تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 587 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

سلام
    ببخشید میرزه psp slimرو بفروشم تاچ بخرم یا بفرو شم psp 3000 بگیرم؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم :
    1 . ایپاد ضبط صدا داره؟ با چه فرمتی؟
    2. play list اون چجوریه؟ میشه بر اساس دره بندی نشون بده؟
    3. فرمت ویدئو که پخش میکنه ؟
    4. speaker داره؟
    5. گارانتی که نداره؟ نه؟
    6. قیمت؟

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خیلی ممنوم!!!!!
    ولی من اصلا برای بازی و برانامه نمیخوام!!!!!!
    فقط برای موریک و ویدئو میخوام!!!!!و میخوام که خیلی کوچیک باشه!!!!!
    فقط نمی دونم که i9 بگیرم یا نانو!!!!!!
    اگه میشه یکی بگه که نانو جیلبریک و از این چیزا میخواد یا خیر!!!!!!
    TNX!!!!
    عزیز اگه توجه کنی نوشتم کی گفته این برای بازی هست؟ فقط برای پخش ویدئو و موزیک هست و کیفیت بسیار بالایی هم داره همچنین تعداد رنگهای قابل نمایش 2 میلیون رنگ هست که کمتر پلیری داره

4. این کاربر از blacksword بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم :
    1 . ایپاد ضبط صدا داره؟ با چه فرمتی؟
    2. play list اون چجوریه؟ میشه بر اساس دره بندی نشون بده؟
    3. فرمت ویدئو که پخش میکنه ؟
    4. speaker داره؟
    5. گارانتی که نداره؟ نه؟
    6. قیمت؟
    1. یه میکروفون داخلی نداره -- اما با استفاده از هدست اش که ظاهراً باید جدا خریداری بشه عملیه.

2. مدیریت فایل آیپادها که نقطه قوتش هستش و هیچی کم نذاشتن-- از پلی لیست گرفته تا کار با تگ ها.

3. فرمت رسمی ای که ساپورت می کنه MP4 هستش (MP4 واقعی؛ نه این که به غلط مرسومه که میگن MP4 player!!!)؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن.

4. بله - یه اسپیکر داخلی داره.

5.گارانتی خاصی نداره -- اما خب از خرید از مغازه های معتبر تر کسی ضرر نکرده-- شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار رو بکن..

6. همین چند صفحه قبل رو کافی بود چک می کردی که بحث شده بود --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

سلام
    ببخشید میرزه psp slimرو بفروشم تاچ بخرم یا بفرو شم psp 3000 بگیرم؟
    بستگی به خودت، نیازهات، ترجیحات و کاربردهای موردنظرت داره... یه جواب قطعی نداره و شاید برای شما بیارزه و واسه بغل دستی ات نه!

بهرحال در این مورد مکرر صحبت شده ... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین تاپیک، و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک PSP رو بخون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام

من به دنبال یک وسیله قابل حمل برای کاربرد های زیر هستم:

۱- دیشکنری انگلیسی به انگلیسی خوب و قوی، (ترجحا دارای phonetics و تلفظ صوتی) (در حد oxford advanced lerners یا موارد مشابه)

۲- دیکشنری انگلیسی به فارسی

۳- برنامه fashcard برای یادگیری لغات انگلیسی (fashcard روشی هست که از متد لایتنر برای یادگیری استفاده می کنه. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۴- برنامه ریزی کارهای شخصی (To Do List) بر اساس تقویم دارای قابلیت نمایش برنامه های امروز و همچنین یادآوری صوتی

۵- ماشین حساب مهندسی

۶- گوش دادن به فایلهای صوتی (موسیقی و . . .)

برای موارد ۲ و ۳ و ۴ به قابلیت نمایش متون فارسی و همچنین تایپ فارسی نیاز هست.

سوال:

۱- آیا به نظر شما برای این موارد ipod touch انتخاب مناسبی هست؟ کدام یک از برنامه های بالا برای ipod tuch وجود دارد و کدام یک وجود ندارد؟

۲- آیا بر روی ipod touch امکان نصب کیبورد فارسی کامل وجود داره؟

۳- آیا فونتهای فارسی مختلف (خصوصا tahoma) بر روی این دستگاه قابل نصب هست؟ آیا نوشته های فارسی به خوبی نمایش داده می شوند؟

۴- فرض کنید من این برنامه را برای فلش کارت انتخاب کرده ام:
    کد:
    آیا برای ما که امکان پرداخت اینترنتی را نداریم و همچنین wifi برای اتصال ipod touch به اینترنت نداریم، این برنامه را چطور می توانیم تهیه و بر روی دستگاه نصب کنیم؟

اگر سوالاتم ساده یا تکراری هست پوزش می خواهم.

با تشکر

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من به دنبال یک وسیله قابل حمل برای کاربرد های زیر هستم:

۱- دیشکنری انگلیسی به انگلیسی خوب و قوی، (ترجحا دارای phonetics و تلفظ صوتی) (در حد oxford advanced lerners یا موارد مشابه)

۲- دیکشنری انگلیسی به فارسی

۳- برنامه fashcard برای یادگیری لغات انگلیسی (fashcard روشی هست که از متد لایتنر برای یادگیری استفاده می کنه. برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید:
    کد:
    ۴- برنامه ریزی کارهای شخصی (To Do List) بر اساس تقویم دارای قابلیت نمایش برنامه های امروز و همچنین یادآوری صوتی

۵- ماشین حساب مهندسی

۶- گوش دادن به فایلهای صوتی (موسیقی و . . .)

برای موارد ۲ و ۳ و ۴ به قابلیت نمایش متون فارسی و همچنین تایپ فارسی نیاز هست.

سوال:

۱- آیا به نظر شما برای این موارد ipod touch انتخاب مناسبی هست؟ کدام یک از برنامه های بالا برای ipod tuch وجود دارد و کدام یک وجود ندارد؟

۲- آیا بر روی ipod touch امکان نصب کیبورد فارسی کامل وجود داره؟

۳- آیا فونتهای فارسی مختلف (خصوصا tahoma) بر روی این دستگاه قابل نصب هست؟ آیا نوشته های فارسی به خوبی نمایش داده می شوند؟

۴- فرض کنید من این برنامه را برای فلش کارت انتخاب کرده ام:
    کد:
    آیا برای ما که امکان پرداخت اینترنتی را نداریم و همچنین wifi برای اتصال ipod touch به اینترنت نداریم، این برنامه را چطور می توانیم تهیه و بر روی دستگاه نصب کنیم؟

اگر سوالاتم ساده یا تکراری هست پوزش می خواهم.

با تشکر
    تمام نرم افزار هایی که میخوای موجوده و حتی شاید بیشتر
    اکثر برنامه ها بصورت کرک شده قابل دانلود شدن هم هستن
    ولی تقریبا برای استفاده از آی پاد نیاز حیلی زیادی به اینترنت wifi داری

8. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تمام نرم افزار هایی که میخوای موجوده و حتی شاید بیشتر
    اکثر برنامه ها بصورت کرک شده قابل دانلود شدن هم هستن
    ولی تقریبا برای استفاده از آی پاد نیاز حیلی زیادی به اینترنت wifi داری
    ممنون از پاسخ شما

من PC با windows 7 و ADSL دارم. می تونم روی pc شبکه wifi راه اندازی کنم و با آي پاد از اینترنت پر سرعت استفاده کنم؟ چه تجهیزاتی می خواد و هزینه اش چقدره؟
    Last edited by mohsen3; 24-04-2010 at 08:08.

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

من PC با windows 7 و ADSL دارم. می تونم روی pc شبکه wifi راه اندازی کنم و با آي پاد از اینترنت پر سرعت استفاده کنم؟ چه تجهیزاتی می خواد و هزینه اش چقدره؟
    باه به راحتی میتونید اینکار رو انجام بدید احتیاج به کارت شبکه بیسیم دارید هزینش حدود 30 تومن میشه

11. این کاربر از blacksword بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

بهترین حالت اینه که مودم adsl بگیری که وایرلس باشه اما قیمتش بیشتر میشه فکر کنم حدود 60 تومن ولی بهترین حالت برای داشتن اینترنت بیسیم یا همون وایرلس هست

13. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. یه میکروفون داخلی نداره -- اما با استفاده از هدست اش که ظاهراً باید جدا خریداری بشه عملیه.

2. مدیریت فایل آیپادها که نقطه قوتش هستش و هیچی کم نذاشتن-- از پلی لیست گرفته تا کار با تگ ها.

3. فرمت رسمی ای که ساپورت می کنه MP4 هستش (MP4 واقعی؛ نه این که به غلط مرسومه که میگن MP4 player!!!)؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن.

4. بله - یه اسپیکر داخلی داره.

5.گارانتی خاصی نداره -- اما خب از خرید از مغازه های معتبر تر کسی ضرر نکرده-- شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار رو بکن..
    6. همین چند صفحه قبل رو کافی بود چک می کردی که بحث شده بود --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

بستگی به خودت، نیازهات، ترجیحات و کاربردهای موردنظرت داره... یه جواب قطعی نداره و شاید برای شما بیارزه و واسه بغل دستی ات نه!

بهرحال در این مورد مکرر صحبت شده ... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین تاپیک، و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک PSP رو بخون.
    البته هدفون ماکروفون دار همراه ایپاد هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •