حالا جواب من چی شد بالاخره ؟
حالا جواب من چی شد بالاخره ؟
شما می تونی از خود یاهو مسنجر برای کل دوستانتون sta انجام بدین.. روی گروه کلی راست و اولین
گزینه رو انتخاب کنین..
خود یاهو هم فهمیده داره روز به روز سقوط می کنه ! ...
سلام آقا میلاد .
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ؟
شما جایگزین بهتری برای مسنجر سراغ دارید ؟
سلام بهترین و محبوب ترین مسنجر در حال حاضر همین یاهو مسنجره... شاید تنها چیزی که از یاهوی پیر باقی
مونده و هنوز تو بورسه همین مسنجر باشه.. البته گوگل تالک هم بد نیست هر چند که مثل یاهو مسنجر محبوب و گسترده نیست ؛ ولی بعید نیست تا چند سال آینده..
اسکایپ هم که دیگش کارش واضح و معلومه..
شما به اینجا هم یه سری بزنین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mmiladd; 30-06-2010 at 11:46.
میشه درباره skype بیشتر توضیح بدید و کارش چیه و چه مزیتی داره ؟
مرسی
اسکایپ سریع ترین وسیله ارتباط اینترنتی است که برای استفاده کنندگان خود ارتباط نا محدود رایگان صوتی- تصویری فراهم می آورد، در 27 زبان مختلف و تقریبا از همه کشورهای جهان قابل استفاده است.
با اسکایپ می توان از طریق گوشی های همراه با مراکز اینترنت تماس تلفنی، ایمیل های صوتی و تصویری را دریافت نموده و یا انجام داد.هم چنین با شبکه های در حال پردازش نرم افزاری و سخت افزاری رابطه دارد.
نرم افزار اسکایپ براحتی دانلود می شود، پس از انتخاب نام، افراد می توانند با یکدیگر تماس برقرار کنند، میکروفون و اسپیکر ها را امتحان نموده، به جستجوی دوستانی که از اسکایپ استفاده می کنند (از طریق نام، آدرس ایمیل، محل سکونت و غیره) بپردازند.
پس از آن کاربران قادرند برای برقراری تماس تلفنی و یا چت کردن با هر کاربر دیگری که از اسکایپ استفاده می کند، تنها دوبار روی نام او کلیک کنند
.
البته ذکر این نکته باید بشه که اسکایپ در ایران با مشکلاتی همیشه همراه بوده..!
سلام
از اینترنت ایراسل با لب تاپ به یا هو مسنجر وصل می شم وقتی دکمه voice رو می زنم ارور می ده
که نمی تونه با سرور ارتباط بر قرار کنه
چیکارش کنم
چه error میده دوست من..؟
به نظر من یاهو هیچوقت سقوط نمی کنه
1.مردم به یا مسنجر عادت کردن
2.گستردگیش زیاده یعنی تو دست همه مردم
3.هنوز مجلات it تو ایران شیوع پیدا نکرده تا مردم این دو تا رو با هم مقایسه بکنند
پس نتیچه اخلاقی یا هو همیشه تو صدر
اگه مشکل داری بیا یاهو مسنجر من diss_enzo
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)