تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 242 از 577 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خیلی ببخشید شما اصلا میدونید اون deposit که میگید چیه اصلا؟ چون طبق این عکس

2000 مگ هست ولی این 2000 مگ همیشه بوده برا من هیچ وقت هم تغییر نکرده وقتی هم Current credit من تموم میشه اینترنتمو قطع میکنند خوب حالا اصلا مساله این حرفا نیست من هم نمیخاستم بهشون تهمت بزنم فقط وقتی دارند حرف منو که کاملا حقه انکار میکنن ادم عصبانی میشه یعنی اینا نمیتونن مثل ادم همه ی سه گیگ رو یه جا ثبت کنن؟
    اون deposit هم مال voIP هست سمت راست و چپ کاملا از هم مستقل هستن
    شما با این عکس 946 مگ اعتبار فعال داری و 2 گیگ هم رزرو یعنی 3 گیگ اعتبار داری
    وقتی اون 900 مگ تمام بشه 1024 از deposit کم میشه و میشینه روی اعتبار active
    من که اینها را پرسیدم و کامل توضیح داد

2. 3 کاربر از puffi_vahshi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من خودم اعتقادی بر اینکه حجمو دزدیده ندارم اما اینو میگم که اگه یه پشتیبانی خوب و قوی داشت واسه این دوستمون توضیح میداد و هیچ وقت همچین حرفی نمیزد --مشکل از ما نیست مشکل از پشتیبانی و سایت مسخرشه شما ریزکارد شاتلی ها رو دیدید ؟قشنگ نوشته چه قدر فرستادی چه قدر گرفتی چه قدرش رایگان بوده چه قدر از اعتبارت کم شده

اما اینو من یک ماهه اول مونده بودم چه قدر دارم به صفحات قبل برگردید ببینید چندبار سوال کردم و هیچ کس جواب نداد تا اینکه یکی از دوستان یه روش فنی مهندسی فرمودند که وللله اگه من چیزی فهمیدم تاا اینکه سیستمشونو عوض کردند

حتی نخواستند این مشکل dns من که میگه پاسخگو نیست رو جواب بدند--آخرش میدونی چه جوری حل شد ؟یه نرم افزار از همین سایت دانلود کردم که بهترین dns های جهانی رو معرفی میکرد اونا رو زدم خوب شد اما پینگ بالای 1000 دارم یا 800-900

میدونستید داتکی ها که شما دم از بد بودنشو میزنید حتی پینگ 60 رو هم تجربه کردند ؟شما که سرعتتون به قول خودتون عالیه پینگ زیره 350 داشتید ؟ما که بالا 1000 هستیم که دیگه بماند(نام کاربری یه داتکی بدم ؟ اونا هم الان 300 پینگ دارند اما بازم خوبه یه دورانی 60 بوده)

مشکل از پشتیبانی ضعیف و سیستم ضعیف اینترنتیشه ما که ادعای واردیو حرفه ای بودن نمیکنیم اما اینو مطمین باشد که کسانی هستند که از همین پینگو کیلوبایتو مگابایتم سر در نمیارند--کسایی هم هستند که ساده ترین مسایل رو سر در نمیارند

پس پشتیبانی باید برای ما توضیح بده چون ما پول دادیم حتی 1000 تومن هم باید جوابگو باشه پول هم که نداده بودیم این آقایون بی سواد جوابگوو هستد و نمبدونم برای شما بود گفتم یا دوستان اینکه روزی که من زنگ زدم که را اندازی کنم گفت کارت شبکه رو نصب کردید گفتم چی هست ؟گفت ماله اتصال به شبکست که باید خریده باشید من گفتم من همچین چیزی نخریدم گفت خوب برید یخرید بعد تماس بگیرید گفتم من قبلا داشتم adsl ولی همچین چیزی نداشتم گفت غیر ممکنه گفتم خوب منم که دروغ نمیگم نداشتم و نخریدم و پولی بابت این قطعه ندادم با اوجه بی ادبی و بی سوادی گفت هر وقت خریدید تماس بگیرید خدانگهدار

مردتیکه یه کلمه نگفت یهو رو مادربوردت باشه این cd شو بزار و نصب کن و سون هم خودش نصب کرده الته ادب و شعور خودشو رسوند تا اینکه همسایمون واسم گفت

هر وقت با یکی از دوستانتون دعواتون شد یه کم به خودتون فکر کنید که شاید شما باعث ناراحتی و دعوا بودید نه اینکه دوست برادر یا طرف مقابلتون باعثش بوده اینو گفتم که بگم شما به جای اینکه به فلان فرد بگید تهمت نزن کارای شرکت و پشتیبانی و سایت ضعیف شرکت رو متهم کنید

حرف شما کاملا درسته ولی همیشه باید 2 طرفه به قاضی رفت
    من اصلا منکر مشکلات نمیشم و اینم مطمئنم که وضعیت اینترنت در ایران افتضاحه ولی نه به شدت پینگ 1000
    میشه بگی از چه سروری پینگ میگیری؟

4. 3 کاربر از puffi_vahshi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خوب این بحث که تمومه منم زنگ زدم همینارو بهم گفتن من هم گفتن قبول ولی اگه حرفتون اشتباه بود......
    یه چیز دیگه من تا قبل از اون که شارژ کنم دو شب سرعتم خیلی خوب شده بود شبا با 100 تا دانلود میکردم خلاصه کیفم کوک بود ولی امشب دوباره خراب شده تحقیق کردم انگار مشکل از اینا و نیست و کلا خطوط اینترنت خراب شده و قضیه همون کشتی رد شدن از روی کابل ها و این حرفاست

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته ولی همیشه باید 2 طرفه به قاضی رفت
    من اصلا منکر مشکلات نمیشم و اینم مطمئنم که وضعیت اینترنت در ایران افتضاحه ولی نه به شدت پینگ 1000
    میشه بگی از چه سروری پینگ میگیری؟

من 100% مشکلم تو روزا از همین عدم پاسخگویی dns هست

حالا که ما دروغگو شدیم تصمیم گرفتم یه فیلم بگیرم و آپلود کنم ئیگه اعصابم خورد شد -فیلم ماله دیشبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پشتیبانی گفت از مرکز مخابراتیه ما که سرویسمون تموم شدو این ماجرا ختم نشد

من با 85.185.130.5
    4.2.2.4 مشکل دارم حالا گفت اولیشو عوض کن دومی همون 4.2.2.4 باشه اما تغییری نکرد

من با 4.4.4.4 که dns جهانیه تست میگیرم چون با بالایی ها مشکل دارم البته اینا هم که پینگ میگیرم بالا 1000 میره

خوهشا شما فیلم رو دانلود کنید و مشکل من رو زنگ بزنید و خودتون حل کنید شاید من بلد نیستم حرف بزنم شما اینی که تو فیلم میبینی رو زنگ بزن به پشتیبانی و بگو و جوابش رو به من بدید

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض بهترین سرویس در سپاهان شهر

سلام
    دوستان می خواستم بدونم بهترین سرویس برای سپاهان شهر کدومه؟من قبلا توی اصفهان فن اوا داشتم اما از اواسط شهریور میرم سپاهان شهر و نمی دونم ایا اونجا هم کیفیت مطلوبه یا نه
    لطفا دوستانی که سپاهان شهر ای دی اس ال دارند بگند کدوم شرکت سویس هاش کیفیت بهتری داره
    کیفیت سرویس ها در اصفهان و سپاهان شهر فرقی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام، کسی کارت تخفیف شاتل داره؟؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام، کسی کارت تخفیف شاتل داره؟؟

من شاتل داشتم اما كارت تخفيف بهم ندادند -كارته يا شماره اي چيزي ؟چند درصد تخفيف داره ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

من شاتل داشتم اما كارت تخفيف بهم ندادند -كارته يا شماره اي چيزي ؟چند درصد تخفيف داره ؟
    باید درخواست میدادین تا براتون صادر کنن
    1 کارته که 1 شماره سریال روش داره
    درصد تخفیف بستگی به تعداد کارتها داره

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید درخواست میدادین تا براتون صادر کنن
    1 کارته که 1 شماره سریال روش داره
    درصد تخفیف بستگی به تعداد کارتها داره
    سلام رفیـق
    منم شاتل دارم و تو صفحه ی کاربری درخواست دادم ولی جوابی ندادن
    باید تو همون صفحه ی کاربری درخواست بدم یا برم خود شرکت؟
    بعد شماره سریال کارت رو به دوستم بدم کافیه یا حتما باید خود کارت رو بهش بدم؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام رفیـق
    منم شاتل دارم و تو صفحه ی کاربری درخواست دادم ولی جوابی ندادن
    باید تو همون صفحه ی کاربری درخواست بدم یا برم خود شرکت؟
    بعد شماره سریال کارت رو به دوستم بدم کافیه یا حتما باید خود کارت رو بهش بدم؟
    سلام عزیز
    اره اونطوری فایده نداره ...باید بری نمایندگی یا باهاشون تماس بگیری و درخواست بدی
    من تا حالا خودم به کسی کارت طلایی ندادم ولی فکر کنم همون شماره سریال را بدی کافی باشه

13. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •