اوه اوه . توو این عکس بد افتاده باباااا . این دیگه چیه ؟؟
بابا توو عکس بد افتاده
![]()
اوه اوه . توو این عکس بد افتاده باباااا . این دیگه چیه ؟؟
بابا توو عکس بد افتاده
![]()
اقا یه نکته ای در مورد اون کد مربوط به باطری بگم...
من اونو روی گوشیه رفیقم زدم گوشیش 5 خط شارژ داشت که بعد از زدن اون 7 خط شد بعد بهش گفتم بزاره خالی شه بعد بزار تا فول بشه بعد احتمالا بهتر میشه ...این قضیه مال دیروز بود...
حالا اون رفیقم بدون اینکه گوشیه بزنه تو شارژ رفت سر کا امروز برگشت اومد پیش من میگفت بعد از زدن کده هنوز گوشیش یه خط هم کم نکرده که بزنه تو شارژ ...!!!
حسن این کده چی بود...!!! از کجا پیداش کردی...!!! فکر کنم با زدن این کد باطریش دوبل سوبل...شده...!!!: دی
حالا بازم ببين ملت چي ميگن...
سلام دوست عزیز
آره ربطی به اون نداشت.تاحدودی گوشیم درست شد.الآن باید اول بزارش رو pc suit بعد که به کامپیوتر وصلش کردم بزارمش رو mass storge در کل باهاش می سازیم .مشکلی نیست.
آقايون به فكر شبيه ساز پلي استيشن 1 رو 8510 باشيد لطفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به تمام دوستان عزيز!
از اونجا كه تازه واردم اجازه بدين مشخصات كلي گوشي خودم رو بنويسم:
گوشي عيد امسال (88) با گارانتي اصلي پارس مايكروتل خريداري شده. گوشي هك نشده، برنامه هاي چپرچلاق روش نصب نشده و خلاصه هيچ كار خلافي روش انجام نداده ام. گارمين و تم و اينجور چيزها هم ندارم. باتريش كره اييه، مثل همون عكسي كه دوستان اينجا گذاشته اند، نوشته هاي قرمز داره، روشن هم نوشته ساخت سامسونگ. به طور كلي گوشي الان باتريش با استفاده متوسط 3 شبانه روز دووم مياره. البته ازش 6 شبانه روز هم كشيده ام (كار كم). طي اين مدتي كه از گوشي استفاده كرده ام توجه شده ام كه اگه از گوشي زياد كار نكشي و بيشتر براي زنگ و اس ام اس ازش استفاده كني باتريش دووم خوبي داره اما استفاده از دوربين و گوش دادن موسيقي و اينطور چيزها مصرف باتري رو تصاعدي مي بره بالا. خلاصه بيشترين مصرف هنگام استفاده از برنامه هاي مختلف گوشي رخ مي ده كه البته منطقي هم هست. چون پلتفورمي كه در اين گوشي ازش استفاده مي شه پرمصرفه و كاريش نمي شه كرد. علاوه بر اين گوشي داراي شتاب دهنده گرافيكي هست كه خودش كلي مصرف مي كنه. فكر مي كنم بيشترين مشكل را اون دسته از دوستان دارن كه گوشي شون گارانتي اصلي نيست يا اين كه هكش كرده اند و آپگريدهي «غيرقانوني» روش نصب كرده اند. بد نيست دوستان آماري از گوشي هاشون بدهند تا ببينيم اين فرضيه درست هست يا نه. اينطوري مي تونيم به يه جمع بندي كلي برسيم.
در ضمن همانطور كه دوست عزيزمان حسن آقا تأكيد دارن برنامه گارمين خيلي باتري مي كشه و بهتره حذف بشه. اين رو توي فروم هاي خارجي هم همه مي گن. در ضمن تم هايي كه در قالب برنامه اجرا مي شن هم مصرف رو دو برابر مي كنن. اين رو از روي تجربه شخصي ام مي گم. بهتره از همون تم هايي كه سامسونگ گذاشته لذت ببرين!!
در ضمن تا آنجا كه متوجه شدم حسن آقا مشخصات باتري گوشي رو مي خواستند كه براشون در پست بعدي مي نويسم.
موفق باشيد.
اين هم مشخصات باتري كه حسن آقا مي خواستند:
Vbatt Cal Data Read
1>3.45V:55
2>3.61V:75
3>3.65V:80
4>3.71V:87
5>3.76V:93
6>3.80V:98
7>3.86V:108
8>3.96V:118
دوستانی که این گوشیو دارن :
میشه T9 یی رو که در گوشیهای سامسونگ وجود داره در این گوشی غیرفعال کرد ؟ یعنی مثل تایپ نوکیا بدون نمایش حروف هر کلید ، تایپ کنه ؟
دکمه # رو چند بار که بزنی زیر abc که بالا نوشته یه خطی بر داشته میشه بعد t9 ش غیر فعال میشه
شما از این کلاینت لینک نداری ؟؟
خیلی جالبه آخه O M I D میگفت اصلا رو i8510 نصب نمیشه.
حالا شما لینک ازش نداری دانلود کنیم ؟؟؟؟
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)