اگه از سرویس 128 نامحدود استفاده میکنید، سرعت 13 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود استاندارد و مناسب هست.
ولی در سرویسهای محدود، 16 مناسب هست.
موفق باشید![]()
اگه از سرویس 128 نامحدود استفاده میکنید، سرعت 13 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود استاندارد و مناسب هست.
ولی در سرویسهای محدود، 16 مناسب هست.
موفق باشید![]()
هم صبانت و هم آسیاتک شرکتای معروف و خوبی هستن.شما میتونی از هر کدوم از این شرکتا یه اینترنت محدود با 5 یا 6 گیگ حجم بگیری که به نظرم برات کافیه.هزینش حدود 16 تومن میشه ماهی.
بسته به مصرفت میتونی بازم حجم بخری که معمولا هر 1 گیگ حجم رو میدن سه هزار تومن.
من خودم آسیاتک دارم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.ولی شما بهتره زنگ بزنی شرکتاشون و بپرسی کدومشون پورت خالی دارن و زودتر نصب میشه.مثل شاتل که واستون نداشته نشه.
عملا همه شرکتا مثل هم هستن. زیاد رو این موضوع وسواس نداشته باش.
من چون تا حالا اسم کیمیا نت رو نشنیدم نمیتونم نظری بدم. ولی پیشنهاد میکنم از شرکتای معروفتر بگیری.
صبانت و آسیاتک قیمتاشون تقریبا مثل همه.زیاد هم گرون نیست که! چرا میگی گرونن ؟!
به هر حال اگه سوالی بود من و دوستان در خدمتیم![]()
با سلام ,میشه یه نفر در مورد پینگ یه توضیحی بده؟ممنون
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" yahoo) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.
که پینگ داتک از همه جا کمتره !
واقعا پایین ترین پینگ ماله داتکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی با یاهو تست می کنی معمولا رو چنده؟
ببینید من منظورم از کلک رشتی دقیقا یه جور شامورتی بازیه که از این دردسرها که شما گفتید نداشته باشه . چون گمون نمی کنم این راهی که شما گفتید به این راحتیا جواب بده.
سلام , الان 2 روزه که سرعت اینترنتم رسیده به 3 قبلا اینجوری نبود یعنی نرمال بود بین 12 تا 15 بود الان دانلودم شده 3 با speedtest هم تست کردم چند بار یا 2 بوده یا 3 , اینترنتم مال شرکت شهراده به پشتیبانی زنگ زدم جواب درستی نمیدن , میشه کمک کنین ؟ برای شما تا حالا اینجوری شده ؟ ساعت خاصی اینجوری نمیشه , 24 ساعته اینجوریه ! اگه میتونین کمک کنین ! بای
@ sahar_khanoom : من نمی دونم این شرکتی که شما می گی نماینده ی کدوم شرکت است .
اما اگه هنوز هم همون مشکل سرعت رو دارید و هیچ تغییر نرم افزاری و سخت افزاری در سیستم تون نداشتید ( همچنی خط تلفن )
بهتره بازم با پشتیبانی تماس بگیرید و بپرسید چه مشکلی در شبکشون دارند . اگه پشتیبانی هم زیر بار نرفت .
بازم بیایید اینجا تا با دوستان ببینیم مشکل از کجاست .
سلام می خوام بدونم چه مودمی را پیشنهاد میکنید که قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشه و با اکثر شرکتها از جمله ندا و شاتل هماهنگ باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)