تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 1135 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    کامارو مورد نظر شما در کل ماشین خوبی به حساب میاد و البته برای مرتب شدنش باید هزینه کرد.
    اینکه شما بخواهی کامارو یا پونتیاک و یا ماستنگ بخری میل و خواست شخصی است.اما از طرفی به علت کم بودن این نوع ماشینها و قیمتهای بالایی که دارند (تمیز و سر حال) زیاد نمیشه این دست و اون دست کرد.
    اگر چند تا مکانیک نشون بدی و اونها وضعیت کلی فنی ماشین و حدود تعمیرات و هزینه ها را به شما بگن بهتر میتونید تصمیم بگیرین.ولی این کار نیاز به سرمایه کافی داره و اگر بدون پشتوانه مالی این ماشین را بخرید ناچارا باید تا داشتن پول کافی برای بازسازی صبر کنید.
    از طرفی یه ماسل سر حال هم قیمت بالایی داره و شما اگر دنبال اون باشی باید یک جا بفرض 6 یا 8 تومان پرداخت کنی..اما بازهم ممکنه نیاز به تعمیرات خاصی داشته باشه که در حال حاضر مشخص نیست یا هزینه هایی براش بوجود بیاد که الان نمیشه نظری داد.بفرض کولر نداشت و خواستی کولر نصب کنی که این حدودا 300 هزینه داره(بسته به مدل کولر بیشتر هم میشه)

در حال حاضر بیشتر باید به مقدار بودجه ای که داری نگاه کنی و اگر میبینی اگر این کامارو را 2 یا 2.5 خریدی باید حداقل 3.5 تا 4 تومان نقد هم داشته باشی تا سرویس و تعمیرات اولیه و رنگ آمیزی و لاستیک و .....هزار و یه چیز کوچیک و بزرگ دیگه را مرتب کنید..وگرنه ماشین میخوابه و بد جوری میخوره تو ذوقت...
    اگر هم میخواهی از همان اول سالم و سرپا داشته باشی بهتره از خیر این بگذری و دنبال یه تمیزش بری اما با داشتن سرمایه کافی حداقل 6 یا 7 میلیون به بالا.
    این تناسبها را که کنار هم بگذاری میتونی متوجه بشی که خوبه اینو بخری یا نه؟
    نظر من با توجه به ماسلهایی که تا الان دیدم و همه خوابیده بودند و کلی هزینه بازسازی داشتن و قیمتهای حدود 2 تا 2.5 و گاهی بیشتر هم میگفتن این کامارو خیلی مناسبتره چون راه میره.پوسیدگی نداره .اسناد و مدارکش آماده است.پلاک ملی شده و کارت سوخت داره...
    ولی در نهایت تصمیم نهایی با خودتونه.
    توصیه میکنم حتما آقای حجازی را در جریان بگذار.میتونه راهنمایی خوبی بکنه.
  2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها وين كد كامارو 74 كجاشه؟‌بعد از ظهر ميخوام برم ببينمش گفتم وينشو بيارم
    اگه شد با عكس بذاريد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

VIN COD درست زیر شیشه جلو سمت چپ قرار داره روی داشبورد.مانند عکس.وین کد موتور هم روی یک پلاک بزرگتر روی لبه داخلی گلگیر جلو چپ هست که وقتی کاپوت را باز کنی دیده میشه.اون کامارو داره من توی عکس دیدم.

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

توصیه میکنم اگر خواستی بخری حتما مراحل کامل قانونی را طی بکن تا از صحت شماره ها و دستکوب نبودن و ..مطمئن بشی.اینجوری بهتره چون مشکلات قانونی در اسناد و شماره ها واقعا درست کردنش عذابه..بخصوص برای این ماشینها که داستانها براشون در آمده..

5. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام بچه ها من اين عكسا رو گرفتم ببينم همون ويني كه تايپ ماشين و موتور و... رو نشون ميده كدومه

اين زير كاپوت سمت شاگرد بود

اين يكي هم سمت راننده بود زير كاپوت

اين كد هم روي داشبرد بود
    1087h4n152570

اين بقيه عكسها كه قولشونو داده بودم

آقا علي راستي ميشه شيشه عقب با شيشه عقب 75 به بعد عوض كرد؟ بعد شيشه جلوش هم شكسته كسي قيمت داره؟ گير مياد؟
    Last edited by رضا صادقی; 08-05-2010 at 21:16.

7. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پلاک سمت راننده زیر کاپوت نشان دهنده کدهای رنگ بدنه و داخل و تودوزی و داشبرد است مانند این:

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون وین کد زسر شیشه سمت راننده احتمالا اگر درست فهمیده باشم نشان دهنده کامارو 74 و 8 سیلندره که موتور 350 داره با قدرت 145 اسب بخار بدنه کوپه اسپورت. احتمالا توی سایتهای ویژه این وین را بهتر میشه معنی کرد.

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر کنم این سایت راهنمای خوبی باشه..اون صفر بعد از یک احتمال زیاد Q است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بدنه ماشین خیلی خوب مانده..بخصوص دماغه که اصلا شکستگی نداره و سپر ها که سالم هستند..لبه های کاپوت خیلی میزان و صاف نشان میده جلو ماشین ضربه نداشته برای بقیه جاها از صافکار ماهر استفاده بکن خوب در بیاد

15. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

تشكر فراوان دارم آقا علي

آقا علي راستي ميشه شيشه عقب با شيشه عقب 75 به بعد عوض كرد؟ بعد شيشه جلوش هم شكسته كسي قيمت داره؟ گير مياد؟

راستي 145 اسب بخار برامن كمه با اون تفاسير كه كرديد حدودا1.5 خرج موتور ميشه اين موتور رو با اين وضعيت چند ميگيرن؟ تا با 1.5 يه موتور 250 اسبي خريد؟
    آيا ميشه اينو تقويت كرد تا به 250 اسب دقيق رو لاستيك به ما بده؟ كاربش هم دو دهنه هست

براي تقويت چه كار هايي بايد كرد؟ 2.5 خرج كامل موتور وگيربكس ميشه؟ ميخوام گيربكس همون اتومات باشه راستي با تقويت موتور گيربكس هم بايد تقويت بشه؟

كسي جايي رو براي تقويت حرفه اي سراغ داره؟
    Last edited by رضا صادقی; 08-05-2010 at 22:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شیشه عقب را میشه عوض کرد البته اگر یه صافکار بسیار ماهر بتونه جای اونو به خوبی در بیاره اما توصیه میکنم این کار را انجام ندی چون خیلی به اصالت ماشین لطمه میخوره.
    شیشه جلو تا چند سال پیش برای یکی از دوستان خریدیم حدود 45 تومان بود و بسیار تمیز و صاف ساخت ترکیه اگر اشتباه نکنم..البته 60 تومانی هم داشت که تنها تفاوتش یک نوار سیاه رنگ لبه پایین شیشه بود..که اون ارزونتره نداشت..
    الان هم هست..فکر نکنم خیلی نایاب باشه.
    برای تقویت موتور کارهای زیادی میشه کرد.البته چون کاربراتور اون دو دهنه است به راحتی با تعویض منیفولد هوا با مدلی که کارب 4 دهنه بشه سوار کرد کلی به قدرت اضافه میشه.
    کارهی دیگه باید خیلی اصولی و با دقت انجام بشه تا ضمن تقویت موتور صدمه به قطعات دیگه وارد نشه..کارگاههایی هستند که این کار را انجام میدهند اما هزینه بسیار زیادی داره..توصیه میکنم ماشین را در حالت استاندارد خودش نگه داری و اگر خواستی تقویت بکنی از راه آسانتر استفاده بکنی مثل تنفس بهتر موتور.
    تقویت گیربگس لازمه اما البته من تا 250 اسب هم دیدم که گیبکس 350 اتومات روش هست..البته از گیربکس 400 هم میشه استفاده کرد که قویتره.
    در مورد اینکه چقدر هزینه تقویت بشه و کجا باید مراجعه کرد اطلاعی دقیق ندارم اما توصیه میکنم با جناب نیکپور که مکز بازسازی خیلی حرفه ای و جالبی داره تماس بگیری ..حتما راهنمایهای خوبی بهت میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •