شما با این عکس 946 مگ اعتبار فعال داری و 2 گیگ هم رزرو یعنی 3 گیگ اعتبار داری
وقتی اون 900 مگ تمام بشه 1024 از deposit کم میشه و میشینه روی اعتبار active
من که اینها را پرسیدم و کامل توضیح داد
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
شما با این عکس 946 مگ اعتبار فعال داری و 2 گیگ هم رزرو یعنی 3 گیگ اعتبار داری
وقتی اون 900 مگ تمام بشه 1024 از deposit کم میشه و میشینه روی اعتبار active
من که اینها را پرسیدم و کامل توضیح داد
حرف شما کاملا درسته ولی همیشه باید 2 طرفه به قاضی رفت
من اصلا منکر مشکلات نمیشم و اینم مطمئنم که وضعیت اینترنت در ایران افتضاحه ولی نه به شدت پینگ 1000
میشه بگی از چه سروری پینگ میگیری؟
خوب این بحث که تمومه منم زنگ زدم همینارو بهم گفتن من هم گفتن قبول ولی اگه حرفتون اشتباه بود......
یه چیز دیگه من تا قبل از اون که شارژ کنم دو شب سرعتم خیلی خوب شده بود شبا با 100 تا دانلود میکردم خلاصه کیفم کوک بود ولی امشب دوباره خراب شده تحقیق کردم انگار مشکل از اینا و نیست و کلا خطوط اینترنت خراب شده و قضیه همون کشتی رد شدن از روی کابل ها و این حرفاست![]()
من 100% مشکلم تو روزا از همین عدم پاسخگویی dns هست
حالا که ما دروغگو شدیم تصمیم گرفتم یه فیلم بگیرم و آپلود کنم ئیگه اعصابم خورد شد -فیلم ماله دیشبه
پشتیبانی گفت از مرکز مخابراتیه ما که سرویسمون تموم شدو این ماجرا ختم نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با 85.185.130.5
4.2.2.4 مشکل دارم حالا گفت اولیشو عوض کن دومی همون 4.2.2.4 باشه اما تغییری نکرد
من با 4.4.4.4 که dns جهانیه تست میگیرم چون با بالایی ها مشکل دارم البته اینا هم که پینگ میگیرم بالا 1000 میره
خوهشا شما فیلم رو دانلود کنید و مشکل من رو زنگ بزنید و خودتون حل کنید شاید من بلد نیستم حرف بزنم شما اینی که تو فیلم میبینی رو زنگ بزن به پشتیبانی و بگو و جوابش رو به من بدید
سلام
دوستان می خواستم بدونم بهترین سرویس برای سپاهان شهر کدومه؟من قبلا توی اصفهان فن اوا داشتم اما از اواسط شهریور میرم سپاهان شهر و نمی دونم ایا اونجا هم کیفیت مطلوبه یا نه
لطفا دوستانی که سپاهان شهر ای دی اس ال دارند بگند کدوم شرکت سویس هاش کیفیت بهتری داره
کیفیت سرویس ها در اصفهان و سپاهان شهر فرقی داره؟
من شاتل داشتم اما كارت تخفيف بهم ندادند -كارته يا شماره اي چيزي ؟چند درصد تخفيف داره ؟
باید درخواست میدادین تا براتون صادر کنن
1 کارته که 1 شماره سریال روش داره
درصد تخفیف بستگی به تعداد کارتها داره![]()
سلام رفیـق
منم شاتل دارم و تو صفحه ی کاربری درخواست دادم ولی جوابی ندادن
باید تو همون صفحه ی کاربری درخواست بدم یا برم خود شرکت؟
بعد شماره سریال کارت رو به دوستم بدم کافیه یا حتما باید خود کارت رو بهش بدم؟
سلام عزیز
اره اونطوری فایده نداره ...باید بری نمایندگی یا باهاشون تماس بگیری و درخواست بدی
من تا حالا خودم به کسی کارت طلایی ندادم ولی فکر کنم همون شماره سریال را بدی کافی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)