفته به معني هرز بودن بربرينگ ديفرانسيله.
    2. مدلهاي 89 اكثرا دچار مشكل لق زدن بربرينگ ديفرانسيل هستند.
    پس اين احتمال كه بربرينگ ديف ماشينت خراب باشه بالاست. سريع ببر نمايندگي و اصرار كن كه اونو چك كنن چون گيربكس كاملا لخت ميشه و بعد در انتهاش بربرينگها قرار دارند. خرجش بالا ميره.

16. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •