تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 242 از 1759 اولاول ... 1421922322382392402412422432442452462522923427421242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا حالا من اگه بخوام برای مودم 45 تومن بذارم کنار
    بین asus 602 و u.s.robotics کدوم بهتره و برای خرکی کار کردن (24 ساعت 7 روز هفته کار کنه) مناسبتره

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایا اصلا usrobotics مودم زیر 50 تومن داره

داره خودمونی میشه shiningphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من وقتی که اشتراک adsl گرفتم شرکت به من گفت که باید مودمت رو بیاری برات تنظیم کنیم من مودم رو بردم تنظیمات روش انجام شد بعد یه نفر رو فرستادن adsl رو تو خونه برای من راه اندازی کرد ولی با تنظیماتی که اونها انجام دادن هیچ کدوم از برنامه های کنترل کننده مودم من مودم رو نمیشناخت بنابراین مجبور شدم مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردونم و خودم vpi , vci شرکت رو بهش دادم ولی الان سرعت adsl من از dial-up هم کمتره .میخواستم بپرسم که isp ها تنظیمات خاصی رو انجام میدن که تو خونه نمیشه اونها رو انجام داد.(linksys wag 54G2(

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

14

سلام دوستان.
    من سرچ كردم و تاپيك هاي مختلفي رو پيدا كردم، ولي متاسفانه هيچ كدوم جواب سوال نسبتاً ساده من نبود.
    عرض شود كه من يه اكانت DSL از شاتل دارم كه روي كامپيوترم نصب شده و دارم ازش استفاده ميكنم. حالا يك لپ تاپ خريدم، كه ميخوام از طريق Wireless از اينترت با لپ تاپ استفاده كنم. فاصله‌ چنداني هم بين كامپيوتر اصلي و لپ تاپ نيست.
    مدل مودمم هم Linksys هست و ويندوزم هم XP.
    ميشه راهنمايي كنيد كه چطور كانكشن Wireless بسازم تو لپ تاپم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مودم دلینک 2640t هست....
    نحوه ی تنظیمات وایرلسش چجوریه؟؟؟
    من مدلی با t2640 پیدا نمی کنم ( فقط یک 2640 b داره )....بیشتر مدل های دی لینک یک سه حرف قبل از این اعدادشون دارن...میشه ان حروفش رو هم بگی....

داره خودمونی میشه omid4mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان به نظر شما قطع شدن adsl میتونه به سخت افزار کامپیوتر ربط داشته باشه ؟ (که البته مودمم رو با lan وصل کردم)

چون با وجود فرمت هارد و نصب ویندوز جدید باز هم مشکل قطع شدن رو دارم !

که در فکر عوض کردن ISP هستم چون هیچ جوابی برای مشکل من نداره !

حالا مشکل میتونه از سخت افزار باشه یا نه ؟

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان من یه مشکل دارم . من داشتم با اینترنت کار میکردم که یه دفعه ارتباطم قطع شد و وقتی سایتی رو وارد میکردم ازم یه یوزر و پسورد برای ارتباط دوباره میخواست بعد از وارد کردن میگفت که ارتباط با isp برقرار نمیشه این مشکل برای من دوبار پیش اومده بود که دفعه اول طبق همون پستی که قبلا زده بودم مودمم خراب بود و وارد تنظیمات مودم نمیشد و این دفعه . کمی که فکر کردم دیدم این مشکلات همه بعد از نصب نود32 پیش میاد وقتی که بسته امنیتی نود 32 رو بطور کامل فعال کردم دوباره به راحتی کانکت شدم و به اینترنت وصل شدم. می خوام بدونم آیا نود 32 محدویتی داره واسه استفاده از اینترنت . در کل این مشکل واسه کسی پیش اومده؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان ..

من یک مشگلی دارم .. مشکلمم اینه که من زیاد دانلود نمیکنم و بارها امتحان کردم و وقتی تو نت بودم دانلودی نداشتم اما وقتی dc میکنم و باز کانکت میشم و میرم تو حساب ای دی اس الم میبینم که عدد مجموع کل دریافت که بوده 1.200 ( یک گیگ و 200 مگابایت ) حالا شده 1.350 (یک گیگ و سیصد و پنجاه مگابایت) و این تو سند هامم هست منتها خیلی کمتر .

این درحالیه که من به هیچ عنوان فایلی از نت نگرفتم و اگرم بگیم چون وب گردی کردم این مقدار دریاف شده باز هم با عقل جور در نمیاد که تو 2 ساعت 150 تا 200 مگابایت فقط واسه وب گردی باشه! اونم معمولا سایت های خبری!

بنظر شما مشکل چیه ؟؟ و یک در خواست دیگه اینکه من بعضی از قسمت های حساب کابری ای دی اس الم رو متوجه نمیشم .. واستون عکس میگیرم میزارم اگه میشه قسمت هایش رو که دورش خط کشیدم توضیح بدید .

مرسی

فکر کنم کلا این تایپیک یه جورای به آموزش حساب کاربری تبدیل بشه!!!

بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .. من تازه کارم!

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

سلام ؛
    سلام. من از یه شرکت adsl داشتم که نصاب اومد و مودم رو راه اندازی کرد. بعد اشتراکم رو با اون شرکت قطع کردم و چند روزی طول کشید تا لینکم ثابت شد. بعد از یه شرکت دیگه گرفتم و اون شرکت یوزر و پسورد به من داده که نمیدونم چه جوری باید باهاش وصل بشم. من در ضمن یه کانکشن واسه اون ساختم از همون مراحل 1.2.2 منتها وصل نمیشه.چیکار کنم؟
    مودمتون چیه ؟ VPI و VCI رو وارد کردی؟

باسلام
    دو سیستم از طریق یک مودم adsl (یکی از طریق پورت USB و دیگری پورت LAN ) به اینترنت متصل هستند ولی مشکل در اینجا وجود داره:

گاهی اوقات اینترنت اون سیستمی که از طریق پورت LAN به اینترنت متصل شده قطع می شه؟!
    به نظر شما مشکل از کجاست؟
    چک کن یه وقت اتصال رو Bridge تعریف نکرده باشی. دراین صورت فقط یه سیستم میتونه از اینترنت استفاده کنه.

سلام دوستان.
    من سرچ كردم و تاپيك هاي مختلفي رو پيدا كردم، ولي متاسفانه هيچ كدوم جواب سوال نسبتاً ساده من نبود.
    عرض شود كه من يه اكانت DSL از شاتل دارم كه روي كامپيوترم نصب شده و دارم ازش استفاده ميكنم. حالا يك لپ تاپ خريدم، كه ميخوام از طريق Wireless از اينترت با لپ تاپ استفاده كنم. فاصله‌ چنداني هم بين كامپيوتر اصلي و لپ تاپ نيست.
    مدل مودمم هم Linksys هست و ويندوزم هم XP.
    ميشه راهنمايي كنيد كه چطور كانكشن Wireless بسازم تو لپ تاپم؟
    من هم شاتل دارم ولی مودمم Asus wl600g هستش. بذار step by step بریم جلو :
    1- چراغ wireless روی مودم روشن (سبز) شده؟ اگه نیست باید بری تو تنظیمات مودمت ، روشنش کنی. ( با زدن 192.168.1.1 تو آدرس بار و .... )
    2- اگه wireless روشنه ، آیا تو لیست شبکه هائی که لپ تاپ شناسائی کرده ، اسم شبکه مودمت هست یا نه؟

دوستان به نظر شما قطع شدن adsl میتونه به سخت افزار کامپیوتر ربط داشته باشه ؟ (که البته مودمم رو با lan وصل کردم)

چون با وجود فرمت هارد و نصب ویندوز جدید باز هم مشکل قطع شدن رو دارم !

که در فکر عوض کردن ISP هستم چون هیچ جوابی برای مشکل من نداره !

