سلام
یه واژه ی مناسب واسه علاف وبیکار میخوام توی این جمله:
وقتی به اون وقتا فک میکنم می فهمم که چقدر علاف بودم....
ممنون
سلام
یه واژه ی مناسب واسه علاف وبیکار میخوام توی این جمله:
وقتی به اون وقتا فک میکنم می فهمم که چقدر علاف بودم....
ممنون
احساس می کنم قبلاً هم یه بار این بحث رو داشتیم . ولی الان که جستجو کردم چیزی یافت نشد .. بهرحال من یه اصطلاح که دقیقا معادل این باشه به ذهنم نمیاد ... (شاید دوستان دیگه) .. البته time loser رو داریم به همین معنا که مرسوم نیست چندان .. من اگه بودم بصورت جمله مطرحش می کردم :
when I think about those times I realize how much time I wasted
که حالا مثلا بجای جمله دوم میشه گفت : I was such a time loser.
از Idle نمیشه استفاده کرد در این حوزه ی معنایی؟ (اگه مساله ی Worthlessness و unimportantness رو در نظر بگیریم)
how idle I was
سلام دوستان
به نظر شما از چه زمانی لازمه که آیتلس خونده بشه؟؟؟
یعنی کسیکه هدفش تقویت speaking listening باشه میتونه شرکت کنه اینجور جاها؟؟؟
سلام من حدود یک سال پیش دوره UPPER INTERMIDIATE کیشو تموم کردم حالا دچار رکود شدم نمی دونم چی کار کنم که تو تی تی سی کیش قبول بشم؟
فبول شدن در آزمون آموزشگاه کیش چندان هم سخت نیست... کتاب TOEFL Longman را تهیه کنید و مطالعه کنید... تا حد زیادی میتونه کمکتون کنه...
موفق باشید
دوره های IELTS بیشتر برا آماده کردن افراد برای آزمون IELTS هست...سلام دوستان
به نظر شما از چه زمانی لازمه که آیتلس خونده بشه؟؟؟
یعنی کسیکه هدفش تقویت speaking listening باشه میتونه شرکت کنه اینجور جاها؟؟؟
کسی هم که بخواد در این آزمون شرکت کنه باید به زبان مسلط باشه... کسانی که در کلاسهای آمادگی IELTS شرکت میکنن ، سطحشون پیشرفته است و تنها برای آشنایی با مهارتهای تست زدن ، و آزمون در کلاس شرکت میکنن...
بنابراین مهارت Listening و Speaking باید در مراحل ابتدایی و تا سطح پیشرفته تقویت بشه و بعد از ان برا حرفه ای تر شدن در هر کدام از 4 بخش زبان (reading, speaking, listening, writing) شرکت کردن در کلاسهای ایلتس پیشنهاد میشه
Last edited by sepid12ir; 08-11-2009 at 00:11.
معني اين جمله چيه؟ anyway براي چيه؟
What time is it, anyway
anyway : به هر حال، در هر صورت
گهگداری وقتی میخوای موضوع بحث را عوض کنی از این لفظ استاده میتونی بکنی...
سلام
یک جا دیدم که مثلا How do u do ?
do اول تلفظ ش با do دوم فرق داره
اول صدای دِ و دومی صدای او میده
درسته ؟
طبیعتاً توی تلفظ ادای هر حرف و واژه ای تحت تاثیر محل و قرارگیری اش در جمله اس .. do ی اول می چسبه به how واسه سرعت و تسهیل تلفظ و یه جورایی میشه هاود. اما do ی دوم اون آخر و بعد از اینکه you کامل تلفظ شد ادا میشه و طبیعتاً کاملتر تلفظ میشه : do .
همم .. والا به نظر من همچنان wasting time بر idle برتری داره .. idle دلالت معنایی اش به سمت سکون - بدون کار ماندن میره .. مثلا این شخص یا این دستگاه idle هستش یعنی بیکار مونده - حالا به خیلی دلایل می تونه باشه که یکی اش اینه که خودش میخواد وقت تلف کنه .. اما wasting time دقیقاً معادل وقت تلف کردنه و پس و پیش نداره ... ولی باز IMO.
ممنون از تبادل نظر.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)