دوستان علمی و کاربردی ارشد نداره ؟ یا داره فقط برای شاغلین هست ؟ نمیشه دانشجو های کارشناسی ناپیوسته هم شرکت کنند ؟ بدون سابقه کار نمیشه شرکت کرد ؟
دوستان علمی و کاربردی ارشد نداره ؟ یا داره فقط برای شاغلین هست ؟ نمیشه دانشجو های کارشناسی ناپیوسته هم شرکت کنند ؟ بدون سابقه کار نمیشه شرکت کرد ؟
داره.. اولا به نظر بنده اصلا به درد نمیخوره... علمی کاربردی فقط تا لیسانس میتونه ارزش داشته باشه.. و در ثانی برای شاغلین (کسانی که حداقل 3 سال سابقه کار دارن) هست و برخی موسسات هم که کلا کارمندای خودشون رو جذب میکنن... در کل بیخیالش بشین و به کنکور دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور فکر کنید..
آقا مگه ارشد آزاد چهار شنبه و پنج شنبه همين هفته نيست امتحانش؟؟؟
پس اين كارت ورود به جلسه رو كي ميخوان بدن ؟؟؟
IT آسون بود یا من توی تله افتادم؟
خوب مثل اینکه مدرسان شریف تخمین رتبه زده از الان برای اردیبهشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soroosh_cz; 05-02-2015 at 18:51.
چند شنبه بود آزمون IT ?
ارشد ازاد سال دیگه 17 18 19 خرداده دقیق روزاش یادم نیست ولی 3/94 بودنش مطمئنم
Last edited by M o h a m m @ d; 06-02-2015 at 10:03.
دیروز صبح بود
پنجشنبه صبح
امروز کنکور کامپیوتر کمی سخت تر بود...
Sent from my ST15i using Tapatalk
Last edited by soroosh_cz; 06-02-2015 at 15:11.
واقعا دهان داوطلبین شبکه و امنیت از سال بعد سرویسه! کلی از درس های جدید رشته کامپیوتر رو هم علاوه بر درس های قبل رشته IT باید بخونن... تعداد زیادی از علاقه مندان قبلی شبکه و امنیت هم مثل بنده بیخیال این رشته ها میشن و میرن سراغ IT و تجارت الکترونیک که باعث میشه رقابت سر رشته IT نسبت به پارسال خیلی شدیدتر و قبولی سخت تر بشه...تازه احتمال کمتر شدن ظرفیت پذیرش دانشگاه ها برای IT هم وجود داره و در واقع ارشد IT تا 50 درصد بیچاره شده!
من امسال IT رو خوب دادم خوشبختانه.
دقیقا به همین دلیل که فرمودید، امسال سعی میکنم حتما رشته امنیت یا شبکه در بیام.
ریاضی من خیلی خیلی ضعیفه. اگر شبکه و آی تی برن زیرمجموعه کامپیوتر، من یکی بیچاره میشم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام
یکی از اشنایان داره شبکه میخونه.
میگه دو تا درس که داخلش ریاضی داره رو باید بخونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)