حالا مشکل میتونه از سخت افزار باشه یا نه ؟
    کانکشن رو PPOE تعریف کردی یا Bridge ؟

تو پست قبلیم از دوستان کمک برای نصب lan مودم خواستم که خدا رو شکر پست من دیده نشد!!!!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا به هر حال مودم رو از طریق lan وصل کردم اما وقتی user na,e و pass میدم میگه اشتباهه!!!
    همون یوزر و پسورد کامپیوتری هست که با usb به مودم وصل شده.
    دلیلش چیه؟؟
    لطفا کمک کنید و بگید چه کار باید بکنم.
    مرسییی
    تا حالا نشنیدم کسی بتونه بدون مشکل همزمان از usb و LAN استفاده کنه و یه connection ثابت داشته باشه!
    تنظیمات رو برای LAN چجوری انجام میدی؟ VCI و VPI رو درست ست کردی؟ شاید این بدردت بخوره ( آموزش راه اندازی مودم asus am602 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من وقتی که اشتراک adsl گرفتم شرکت به من گفت که باید مودمت رو بیاری برات تنظیم کنیم من مودم رو بردم تنظیمات روش انجام شد بعد یه نفر رو فرستادن adsl رو تو خونه برای من راه اندازی کرد ولی با تنظیماتی که اونها انجام دادن هیچ کدوم از برنامه های کنترل کننده مودم من مودم رو نمیشناخت بنابراین مجبور شدم مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردونم و خودم vpi , vci شرکت رو بهش دادم ولی الان سرعت adsl من از dial-up هم کمتره .میخواستم بپرسم که isp ها تنظیمات خاصی رو انجام میدن که تو خونه نمیشه اونها رو انجام داد.(linksys wag 54G2(
    وقتی اونا تنظیم کردن سرعت چطور بود؟ منظورت از برنامه های کنترل کننده مودم چیه؟!

با سلام دوستان من یه مشکل دارم . من داشتم با اینترنت کار میکردم که یه دفعه ارتباطم قطع شد و وقتی سایتی رو وارد میکردم ازم یه یوزر و پسورد برای ارتباط دوباره میخواست بعد از وارد کردن میگفت که ارتباط با isp برقرار نمیشه این مشکل برای من دوبار پیش اومده بود که دفعه اول طبق همون پستی که قبلا زده بودم مودمم خراب بود و وارد تنظیمات مودم نمیشد و این دفعه . کمی که فکر کردم دیدم این مشکلات همه بعد از نصب نود32 پیش میاد وقتی که بسته امنیتی نود 32 رو بطور کامل فعال کردم دوباره به راحتی کانکت شدم و به اینترنت وصل شدم. می خوام بدونم آیا نود 32 محدویتی داره واسه استفاده از اینترنت . در کل این مشکل واسه کسی پیش اومده؟؟؟؟؟؟
    NOD-Smart Security رو ریختی؟ منظورت از فعال کردنش بطور کامل چیه؟ واسه اینه که سیستم بتونه با یه IP وارد شبکه بشه باید اون IP واسه NOD شناخته شده باشه. واسه این کار:
    1- رو Icon مربوط به NOD کنار ساعت D-Click کن تا پنجرش بیآد.
    2- یه F5 بزن.
    3- از منوی سمت راست ؛ Personal Firewall رو باز کن و بعد رو Rule and Zone کلیک کن
    4- تو پنجره سمت راست ، تو قسمت Rule and zone editor روی setup کلیک کن
    5- از بالا تب دوم یعنی Zone رو بیآر.
    6- حالا باید IP مربوط به مودم ( معمولا 192.168.1.1 یا هرچی که تو تنظیمات مودمت ست کردی ) تو لیست باشه. اگه نبود:
    7- بزن new
    8- روی add address کلیک کن و تو پنجره جدید آدرس IP رو بده.

یاحق . . .

10. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه سری سوال داشتم که هرجا گشتم جایه خاصی واسش پیدا نکردم که مجبور شدم اینجا بنویسم
    من میخوام یه ای اس پی راه اندازی کنم ولی چیز زیادی سر در نمیارم اگه ممکنه به سوالام جواب بدید
    1.میخوام از این اینترنتا باشه که هزینه ی اون روی قبض واسه مصرف کنندش میاد میخوام بدونم چه وسایلی لازم داره؟
    2.چقدر خرجش میشه؟
    3.چه چیزایی باید یاد بگیرم منظورم شبکه و کار با برنامه های گوناگونه؟
    4.اگه کتابی دراین باره میشناسید معرفی کنید
    ممنون میشم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •