شاید باورت نشه،اما از قسمت کمک های اولیه هم اومد برام !
از قسمت فنی هم اومد ! البته فنی ساده بود ! گفته بود روغن ترمز چه مدت یکبار چک میشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر روز![]()
شاید باورت نشه،اما از قسمت کمک های اولیه هم اومد برام !
از قسمت فنی هم اومد ! البته فنی ساده بود ! گفته بود روغن ترمز چه مدت یکبار چک میشه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر روز![]()
داداش اون رهگیری ناجا الکی هست برای من بعد اومدن گواهینامه زد که رسیدهشما هم اگر با اون برگه بشینی اعتباری نداره وقتی بزنی به یکی ولی اگه پلیس بگیرت :
1.اگه گیر باشه ماشینت چند روز میره پارکینگ + جریمه
2.ممکنه گیر نباشه یا با یه پولی قبول کنه چون برگه داری و نشون میده قبول شدی
تصمیم با شماست دیگه من که نشستم ولی اینقدر ترس داشتم پلیس میدیدمشما هم وقتی میشینی حواست باشه کمربندت بسته باشه با گوشی صحبت نکنی چراغا و پلاک ماشینت اوکی باشه کسی بهت کار نداره پلیسم دیدی اصلا نگاش نکن بهت کاری ندارن باور کن بیکار نیستن هر ماشینی رو نگه دارن فوقش هم در بدترین حالت ممکن ماشینت چند روز میره پارکینگ و حریمه میدی میاری بیرون تموم شد رفت!
والا قبلا یک شماره ای بود زنگ می زدی کد ملیت رو می گفتی بهت می گفتن وضعیت گواهینامت در چه وضع هست شما سرچ کن فکر کنم پیدا کنی من خودم ندارم شماره رو.
درسته من هم همینو گفتم شما روزی که بشه 18 سالت می تونی بری برای ثبت نام. یعنی شما 17 سال 364 روزت هم که باشه ثبت نامت نمی کنند شما هم 74 هستی یعنی مهر سال گذشته 18 سالت شده.
موفق باشی
Sent from my Phone
سلام برای تعویض گواهینمامه ۵ ساله اول ایا نیاز به کارت پایان خدمت هست یا خیر؟؟؟
درود
دوستان اینجانب دارای معافیت اعصاب و روان(مخلصم مخلصم) میباشم
سئوالم این است ک آیا کولن ب این نوع معافی ها گواهی نامه نمیدن ؟ یعنی همه ی بنداش شامل گواهی نامه ندادن میشه!!!!!!!!!؟
امروز برای اولین بار آزمون شهر دادم قبول شدم.تو گروه 4 نفره ما فقط خودم قبول شدم![]()
دوستان من شناسنامه خودم رو دادم برای تعویض
حالا میخوام آموزشگاه ثبت نام کنم بدون شناسنامه نمیشه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اصلا کارت پایان خدمت برای تعویض نیازی نیست
سلام دوستان
بنده امروز بر سر مسئله ای با کل کارکنان اموزشگاه دعوام شد و افسری که امتحان ایین نامه میگرفت هم هر چی فش بود نثارش کردم و کم مونده بود کتکش بزنم ولی کمی خودمو کنترل کردم.. و این رئیس اموزشگاه گفت 6 ماه محروم میکنم از ثبت نام در جاهای دیگه .
میخاستم بدونم این محرومیت 6 ماهه الکی گفته و یا واقعا هست ؟ میشه استعلام گرفت از پلیس +10 ؟
البته امروز بسیار عصبی بودم ولی به نظرم غرور کاذب نظامی اون افسر کمی کاسته شده باشه . چون یه حالت شرم و ترس تو چشاش معلوم بود.
سلام:
من رفتم برای معاینه چشم دکتره 10-15 تا سوال کرد ازمبعدش معاینه چشم گرفت گفتش که عینک می خوای منم گفتم بابا 2 ماه پیش چک شدم و هیچ مشکلی ندارم چشام سالمه سالم هستش قبول نکرد گفت عینک باید بیاری.
منم رفتم پیش متخصص چشم و اپتومتر و جفتشون گفتن چشات 10/10 کاملا سالمه.......حالا می خواستم ببینم قبول می کنه یا بازم می تونه اذیت کنه؟؟؟نامه هم با مهر جفتشون دارم.
برگم و بگیرم برم پیش یه دکتر دیگه و دعوای مشتیهم با هاش بکنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟روی برگم مهر رانندگی با عینک طبی هم خورده......می تونن تغییرش بدن؟؟؟
فقط نشستن اونجا برای اذیت کردن مردم.......![]()
Last edited by E.G_band; 20-08-2014 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)