اقا حالا من اگه بخوام برای مودم 45 تومن بذارم کنار
بین asus 602 و u.s.robotics کدوم بهتره و برای خرکی کار کردن (24 ساعت 7 روز هفته کار کنه) مناسبتره
اقا حالا من اگه بخوام برای مودم 45 تومن بذارم کنار
بین asus 602 و u.s.robotics کدوم بهتره و برای خرکی کار کردن (24 ساعت 7 روز هفته کار کنه) مناسبتره
من وقتی که اشتراک adsl گرفتم شرکت به من گفت که باید مودمت رو بیاری برات تنظیم کنیم من مودم رو بردم تنظیمات روش انجام شد بعد یه نفر رو فرستادن adsl رو تو خونه برای من راه اندازی کرد ولی با تنظیماتی که اونها انجام دادن هیچ کدوم از برنامه های کنترل کننده مودم من مودم رو نمیشناخت بنابراین مجبور شدم مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردونم و خودم vpi , vci شرکت رو بهش دادم ولی الان سرعت adsl من از dial-up هم کمتره .میخواستم بپرسم که isp ها تنظیمات خاصی رو انجام میدن که تو خونه نمیشه اونها رو انجام داد.(linksys wag 54G2(
سلام دوستان.
من سرچ كردم و تاپيك هاي مختلفي رو پيدا كردم، ولي متاسفانه هيچ كدوم جواب سوال نسبتاً ساده من نبود.
عرض شود كه من يه اكانت DSL از شاتل دارم كه روي كامپيوترم نصب شده و دارم ازش استفاده ميكنم. حالا يك لپ تاپ خريدم، كه ميخوام از طريق Wireless از اينترت با لپ تاپ استفاده كنم. فاصله چنداني هم بين كامپيوتر اصلي و لپ تاپ نيست.
مدل مودمم هم Linksys هست و ويندوزم هم XP.
ميشه راهنمايي كنيد كه چطور كانكشن Wireless بسازم تو لپ تاپم؟![]()
من مدلی با t2640 پیدا نمی کنم ( فقط یک 2640 b داره )....بیشتر مدل های دی لینک یک سه حرف قبل از این اعدادشون دارن...میشه ان حروفش رو هم بگی....
دوستان به نظر شما قطع شدن adsl میتونه به سخت افزار کامپیوتر ربط داشته باشه ؟ (که البته مودمم رو با lan وصل کردم)
چون با وجود فرمت هارد و نصب ویندوز جدید باز هم مشکل قطع شدن رو دارم !
که در فکر عوض کردن ISP هستم چون هیچ جوابی برای مشکل من نداره !
حالا مشکل میتونه از سخت افزار باشه یا نه ؟
با سلام دوستان من یه مشکل دارم . من داشتم با اینترنت کار میکردم که یه دفعه ارتباطم قطع شد و وقتی سایتی رو وارد میکردم ازم یه یوزر و پسورد برای ارتباط دوباره میخواست بعد از وارد کردن میگفت که ارتباط با isp برقرار نمیشه این مشکل برای من دوبار پیش اومده بود که دفعه اول طبق همون پستی که قبلا زده بودم مودمم خراب بود و وارد تنظیمات مودم نمیشد و این دفعه . کمی که فکر کردم دیدم این مشکلات همه بعد از نصب نود32 پیش میاد وقتی که بسته امنیتی نود 32 رو بطور کامل فعال کردم دوباره به راحتی کانکت شدم و به اینترنت وصل شدم. می خوام بدونم آیا نود 32 محدویتی داره واسه استفاده از اینترنت . در کل این مشکل واسه کسی پیش اومده؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ..
من یک مشگلی دارم .. مشکلمم اینه که من زیاد دانلود نمیکنم و بارها امتحان کردم و وقتی تو نت بودم دانلودی نداشتم اما وقتی dc میکنم و باز کانکت میشم و میرم تو حساب ای دی اس الم میبینم که عدد مجموع کل دریافت که بوده 1.200 ( یک گیگ و 200 مگابایت ) حالا شده 1.350 (یک گیگ و سیصد و پنجاه مگابایت) و این تو سند هامم هست منتها خیلی کمتر .
این درحالیه که من به هیچ عنوان فایلی از نت نگرفتم و اگرم بگیم چون وب گردی کردم این مقدار دریاف شده باز هم با عقل جور در نمیاد که تو 2 ساعت 150 تا 200 مگابایت فقط واسه وب گردی باشه! اونم معمولا سایت های خبری!
بنظر شما مشکل چیه ؟؟ و یک در خواست دیگه اینکه من بعضی از قسمت های حساب کابری ای دی اس الم رو متوجه نمیشم .. واستون عکس میگیرم میزارم اگه میشه قسمت هایش رو که دورش خط کشیدم توضیح بدید .
مرسی
فکر کنم کلا این تایپیک یه جورای به آموزش حساب کاربری تبدیل بشه!!!
بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .. من تازه کارم!
سلام ؛
مودمتون چیه ؟ VPI و VCI رو وارد کردی؟
چک کن یه وقت اتصال رو Bridge تعریف نکرده باشی. دراین صورت فقط یه سیستم میتونه از اینترنت استفاده کنه.
من هم شاتل دارم ولی مودمم Asus wl600g هستش. بذار step by step بریم جلو :
1- چراغ wireless روی مودم روشن (سبز) شده؟ اگه نیست باید بری تو تنظیمات مودمت ، روشنش کنی. ( با زدن 192.168.1.1 تو آدرس بار و .... )
2- اگه wireless روشنه ، آیا تو لیست شبکه هائی که لپ تاپ شناسائی کرده ، اسم شبکه مودمت هست یا نه؟
کانکشن رو PPOE تعریف کردی یا Bridge ؟
تا حالا نشنیدم کسی بتونه بدون مشکل همزمان از usb و LAN استفاده کنه و یه connection ثابت داشته باشه!
تنظیمات رو برای LAN چجوری انجام میدی؟ VCI و VPI رو درست ست کردی؟ شاید این بدردت بخوره ( آموزش راه اندازی مودم asus am602 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی اونا تنظیم کردن سرعت چطور بود؟ منظورت از برنامه های کنترل کننده مودم چیه؟!
NOD-Smart Security رو ریختی؟ منظورت از فعال کردنش بطور کامل چیه؟ واسه اینه که سیستم بتونه با یه IP وارد شبکه بشه باید اون IP واسه NOD شناخته شده باشه. واسه این کار:
1- رو Icon مربوط به NOD کنار ساعت D-Click کن تا پنجرش بیآد.
2- یه F5 بزن.
3- از منوی سمت راست ؛ Personal Firewall رو باز کن و بعد رو Rule and Zone کلیک کن
4- تو پنجره سمت راست ، تو قسمت Rule and zone editor روی setup کلیک کن
5- از بالا تب دوم یعنی Zone رو بیآر.
6- حالا باید IP مربوط به مودم ( معمولا 192.168.1.1 یا هرچی که تو تنظیمات مودمت ست کردی ) تو لیست باشه. اگه نبود:
7- بزن new
8- روی add address کلیک کن و تو پنجره جدید آدرس IP رو بده.
یاحق . . .
سلام
ببخشید من یه سری سوال داشتم که هرجا گشتم جایه خاصی واسش پیدا نکردم که مجبور شدم اینجا بنویسم
من میخوام یه ای اس پی راه اندازی کنم ولی چیز زیادی سر در نمیارم اگه ممکنه به سوالام جواب بدید
1.میخوام از این اینترنتا باشه که هزینه ی اون روی قبض واسه مصرف کنندش میاد میخوام بدونم چه وسایلی لازم داره؟
2.چقدر خرجش میشه؟
3.چه چیزایی باید یاد بگیرم منظورم شبکه و کار با برنامه های گوناگونه؟
4.اگه کتابی دراین باره میشناسید معرفی کنید
ممنون میشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)